10 ευρώ χαράτσι από την Attica Bank

Τελευταία ενημέρωση την 06 Σεπ 2011 — 23:19

Θέλω να παραπονεθώ στη σελίδα σας για το χαράτσι που πλήρωσα για την επιστροφή της Attica Gift card στη Τράπεζα Αττικής. Πρόκειται για…
προπληρωμένη κάρτα VISA που χρησιμοποιώ για αγορές στο Ίντερνετ μέσω PayPal. Η τράπεζα δεν με είχε ενημερώσει ότι με τη λήξη της κάρτας, παρακρατάει 10 ευρώ από το διαθέσιμο υπόλοιπο. Πράγματι, όταν πήγα να ανανεώσω την κάρτα, μου είπαν ότι δεν ανανεώνεται αλλά ότι πρέπει να ξεκινήσω τις διαδικασίες από την αρχή, εκδίδοντας καινούργια, και ότι θα χάσω 10 ευρώ από το υπόλοιπο, τα οποία παρακρατάει η τράπεζα!

Όσον αφορά τις πληρωμές αγορών στο Ίντερνετ από το εξωτερικό (Ε.Ε.), μέσω τραπεζικού λογαριασμού (χωρίς PayPal), με ενημέρωσαν ότι χρεώνουν 7,50 ευρώ προμήθεια ανά πληρωμή/αγορά ακόμη και αν πρόκειται για μικροποσά όπως π.χ. 10 ευρώ. Απ’ό,τι γνωρίζω στην Ισπανία, οι τράπεζες δεν χρεώνουν πάνω από 3 ευρώ για την αντίστοιχη υπηρεσία.

Φαίνεται ότι οι τράπεζες στην Ελλάδα προσπαθούν να κερδίσουν με αυθαίρετες χρεώσεις.

Αναγνώστης

tro-ma-ktiko.blogspot.com

Σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.