Kραυγή αγωνίας από τους εργαζόμενους στον Τουρισμό. Η μπαρούφα των 17 εκατ. τουριστών!

Αποκάλυψη σοκ για το επικοινωνιακό παιγνίδι των καθεστωτικών Γκαίμπελς.
Κάτι αντίστοιχο με τηνευαισθησία-φούμαρα του Σόιμπλε που αίφνης ανησυχεί μην χαθεί μια γενιά στις χώρες του Νότου.

Η αποκάλυψη του  “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” αφορά την επικοινωνιακή μπαρούφα για τα 17 εκατ. Τουρίστες με την οποία γελάνε (κατά βάθος κλαίνε, θα δείτε γιατί) οι άνθρωποι που εμπλέκονται στον τουρισμό.

Σύμφωνα λοιπόν με φίλους ξεναγούς με τους οποίους επικοινωνήσαμε και οι οποίοι βρέθηκαν τις τελευταίες μέρες σε μέρη όπως η Κόρινθος, οι Μυκήνες, οι Δελφοί, η Επίδαυρος, οι Φίλιπποι οι τουρίστες σε σχέση με πέρυσι είναι ανύπαρκτοι-τους ψάχνουν με τα κιάλια.

Ζευγάρι Γάλλων τουριστών που έρχεται παραδοσιακά στην Ελλάδα 30 χρόνια αναρωτιόταν το Σάββατο στην Επίδαυρο

-Μα που είναι οι τουρίστες;

Κι αν νομίζετε ότι στις Κυκλάδες τα πράγματα είναι καλύτερα, αλλάξτε πλευρό.
Η μάλλον αυτό θα πρέπει να το κάνει η κ. Ολγα Κεφαλογιάννη-στο άκουσα του ονόματος της οποίας ένα μειδίαμα από τους εμπλεκόμενους στον τουρισμό τα λέει όλα.

Ούτε η Πάρος για παράδειγμα δεν έχει κόσμο σε σχέση με πέρυσι. Ευχάριστη έκπληξη ήταν το Πάσχα για το νησί-από κει και πέρα απογοήτευση για τις αφίξεις.

Οντως υπάρχει κάποια κίνηση  στις πτήσεις τσάρτερ στο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και αφίξεις κρουαζιερόπλοιων σε αντίστοιχα λιμάνια. Αυτοί όμως οι αριθμοί δεν μπορούν σε καμιά περίπτωση να ακουμπήσουν το ονειρικό 17 εκατ. Ακόμη κι αν σε κάθε λιμάνι που θα κατεβαίνει ο ίδιος τουρίστας του κρουαζιερόπλοιου τον μετράνε διπλό και τρίδιπλο.

Η κατάσταση στις αφίξεις τουριστών είναι πολύ κάτω σε σχέση με την ατίστοιχη περυσινή περίοδο.
Oι αχυράνθρωποι του Σόιμπλε θα μας υποσχεθούν ότι τον Αύγουστο θα υπάρξει στην Αθήνα αστρική βροχή από 500εύρα. Κρατήστε ομπρέλα. Οι αδίστακτοι εξουσιαστές παίζουν επικοινωνιακά παιγνίδια σε βάρος ενός ολόκληρου λαού-σε βάρος των λαών της Ευρώπης.

Μη τσιμπάτε στις επικοινωνιακές παπαριές των καλοπληρωμένων- με το φορολογημένο αίμα μας- παπαγαλακίων.

Επικοινωνήστε με τους ανθρώπους που εμπλέκονται στον Τουρισμό για να μάθετε την αλήθεια…

kourdistoportocali.com

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Kραυγή αγωνίας από τους εργαζόμενους στον Τουρισμό. Η μπαρούφα των 17 εκατ. τουριστών!”

  1. Έπεσα κι εγώ έξω στους υπολογισμούς μου .
    Μα ήμουν τόσο σίγουρος ότι θα αποτελούσαμε μοναδική τουριστική ατραξιόν παγκοσμίως , μετά τα άρθρα και τις αναλύσεις που κατά καιρούς έβλεπαν το φως  της  δημοσιότητας . Έλεγαν και έγραφαν πως είμαστε τα πειραματόζωα ενός άρρωστου οικονομικού πρότζεκτ και ότι αν τα μέτρα περνούσαν σε εμάς θα περνούσαν παντού . Ωραία λοιπόν . Που είναι οι ορδές των τουριστών να μας φωτογραφίζουν στους δρόμους όπως γίνεται στην Αφρική με τις ρεζέρβες των άγριων ζώων  ; Δεν έχουν περιέργεια να έρθουν εδώ οι άνθρωποι,  να μπούν στα 4χ4 τους να κάνουν το αστικό σαφάρι τους ; Δεν έχουν περιέργεια να έρθουν να τραβήξουν κανα βίνδεο με λιοντάρια αρπακτικά και ύαινες να κυνηγούν τα υπερχρεωμένα πειραματόζωα με τη λαμπρή ιστορία τους ; Τι διάολο ; Που είναι το αλλοδαπό  το τραπεζικό στελεχό να φωτογραφίζεται πλαι στους ζουλού του νότου ; Η υπουργός τουρισμού να πάει σπίτι της . Άσχετη . Ανίκανη να προβάλει και να εκμεταλευτεί τη σύγχρονη πραγματικότητα  του τόπου μας …..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *