ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Μόλις επέστρεψε ο Τσίπρας από τις ΗΠΑ..

Ο ΣΥΡΙΖΑ πριν από λίγα λεπτά κατέθεσε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης..

7 σχόλια σχετικά με το “ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ”

  1. Παιχνίδια τακτικής.

    Σου λέει ο μάγκας: Παριστάνουν οι βουλευτές της ΝΔ τους αντιδρώντες, που κόπτονται για το καλό των ψηφοφόρων τους;

    Πρόταση μομφής εγώ, να σας δω τι θα ψηφίσετε.

    Όπως είναι φυσικό, όλοι τους θα στηρίξουν την κυβέρνηση, δηλαδή τις βουλευτικές καρέκλες τους.  Άρα πάνε περίπατο οι θεατρινισμοί περί αντιδράσεων.

    1. Έτσι είναι. Οι κοτούλες κό κο κό… τα κοκοράκια κί κι ρι κι κί… να μας @#%#^*&##νε βράδυ, μέρα και πρωί.

  2. Δεν είναι βέβαιο φίλοι μου,ότι θα ψηφίσουν όλοι.Όποιος ψηφίσει ξεχνάει την επανεκλογή του.
    Με δεδομένο,ότι μπορεί και να παραιτηθούν όσοι στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ,δηλαδή ΑΝΕΛ,Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ,μπορούν να προκαλέσουν εκλογές αν θέλουν.
    Εγώ το έυχομαι και θα περιμένω να δω τις εξελίξεις.Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πέσει.Ήδη σήμερα συμφώνησαν για πλειστηριασμούς και το κρύβουν.

    1. Εδώ ήδη ο Κουβέλης δήλωσε ότι δεν θα ψηφίσει τη μομφή, αφού ξέρει ότι αν γίνουν εκλογές, η ΔΗΜΑΡ είναι εκτός βουλής και ο ίδιος τελειωμένος, τι να συζητάμε τώρα;

       

    2. Πρωί πρωί μίλαγα με πολύ φίλο δημοσιογράφο του ΔΟΛ και μέγκα βισματούχο πράσινων και γαλάζιων κυβερνήσεων. Μου έλεγε, παρότι σε γενκές γραμμές οπαδός των τροϊκάνων, ότι συμφώνησαν χθες την πλήρη άρση των πλειστηριασμών, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δανειοληπτών με ατομικό εισόδημα κάτω των 6500 ευρώ (εφόσον τα χρέη είναι μόνο ατομικά) προσαυξημένο κατά 1000 ευρώ για κάθε παιδί αν τους βαραίνει (αν το σκεφτούμε ακολουθεί και τη φιλοσοφία του ΚΦΕ – Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος 2013 που λ.χ. ένας πατέρας έχει αφορολόγητο 5000 ευρώ + 2000 ευρώ για κάθε παιδί). Όμως, για να χρυσώσουν το χάπι, θα ξεκινήσουν με ένα πακέτο δανείων που δεν εξυπηρετούνται από το 2008 – 2009 (αρχή της κρίσης) και για κάθε έτος, θα προχωράνε στο επόμενο πακέτο (μάλλον διετίας καταλήγουν) ούτως ώστε στις αρχές του 2016 να έχουν ΟΛΑ τα προβληματικά δάνεια με εμπράγματες εξασφαλίσεις α κατοικία να έχουν βρει στο σφυρι. Μένει να δουμε αν πράγματι τα όσα μου μετέφερε -εξοργισμένος θα έλεγα για νεοφιλελεύθερος αρματιστής- θα βγουν αληθινά από τους νενέκους κυβερνόντες.

  3. Begar και λοιποί φίλοι,καλημέρα.
    Δεν μιλάω για τη ΔΗΜΑΡ.Αυτοί είναι τελειωμένοι και θα γελοιοποιηθούν εντελώς,γιατί έφυγαν από την κυβέρνηση για το θέμα της ΕΡΤ υποτίθεται.Μιλάω για κυβερνητικούς βουλευτές των 2 κομμάτων που το πάιζουν αντάρτες,αλλά μετά δεν θα μπορούν ούτε στις εκλογικές τους περιφέρειες να κυκλοφορήσουν.
    Οι δικές μου πληροφορίες λένε,ότι οι Καραμανλικοί έχουν θέμα με τον Σαμαρά.Βέβαια όλα τα ΜΜΕ έχουν βγει με κοινή γραμμή,να υποβαθμίσουν το θέμα,ότι και καλά θα καταψηφιστεί.
    Εγώ λέω να περιμένω λίγο την εξέλιξη.Σε κάθε περίπτωση,ήταν έξυπνη η κίνηση του Τσίπρα κι ας μην είμαι υποστηρικτής του.Και με τον διάβολο θα συμμαχήσω για εξαφανιστούν αυτοί οι αλήτες.
     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *