Απεργούν οι τραπεζοϋπάλληλοι στις 6 και 7 Νοεμβρίου

Τη συμμετοχή των τραπεζοϋπαλλήλων στην 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ στις 6 και 7 του μήνα, ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλλήλων (ΟΤΟΕ).

Συγκεκριμένη θα πραγματοποιήσουν γενική απεργία την Τρίτη και την Τετάρτη στις 6 και 7 Νοεμβρίου, απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων την Τρίτη 6/11, στις 11:00 στο Πεδίο του Άρεως, ενώ θα συμμετέχουν στο απεργιακό συλλαλητήριο των συνδικάτων την Τετάρτη 7/11 στις 17:00 στο Σύνταγμα.

Η ΟΤΟΕ τονίζει ότι οι εργαζόμενοι στις τράπεζες μαζί με όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους, απαιτούν την καταψήφιση των μνημονιακών μέτρων. “Απαιτούμε μία άλλη πολιτική, με άλλα χαρακτηριστικά, που θα δίνει πραγματική διέξοδο για την κοινωνία, για την οικονομία, για τον άνθρωπο”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ομοσπονδία των τραπεζοϋπαλλήλων.

2 σχόλια σχετικά με το “Απεργούν οι τραπεζοϋπάλληλοι στις 6 και 7 Νοεμβρίου”

  1. ……“Απαιτούμε μία άλλη πολιτική, με άλλα χαρακτηριστικά, που θα δίνει πραγματική διέξοδο για την κοινωνία, για την οικονομία, για τον άνθρωπο”……

    Εντάξει παιδιά , από τις εξαγγελίες και τα μανιφέστα μέχρι την εφαρμογή έχει πολύ δρόμο έτσι δεν είναι ;
    Ας ξεπλύνουμε ΟΛΟΙ μαζί τα ματωμένα χέρια από την υστεροβουλία , την αισχροκέρδεια και την φτηνή μπακαλική για να πάμε μπροστά. Αν με ξαναπάρει όμως τηλέφωνο άτομο του κλάδου να μου πουλήσει χάνδρες και μεταξωτές κορδέλες την ώρα της προσευχής και της ανάνηψης , θα του γαμήσω τα πρέκια !
    Σύμφωνοι ; 

  2. Μή λυπάστε τα τραπεζο-κομμάντα, μέχρι πρότινος που έρρεε το μπικικίνι, παρίσταναν τον βασιλικότερο του βασιλέως! Ας μείνουν κι αυοί αδέκαροι στα αζήτητα της εργασίας στη μπάντα, να τους κυνηγάν οι λοιποί ανθρωποφάγοι μέχρι πρότινος συναδελφοι τους, των βαμπιρ εισπρακτικών, να τους έρχονται τα εξώδικα, οι ΔΠ, οι κατασχέσεις και οι εξώσεις βροχή να στρώσουν να γίνουν ανθρώποι. Άειντε με τα γομάρια που έχουν στα χέρια τους το αίμα τόσων αυτόχειρων! Ας μην κάνουμε διακρίσεις μεταξύ των διευθυντάδων του και αυτών. Το ίδιο συνένοχοι είναι άπαντες στο τραπεζικό τρωλλ κλάδο απέναντι στον πεθαμένο έλληνα δανειολήπτη! Θέλουν και απεργλία τρομάρα τα βαμπίρ! Για να δείτε γέλια τώρα που η κλεφτομπάνκ θα στείλει με 2 μηνθιάτικα όλο και όλο αποζημείωση σπίτι τους, 4,500 κατσαρίδια……… Α, και κάτι ευχάριστο, η ΜΕΛΛΟΝ θα πάρει τον πούλο καθώς στον όμιλο της Εθνικής περιέρχεται και η αρουραιοφωλιά της Γιουροεισπρακτικής……… οπότε νο λόγος για ύπαρξη ΜΕΛΛΟΝ-ΦΙΝΤΡΑΣΤ….. Κλάψε Πετρακόπουλε κοράκι! Άειντε να βολευτείς με κανά τηλέφωνο του ΕΟΠΠΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *