ΦΟΒΕΡΟ: Ο στρατός… απειλεί την αστυνομία (photos)

Τα έκτροπα στην Ιερισσό, ξεσήκωσαν τους έφεδρους στις ειδικές δυνάμεις οι οποίοι απείλησαν ανοιχτά την… Αστυνομία

Το δικό τους μήνυμα στέλνουν στην ελληνική αστυνομία οι έφεδροι ειδικών δυνάμεων μέσω της σελίδας του συνδέσμου τους στο Facebook, με αφορμή τα επεισόδια με δακρυγόνα για τα μεταλλεία χρυσού στην Ιερισσό Χαλκιδικής.

«Τα πράγματα έχουν “τρόπο”, αλλά και όρια. ΕΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ (στα δίκαια αιτήματά του), ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ. Και αν κατέβει ο ΣΤΡΑΤΟΣ στους δρόμους δεν μας χρειάζεται καθόλου η Αστυνομία. Δεν θα υπάρξει η παραμικρή παραβατική συμπεριφορά από κανέναν», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι έφεδροι καταδρομείς.

Συνοδεύουν, μάλιστα, τις αναφορές τους με φωτογραφίες αιχμαλωτισμένων αστυνομικών.

Και προσθέτουν: «Καλό είναι να ηρεμήσουν κάποιοι θερμοκέφαλοι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, λακέδες των πολιτικών, για να μην δούμε αντίστοιχες σκηνές στην Ελλάδα. Ο ρόλος της Αστυνομίας είναι να πασχίζει υπέρ της προστασίας του Λαού και όχι εναντίον αυτού.

Σε αντίθετη περίπτωση, ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Και τότε να δούμε, πού θα κρυφθούν οι “θερμοκέφαλοι”…. Η δικαιολογία περί “εκτέλεσης διαταγών” δεν θα τους καλύπτει σε καμία περίπτωση. Ας το έχουν υπ’ όψιν τους».

astunomia facebook

 www.spirospero.gr

4 σχόλια σχετικά με το “ΦΟΒΕΡΟ: Ο στρατός… απειλεί την αστυνομία (photos)”

  1. Έλα να ξεβρωμίζουμε, αλλά να αρχίζουμε πρώτα από την πολιτική και τραπεζική σαπήλα!

  2. Η αστυνομια κατ’ εντολη των πολιτικων μοχλευει με την συμπεριφορα της την εξεγερση του ελληνικου λαου ετσι ωστε η κυβερνηση να ενεργοποιησει ξενα μισθοφορικα στρατευματα, τα οποια ηδη βρισκονται στην Ελλαδα συμφωνα με προσφατα δημοσιευματα, προς “χαριν” της διατηρησης της νομιμοτητας στη χωρα.
    Ας μην ξεχναμε οτι η αστυνομια δεν εχει ουτε βενζινη για τα περιπολικα της λογω περικοπων και κατα συνεπεια δεν μπορει να επιβαλλει την ταξη σε περιπτωση που εκδηλωθουν γενικευμενα επεισοδια.
    Τωρα, που βρισκονται τα λεφτα για χημικα και τις βενζινες για τις κλουβες των ΜΑΤ που εμφανιζονται με ταχυτητα φωτος οπουδηποτε στην Ελλαδα δεν μας το δικαιολογησε κανενας ακομα … καθως και ποσο κοστιζουν ολα αυτα.
    Τελος, για να δωσω εμφαση σ’ αυτα που λεω … ενα ξαδερφακι μου γκαραζιερης διορθωσε περιπολικο της αστυνομιας στο τζαμπανταν γιατι ουτε η αστυνομια αλλα ουτε και ο δημος οπου περιπολει το συγκεκριμενο περιπολικο δεν ειχαν λεφτα για να το διορθωσουν.
     
     
     

    1. Εγω δεν θα ρωτησω τιποτα παραπανω εκτος απο ενα πραμα …
      Εγινε τουλαχιστον μειοδοτικος διαγωνισμος για αγορα χημικων απο την αστυνομια η οχι …
      http://www.tovima.gr/society/article/?aid=409483
       
      Κατα τα αλλα, ενω ξοδευονται εκατομμυρια Ευρω σε χημικα η αστυνομια δεν εχει λεφτα για να επιδιορθωσει τα περιπολικα της οπως και για να αγορασει βενζινες γι’ αυτα.
      Μηπως καποιοι ιθυνοντες που διαχειριζονται τα λεφτα της αστυνομιας πρεπει να δωσουν εξηγησεις εδω και τωρα.
      Τι ειναι μεγαλυτερης προτεραιοτητας γι’ αυτους τελικα.
      Η αγορα χημικων … η οι περιπολιες σε μια χωρα οπου η εγκληματικοτητα εχει ξεφυγει εδω και καιρο και καλουνται οι ιδιοι οι πολιτες να αστυνομευσουν τις περιοχες οπου ζουν.

  3. ” Τα επεισόδια στην Ιερισσό συζητήθηκαν και στη Βουλή, με αντιπαράθεση να σημειώνεται μεταξύ των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων. Να αποσυρθούν αμέσως τα ΜΑΤ από την περιοχή ζήτησε η αντιπολίτευση. Η ΝΔ επέμεινε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει «καθεστώς ανομίας σε κανένα σημείο», το ΠΑΣΟΚ ζήτησε να πέσουν οι τόνοι και πρότεινε τοπικό δημοψήφισμα, ενώ η ΔΗΜΑΡ ζήτησε σεβασμό στη διάκριση των εξουσιών ”
    ΠΗΓΗ – http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=348931
     
    Δηλαδη ρε ΝΔ ετσι για να καταλαβαινομαστε.
    Θα σταματησετε τη διακινηση μαυρου που πουλιεται ανα δεκα μετρα σε ολη την επικρατεια … η θα ξεπατωσετε τις χασισοφυτειες και θα φυτεψετε ελιες στα Ζωνιανα ?
    Αντε ρε παρατηστε μας ησυχους καρναβαλια της πολιτικης και παραιτηθειται απο ‘ κει πανω.
    Μας εχετε κανει ανεκδοτο παγκοσμιως ρουφιανοι … δεν ξερουμε τι να απαντησουμε σε φιλους που εχουμε στο εξωτερικο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *