Επίθεση κουκουλοφόρων στην «Σιούφας και Συνεργάτες» στον Ταύρο

Επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων δέχθηκαν λίγο πριν από τις έξι το απόγευμα της Τρίτης, τα γραφεία της δικηγορικής εταιρείας, Σιούφας και Συνεργάτες στην οδό 25ης Μαρτίου 7, στον Ταύρο.

Οι δράστες, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ήταν περίπου είκοσι και φορούσαν μαύρα ρούχα και κουκούλες.

Έβγαλαν έξω τους εργαζόμενους και στη συνέχεια έσπασαν τα τζάμια των γραφείων και προκάλεσαν ζημιές και στον εσωτερικό τους χώρο.

Η εταιρεία, ανάμεσα στις δραστηριότητες της οποίας εντάσσονται κατα πληροφορίες και οι εισπτρακτικές λειτουργίες, ανήκει στους υιούς του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Σιούφα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.

10 σχόλια σχετικά με το “Επίθεση κουκουλοφόρων στην «Σιούφας και Συνεργάτες» στον Ταύρο”

  1. Πολύ ”μεγαλόψυχοι” ήταν αφού έβγαλαν έξω τους εργαζόμενους……Μην ξεχνάμε οτι αυτοί με την δικαιολογία του ”κακομοίρη” εργαζόμενου εκτελούν με προθυμία τας διαταγάς των αφεντικών τους και μάλιστα με υπερβάλλων ζήλο και εκπληκτικές επιδόσεις πολλές φορές.Τόσο εκπληκτικές που απο την ασφυκτική τους πίεση μπορούν να ”καμαρώνουν” για αρκετές αυτοκτονίες συμπολιτών μας!!!

    1. Πολύ καλά έκαναν που έβγαλαν έξω τους εργαζόμενους.

      Έτσι δείχνουν λαϊκό προφίλ και ο συμβολισμός δείχνει ότι κινήθηκαν εναντίον των μεγαλοκαρχαριών και όχι εναντίον των «καημένων» μεροκαματιάρηδων.

      Αν χτυπούσαν τους εργαζόμενους, θα έδιναν άλλοθι να τους χαρακτηρίσουν ως τρομοκράτες ή ο,τι άλλο θέλεις.

      Ενώ τώρα, το λαϊκό αίσθημα είναι μαζί τους και οι πολιτικάντηδες μασάνε τα λόγια τους.

  2. …Τέλος πάντων.και μια ερώτηση:Που βλέπεις να πηγαίνει το πράγμα με εμάς που χρωστάμε αλλά δεν έχουμε τίποτα στο όνομα μας πλήν ενός μισθού και ενός επικείμενου κουτσουρεμένου εφ’ άπαξ; Να κάνουμε κίνηση για νόμο Κατσέλη ή οχι; H αλήθεια πάντως είναι οτι και το 10% των καταβολών που ζητάει είναι πολύ για εμένα ως σύνολο…….

    1. Χωρίς να θέλω να επηρεάσω, βλέπω το μαγαζί να πηγαίνει για φούντο.

      Σε λίγο το κράτος θα δίνει σε όλους, ανεξαρτήτως από ένσημα κλπ, 300 ευρώ σύνταξη και 500 ευρώ μισθό.

      Τα κόκκινα δάνεια θα αγγίξουν το σύνολο.

      Οι τράπεζες θα καταρρεύσουν, θα χαθούν οι καταθέσεις, θα διαγραφούν τα χρωστούμενα και πάμε πάλι από την αρχή.

      1. Ε κάπως έτσι….γι αυτό και στα μνημόνια μιλάνε και για “Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα” που ξεκινάει πιλοτικά απο το 2014 και πανελλαδικά απο το 2015. Θα δίνουν ένα ποσό απο 75 εώς 360 ευρώ αναλόγως αν ο αποδεκτης έχει και άλλα εισοδήματα ή όχι και θα φυτοζωούμε όλοι μαζί, ανεργοι, χαμηλοσυνταξιούχοι και αν είναι κανείς τυχερός μπορεί να παιρνει 500-600 ευρώ μισθό. Θα έχουμε όμως τσαμπα WIFI βρε!!!!

  3. Όλα τα υπόλοιπα πλήν του μισθοσυνταξιοδοτικού μου ηχούν πολύ ευχάριστα…Πάντως ειλικρινά (και νομίζω οτι δεν είμαι ο μόνος) ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι μήπως αυτοί οι τρπεζοδούλοι βγάλουν νόμο για κατάσχεση μισθών,συντάξεων ή περάσουν τα χρέη σε τέκνα και συζύγους όπως της εφορίας…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *