Ανεξέλεγκτη χρεοκοπία στην Ελλάδα στα μέσα Δεκεμβρίου

Η Royal Bank of Scotland αναφέρει με σιγουριά πως θα χρεοκοπήσουμε στις 11 Δεκεμβρίου, όταν θα βρίσκεται στη χώρα μας η τρόικα για την προγραμματισμένη αξιολόγηση της οικονομίας μας.
Όπως αναφέρεται, ο λόγος που δεν χρεοκοπούμε ΤΩΡΑ, είναι γιατί υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που μπορούμε να υποσχεθούμε πως θα κάνουμε, και για αυτό ”κλείνουν” τα μάτια οι δανειστές μας.
Κατά την Royal Bank of Scotland, όλα θα τελειώσουν τον Δεκέμβριο, γιατί η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει τις μεταρρυθμίσεις, γιατί οι στόχοι του προγράμματος δεν είναι ρεαλιστικοί και το σημαντικότερο τελειώνει η ανοχή της Ευρώπης και του ΔΝΤ.
Διαβάστε μία παράγραφο της αναφοράς της τράπεζας για να καταλάβετε πόσο σίγουρη είναι για τη χρεοκοπία μας και πως θα κερδοσκοπήσει από αυτή:”Σε κάθε περίπτωση, η ελληνική χρεοκοπία έρχεται και αυτό συνιστά καθοριστικό παράγοντα της άποψής μας πως αυτή τη στιγμή τα ομόλογα των κρατών της Ευρωζώνης, πλήν των γερμανικών προσφέρονται ως κερδοσκοπική επένδυση”.
Τι θα γίνει μετά την χρεοκοπία μας;
Η κρίση θα μεταδοθεί αυτόματα και με εκρηκτικό τρόπο σε όλη την Ευρώπη και τότε θα χρειαστεί παγκόσμια παρέμβαση με την αναχρηματοδότηση ή την αγορά κρατικού και ιδιωτικού χρέους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *