Revolut Mastercard

Ανοίγεις λογαριασμό, μέσω κινητού, σου στέλνουν δωρεάν κάρτα, καταθέτεις 10 ευρώ και παίρνεις δώρο άλλα 10. Διαθέτεις 20 ευρώ για ξόδεμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το δώρο των 10 ευρώ και η δωρέαν κάρτα δίνονται μόνο σε νέους πελάτες, δηλ  μόνο αν δεν έχουν εγγραφεί παλιότερα στην υπηρεσία Revolut.
Για λόγους επαλήθευσης, ζητείται από τους νέους πελάτες να προσθέσουν στον λογαριασμό τους 10 ευρώ προτού παραγγείλουν τη δωρεάν κάρτα.
Το ποσό αυτό δεν αφορά προμήθεια για την κάρτα, και μπορείτε να το ξοδέψετε αμέσως με την κάρτα Revolut, είτε να το μεταφέρετε πίσω στον αρχικό τραπεζικό λογαριασμό σας. Ταυτοχρονα, θα σας πιστωθούν άλλα 10 ευρώ, ως δώρο, για να τα ξοδέψετε με την κάρτα σας.

Η προσφορά δώρου 10 ευρώ για νέους πελάτες ισχύει μέχρι 6 Οκτωβρίου 2019.

Αν θέλετε να μεταφέρετε χρήματα στο εξωτερικό, ταξιδεύετε συχνά ή ασχολείστε με το χώρο της τεχνολογίας στο χρηματοοικονομικό τομέα (FinTech) μπορεί να έχετε ακούσει για την κάρτα της Revolut. Πόσο δε μάλιστα τον τελευταίο καιρό που η Revolut έχει κάνει δυναμική είσοδο στην αγορά της Ελλάδας.

Τί είναι η Revolut;

Η Revolut είναι μια εφαρμογή για το κινητό σας που λειτουργεί ως ψηφιακό πορτοφόλι για Ευρώ, Βρετανικές Λίρες, και Δολάρια ΗΠΑ (μεταξύ άλλων νομισμάτων). Σας επιτρέπει να μεταφέρετε δωρεάν χρήματα σε φίλους ή επιχειρήσεις στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Δημιουργήθηκε ως μία εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές τράπεζες και των υπέρογκων χρεώσεών τους. Σκοπός της Revolut είναι να επεκτείνει τις υπηρεσίες της με κύριο γνώμονα τις απαιτήσεις των χρηστών της.

Ωστόσο, η εφαρμογή δεν είναι χρήσιμη αν θέλετε να κάνετε φυσικές αγορές. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να παραγγείλετε τη φυσική προπληρωμένη κάρτα της Revolut. Με αυτή την κάρτα μπορείτε να κάνετε αγορές και αναλήψεις χρημάτων οπουδήποτε στον κόσμο, στην καλύτερη ισοτιμία χωρίς χρεώσεις προμήθειας. Η κάρτα έχει τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών (contactless) και υποστηρίζει Google Pay και ApplePay.

[button url=”https://www.revolut.com/en-GR/referral/lazaro0x9!G10D21″ target=”blank” wide=”yes” radius=”round” icon=”icon: arrow-right”]Βγάλε δωρεάν κάρτα REVOLUT και κέρδισε 10 Ευρώ[/button]

Γιατί με συμφέρει να χρησιμοποιήσω τη Revolut;

H χρησιμότητα της προπληρωμένης κάρτας γενικά είναι γνωστή. Η Revolut όμως είναι πολύ πιο συμφέρουσα και χρήσιμη από μια συμβατική προπληρωμένη κάρτα:

Αγορές και μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό

Προσφέρει μια από τις πιο ανταγωνιστικές ισοτιμίες της αγοράς για μετατροπές συναλλάγματος. Μπορείτε να μετατρέψετε συνάλλαγμα σε 25 νομίσματα μέσω της εφαρμογής και να κάνετε αγορές σε παραπάνω από 130 χώρες με την κάρτα. Όλα αυτά χωρίς επιπλέον προμήθειες για τη μετατροπή, σε αντίθεση με τις ελληνικές τράπεζες
Αναλήψεις έως 200 ευρώ το μήνα είναι δωρεάν με μια μικρή επιβάρυνση αν ξεπεράσετε το ποσό. Οπότε όταν ταξιδεύετε οπουδήποτε στον κόσμο δε χρειάζεται να κυκλοφορείτε με μεγάλα ποσά μετρητών
Οι μεταφορές χρημάτων μέσω της εφαρμογής σε φίλους και επιχειρήσεις είναι άμεσες και δωρεάν, όπως και οι αγορές μέσω της κάρτας
Σας παρέχει προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό (IBAN) σε ευρώ και Βρετανικές Λίρες, σε βρετανική τράπεζα. Επίσης μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα στο δικό σας ή σε τραπεζικό λογαριασμό τρίτων χωρίς χρέωση
Η Revolut έχει αποκτήσει πλήρη τραπεζική άδεια στην Ευρώπη που σημαίνει ότι τα χρήματα σας,  προστατεύονται από το ευρωπαϊκό σύστημα εγγυήσεων καταθέσεων (μέχρι καταθέσεις ύψους 100.000 ευρώ)

[button url=”https://www.revolut.com/en-GR/referral/lazaro0x9!G10D21″ target=”blank” wide=”yes” radius=”round” icon=”icon: arrow-right”]Βγάλε δωρεάν κάρτα REVOLUT και κέρδισε 10 Ευρώ[/button]

Άλλα πλεονεκτήματα

Σας προσφέρει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε τα χρήματα σας πιο αποτελεσματικά θέτοντας μηνιαίο προϋπολογισμό, παρέχοντας ειδοποιήσεις για συναλλαγές σε πραγματικό χρόνο, κατηγοριοποίηση/ανάλυση συναλλαγών και έξυπνες λειτουργίες για αυτόματη αποταμίευση
Μπορείτε να μπλοκάρετε προσωρινά την κάρτα (“freeze”) μέσω της εφαρμογής για επιπλέον ασφάλεια
Προσφέρει ταξιδιωτική ασφάλεια «Revolut Pay-Per-Day travel insurance» που κοστίζει μόλις 1 ευρώ την ημέρα. Ενεργοποιείται μόλις προσγειωθείτε σε αεροδρόμιο του εξωτερικού και απενεργοποιείται αυτόματα μόλις επιστρέψετε στην Ελλάδα. Η ταξιδιωτική ασφάλεια είναι δωρεάν αν έχετε Premium συνδρομή και μπορεί να περιλαμβάνει και χειμερινά σπορ
Μπορείτε να κάνετε συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα
Επιστροφή χρημάτων με τις αγορές σας αν έχετε Metal κάρτα
Από τα παραπάνω συμπεραίνουμε ότι η Revolut απευθύνεται κυρίως σε άτομα που κάνουν διαδικτυακές αγορές εκτός Ελλάδας, σε άτομα που κάνουν συχνές μεταφορές χρημάτων και εμβάσματα στο εξωτερικό, σε άτομα που ταξιδεύουν εκτός Ελλάδας και σε αυτούς που θέλουν ένα πιο έξυπνο τρόπο να διαχειριστούν τα χρήματα τους.

Πώς να παραγγείλω τη Revolut;

Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 χρονών για να κάνετε αίτηση και να έχετε smartphone. Πρώτα πρέπει κατεβάσετε την εφαρμογή Revolut στο App Store ή το Google Play. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα της Revolut.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό Revolut δίνοντας τον αριθμό τηλεφώνου σας και να αποστέλλοντας χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό σας.

Έπειτα θα σας δοθεί η δυνατότητα να παραγγείλετε τη φυσική κάρτα μέσω της εφαρμογής. δωρεάν.

[button url=”https://www.revolut.com/en-GR/referral/lazaro0x9!G10D21″ target=”blank” wide=”yes” radius=”round” icon=”icon: arrow-right”]Βγάλε δωρεάν κάρτα REVOLUT και κέρδισε 10 Ευρώ[/button]

Δωρεάν κάρτα

1. Εισαγάγετε τον αριθμό του κινητού σας και κάντε κλικ στο URL που θα στείλει η Revolut στο τηλέφωνό σας μέσω μηνύματος. Αυτό θα ανοίξει το Google Play ή το Apple App Store. Κάντε λήψη της εφαρμογής, ανοίξτε τη και δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

2. Πρέπει να φορτίσετε το λογαριασμό σας με 10 ευρώ για να σας δοθεί η δυνατότητα να παραγγείλετε τη δωρεά κάρτα σας.  Αυτόματα θα σας δοθούν άλλα 10 ευρώ, ως δώρο και θα διαθέτετε 20 ευρώ για αγορές.Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να φορτίσετε με έναν από τους δύο παρακάτω τρόπους:

    α. Φόρτιση με κάρτα
    – Διαλέξτε EUR ως νόμισμα και πατήστε στο “+” για προσθήκη χρημάτων στο λογαριασμό σας
    – Πατώντας «Αλλαγή», επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής την «Προσθήκη Visa ή Mastercard», πληκτρολογήστε τα στοιχεία της κάρτας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και πατήστε «Συνέχεια»
    – Πληκτρολογήστε το ποσό που θέλετε να βάλετε σε EUR – εν προκειμένου 10 EUR – και πατήστε «Προσθήκη χρημάτων».

