Συμμετοχή στις συζητήσεις

Το περιεχόμενο κάθε σχολίου βαρύνει αποκλειστικά τον συντάκτη του.

Σχόλια υβριστικά ή συκοφαντικά, θα διαγράφονται.

9 σχόλια σχετικά με το “Συμμετοχή στις συζητήσεις”

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΡΙΝ 12ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΩΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ 5000 ΕΥΡΩ .ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΑ  fund ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Η ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ 8500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΩ 1500 ΕΥΡΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΟΦΛΑΩ.ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΜΟΥ ΕΙΠΕ  ΕΝΑ ΚΩΔΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΕΟΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΩ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ..ΤΙ ΛΕΤΕ ..ΠΩΣ ΥΑ ΚΑΤΙΧΙΡΩΘΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ..

    1. Δεν κατοχυρώνεσαι. Σε βλέπω να πληρώνεις τα λεφτά και μετά να σου ζητάνε και άλλα.

      Ο σωστός τρόπος είναι να πας στην Alfa και να ρωτήσεις.

      Να σου δώσει η Alfa επίσημο χαρτί ότι μόλις καταθέσεις τα 1500, παύει να έχει απαίτηση για το συγκεκριμένο δάνειο. Προκαταβολικά το χαρτί.

      Αν σου πουν ότι το δάνειο εκχωρήθηκε σε fund, τότε να σου δώσουν επίσημο χαρτί εκχώρησης. Και μετά να ζητήσεις από το fund επίσημο χαρτί ότι μόλις καταθέσεις τα 1500, παύει να έχει απαίτηση για το συγκεκριμένο δάνειο.

      *Επίσημο χαρτί = έγγραφο με υπογραφές και σφραγίδες και όχι τα τυποποιημένα ανυπόγραφα και χωρίς σφραγίδες χαρτιά που στέλνουν ταχυδρομικά.

      1. Μου είπε τηλεφωνικά ότι θα μου έρθει ένας φάκελος  με Κούριερ το οποιο θα υπογράψω και στο οποιο μέσα θα έχει τον κωδικό πληρωμής του Δανείου.Αν μέσα δεν αναφέρει με σφραγίδα του fund  (B2kapital) με την κατάθεση του ποσού από μένα εξοφλειται και δεν θα έχει άλλη απαίτηση για το συγκεκριμένο δάνειο ..να μη καταθέσω τα χρηματα. 

        1. Πάντως σαν πρόταση ακούγεται καλή όσον αφορά το κούρεμα.Σε αντίθεση με την eurobank που ζητάει σχεδόν όλο το αρχικό κεφάλαιο και ονομάζει κούρεμα τα πανωτοκια.

      2. Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα τη γνώμη σας…Σημερα έλαβα με email απο το fund που πουλήσε η άλφα τραπεζα το καταναλωτικό δάνειο που είχα πάρει πριν 12 χρονια και δεν το πληρωνα το ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙΣΑΣ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΟΦΕΙΛΗΣ το οποιο λεει:Εφάπαξ καταβολή, έναντι της οφειλής σας, του ποσού των Ευρώ χιλίων τετρακοσίων πενήντα (1.500,00€)και διαγραφή του χρεωστικού υπολοίπου του προαναφερθέντος τραπεζικού προϊόντος, μετά την τήρηση τουπρογράμματος αποπληρωμής. Εφόσον τηρηθεί εκ μέρους σας το πρόγραμμα αποπληρωμής και καταβληθεί,προσηκόντως και εμπροθέσμως το συμφωνηθέν ποσό, η HELLAS 3P INVESTMENT DESIGNATED ACTIVITYCOMPANY (“H3P”), δηλώνει ότι θα θεωρήσει το σύνολο της οφειλής, που απορρέει από την ως άνω σύμβασηολοσχερώς εξοφλημένο.εχει υπογραφες επάνω.Τι λέτε ναβτο,πληρώσω με τον κωδικο πληρωμης που μου στείλανε στο email.. δεν νομίζω να κρύβεται κάτι άλλο,θέλω να ξεμπερδευω με αυτό μια για πάντα..τι λέτε εσείς..??

        1. Με προβληματιζει λίγο μόνο η ημερομηνία εξόφλησης που γραφει 17/11/2020 ενω έλαβα το,πρακτικό σήμερα 18/11/2020 στο οποιο στο τέλος αναγραφει:Σε κάθε περίπτωση, εάν δεν τηρηθεί το ως άνω πρόγραμμα δεν καταβληθεί προσηκόντως και εμπροθέσμως η ως άνω αναλυτικά αναφερόμενη δόση, η HELLAS 3P INVESTMENT DESIGNATED ACTIVITY COMPANY (“H3P”), διατηρεί όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από την ανωτέρω σύμβαση που της έχει νομότυπα εκχωρηθεί και επιφυλάσσεται για την άσκηση αυτών.Μιλησα  τηλεφωνικά με  Σύμβουλο της εταιρίας και μου είπε, τηλεφωνικά πάντα ,ότι δεν πειραζει που θα το πληρωσω στις 19/11/2020 θα το φτιάξει αυτός.Τι να κανω??

          1. Δε νομίζω ότι η ημερομηνία θα αποτελέσει πρόβλημα.Κι αυτοί όπως κι εσείς να ξεμπερδευουν θέλουν.Απο τη στιγμή που γράφει ότι τελειώνει η υποχρέωση σας απέναντι τους με τη διευθέτηση νομίζω ότι είστε εντάξει.Απλα καλό είναι πριν φτάσετε στο ταμείο να το δείξετε σε έναν υπάλληλο της alpha και να ζητήσετε τη γνώμη του.Εχουν ξαναδεί τέτοια.Λογικα θα μπορούσαν να το είχαν στείλει και στην τράπεζα αν το ζητούσατε θεωρώ.

  2. Και η Eurobank κουρεύει. Με πήραν τηλέφωνο για δανειο 7500 το οποίο το έχουν παει στις 12000. Μου πρότειναν κούρεμα 75%…να δώσω 3000 και να τελειώνω…αλλιώς έχουν κινήσει δικαστικές ενέργειες. κλπ κλπ

  3. Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα τη γνώμη σας…Σημερα έλαβα με email απο το fund που πουλήσε η άλφα τραπεζα το καταναλωτικό δάνειο που είχα πάρει πριν 12 χρονια και δεν το πληρωνα το ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙΣΑΣ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΟΦΕΙΛΗΣ το οποιο λεει:Εφάπαξ καταβολή, έναντι της οφειλής σας, του ποσού των Ευρώ χιλίων τετρακοσίων πενήντα (1.500,00€)και διαγραφή του χρεωστικού υπολοίπου του προαναφερθέντος τραπεζικού προϊόντος, μετά την τήρηση τουπρογράμματος αποπληρωμής. Εφόσον τηρηθεί εκ μέρους σας το πρόγραμμα αποπληρωμής και καταβληθεί,προσηκόντως και εμπροθέσμως το συμφωνηθέν ποσό, η HELLAS 3P INVESTMENT DESIGNATED ACTIVITYCOMPANY (“H3P”), δηλώνει ότι θα θεωρήσει το σύνολο της οφειλής, που απορρέει από την ως άνω σύμβασηολοσχερώς εξοφλημένο.εχει υπογραφες επάνω.Τι λέτε ναβτο,πληρώσω με τον κωδικο πληρωμης που μου στείλανε στο email.. δεν νομίζω να κρύβεται κάτι άλλο,θέλω να ξεμπερδευω με αυτό μια για πάντα..τι λέτε εσείς..??

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.