    β. Φόρτιση με e-banking
    – Διαλέξτε EUR ως νόμισμα και πατήστε στο “+” για προσθήκη χρημάτων στο λογαριασμό σας
    – Πατώντας «Αλλαγή», επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής τη «Μεταφορά χρημάτων στο λογαριασμό σας Revolut»
    – Στην οθόνη που θα εμφανιστεί (κάτω από τη ταμπέλα “Τοπικός”) θα βρείτε τα στοιχεία του λογαριασμού που πρέπει να μεταφέρετε τα 10 ευρώ, χρησιμοποιώντας το e-banking της τράπεζας σας
   – Θα χρεωθείτε προμήθεια 1 ευρώ από την τράπεζα για το έμβασμα εντός Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (SEPA), αρκεί να έχετε επιλέξει το SHA στο e-banking σας. Ο τραπεζικός λογαριασμός από όπου θα στείλετε τα χρήματα θα πρέπει να είναι στο όνομά σας ή να είστε συνδικαιούχοι.

3. Όταν το έμβασμα των 10 ευρώ εμφανιστεί στο λογαριασμό σας μπορείτε να παραγγείλετε την κάρτα μέσω του μενού “Κάρτες”. 

4. Υπάρχει πιθανότητα να σας ζητηθεί η πιστοποίηση της ταυτότητας σας πριν από την πρώτη φόρτιση. Η εφαρμογή θα σας καθοδηγήσει στο τι πρέπει να κάνετε και γίνεται ηλεκτρονικά. Θα χρειαστείτε την ταυτότητα, το διαβατήριο ή την άδεια οδήγησης. Επαληθεύστε την ταυτότητά σας και η κάρτα σας θα έρθει σε λίγες μέρες.

 

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή της Revolut;

Αυτή είναι η βασική οθόνη της εφαρμογής.

Σας δείχνει το υπόλοιπο και τις τελευταίες συναλλαγές σας σε Ευρώ, Βρετανικές Λίρες και Δολλάρια αλλά μπορείτε να προσθέσετε λογαριασμούς σε ακόμα 25 νομίσματα ή και κρυπτονομίσματα (bitcoin, ethereum, κτλ).

Μπορείτε να φορτίσετε την κάρτα με έμβασμα, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα πατώντας στο “+” και να κάνετε ανταλαγή σε άλλο νόμισμα.

Στο κάτω μέρος της οθόνης έχετε επιλογές για την ανάλυση των κινήσεών σας, πληρωμές/μεταφορά χρημάτων, διαχείριση καρτών και περισσότερων επιλογών.

Τα χρήματα θα φαίνονται στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Revolut στο νόμισμα που κάνατε φόρτιση αλλά μπορείτε να μετατρέψετε τα χρήματά σας στα άλλα νομίσματα τα οποία έχετε ενεργοποιήσει μέσω του προφίλ σας. Σε όποιο νόμισμα κάνετε συναλλαγές, ο αντίστοιχος λογαριασμός θα χρεωθεί. Για παράδειγμα, όταν κάνετε μια αγορά σε δολάρια τότε αν έχετε αρκετό υπόλοιπο στο λογαριασμό σας σε δολάρια θα χρεωθεί αυτός ο λογαριασμός πρώτα. Σε αντίθετη περίπτωση θα κάνει μετατροπή τα ευρώ σε δολάρια με την τρέχουσα ισοτιμία.

Για να μεταφέρετε χρήματα πατήστε στο μενού Πληρωμές όπου μπορείτε να στείλετε χρήματα σε φίλους, τραπεζικά εμβάσματα όπως και να ζητήσετε χρήματα από κάποιον μέσω συνδέσμου.

Στον Πίνακα Εργαλείων μπορείτε να ενεργοποιήσετε την ταξιδιωτική ασφάλεια και τη λειτουργία για έξυπνη αποταμίευση. Επίσης μπορείτε να δείτε το προφίλ σας, τα ποσά που σας απομένουν για δωρεάν συναλλαγές και αναλήψεις, να κάνετε αναβάθμιση σε Premium ή Metal συνδρομή και να ενεργοποιήσετε επιπλέον λογαριασμούς σε ξένα νομίσματα ή cryptocurrencies.

 

Τί να προσέξετε;

Για να μεγιστοποιήσετε το όφελος σας όταν χρησιμοποιείτε την κάρτα της Revolut πρέπει να προσέξετε τα παρακάτω:

Το σαββατοκύριακο η Revolut χρησιμοποιεί την ισοτιμία της Παρασκευής ενσωματώνοντας ένα μικρό κόστος (συνήθως 0.5%). Για να κάνετε πραγματικά δωρεάν συνάλλαγμα κάντε τη μετατροπή μεταξύ Δευτέρα και Παρασκευή. Μετά μπορείτε να στείλετε ή να ξοδέψετε χρήματα γνωρίζοντας ότι πήρατε την καλύτερη δυνατή ισοτιμία μέσω της εφαρμογής

Συνολικές συναλλαγές μέχρι 5.000 ευρώ είναι δωρεάν κάθε 30 ημέρες. Για μεγαλύτερα ποσά θα πληρώσετε προμήθεια 0.5% μέχρι το τέλος των 30 ημερών ή να αναβαθμίσετε σε Premium ή Metal συνδρομή
Κάνετε δωρεάν αναλήψεις έως 200 ευρώ το μήνα με 2% επιβάρυνση αν ξεπεράσετε αυτό το ποσό. Μπορείτε να αυξήσετε το όριο 400 ευρώ ή 600 ευρώ ανά 30 ημέρες αν κάνετε Premium ή Metal συνδρομή αντίστοιχα.

[button url=”https://www.revolut.com/en-GR/referral/lazaro0x9!G10D21″ target=”blank” wide=”yes” radius=”round” icon=”icon: arrow-right”]Βγάλε δωρεάν κάρτα REVOLUT και κέρδισε 10 Ευρώ[/button]

Τί προσφέρει η κάθε συνδρομή της Revolut;

Παρακάτω παραθέτουμε τα κύρια χαρακτηριστικά και κόστος κάθε συνδρομής. Ανάλογα τη χρήση που κάνετε μπορεί να συμφέρει η αναβάθμιση. Εμείς προτείνουμε τη Standard, που είναι Δωρεάν.

Χαρακτηριστικά Standard Premium Metal
Κόστος συνδρομής Δωρεάν 7.99€/μήνα 13.99€/μήνα
Δωρεάν αγορές μέσω κάρτας
Δωρεάν ΑΤΜ αναλήψεις Έως 200€/30 μέρες Έως 400€/30 μέρες Έως 600€/30 μέρες
Ταξιδιωτική ασφάλεια ❌ (ενεργοποίηση με 1€/ημέρα)
Ασφάλεια καθυστέρησης πτήσης
Προτεραιότητα στο κέντρο πελατών
Απευθείας πρόσβαση σε 5 κρυπτονομίσματα
Επιλογή σχεδίου κάρτας
Είσοδος σε αεροπορικά lounge με πληρωμή
Επιστροφή χρημάτων για αγορές 0.1% στην Ευρώπη και 1% εκτός Ευρώπης
Αναλώσιμες εικονικές κάρτες για μεγαλύτερη ασφάλεια αγορών
[button url=”https://www.revolut.com/en-GR/referral/lazaro0x9!G10D21″ target=”blank” wide=”yes” radius=”round” icon=”icon: arrow-right”]Βγάλε δωρεάν κάρτα REVOLUT και κέρδισε 10 Ευρώ[/button]

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το δώρο των 10 ευρώ και η δωρέαν κάρτα δίνονται μόνο σε νέους πελάτες, δηλ  μόνο αν δεν έχουν εγγραφεί παλιότερα στην υπηρεσία Revolut.
Για λόγους επαλήθευσης, ζητείται από τους νέους πελάτες να προσθέσουν στον λογαριασμό τους 10 ευρώ προτού παραγγείλουν τη δωρεάν κάρτα.
Το ποσό αυτό δεν αφορά προμήθεια για την κάρτα, και μπορείτε να το ξοδέψετε αμέσως με την κάρτα Revolut, είτε να το μεταφέρετε πίσω στον αρχικό τραπεζικό λογαριασμό σας. Ταυτοχρονα, θα σας πιστωθούν άλλα 10 ευρώ, ως δώρο, για να τα ξοδέψετε με την κάρτα σας.

Η προσφορά δώρου 10 ευρώ για νέους πελάτες ισχύει μέχρι 6 Οκτωβρίου 2019.

[button url=”https://www.revolut.com/en-GR/referral/lazaro0x9!G10D21″ target=”blank” wide=”yes” radius=”round” icon=”icon: arrow-right”]Βγάλε δωρεάν κάρτα REVOLUT και κέρδισε 10 Ευρώ[/button]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *