Τώρα – Ισόβια στον Παπαγεωργόπουλο

Το δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση του Εισαγγελέα και καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη τους Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, Παναγιώτη Σαξώνη και Μιχάλη Λεμούσια.

Υποβασταζόμενος από τη σύζυγό του και έτοιμος να κλάψει βγήκε από το δικαστήριο ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, μετά την πρόταση του εισαγγελέα για να του επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Αναλυτικά, ο πρόεδρος του δικαστηρίου υποστήριξε ότι “Δεν μπορεί ένας δημόσιος άρχοντας να αποφασίσει να κλέψει ξαφνικά το 1999, το αδίκημα δεν είναι πρωτογενές”, ενώ πρόσθεσε ότι “Η εγκληματική δράση Παπαγεωργόπουλου- Λεμούσια αποκλείει ότι έζησαν έντιμο βίο πριν από το αδίκημα της υπεξαίρεσης”.
Ουσιαστικά, ο πρόεδρος υποστηρίζει πως οι δύο από τους κατηγορούμενους της υπεξαίρεσης, οι Παπαγεωργόπουλος και Λεμούσιας, δεν μπορεί να έχουν κανένα ελαφρυντικό γιατί πιστεύει πως έκλεβαν και πριν το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης σε άλλα αξιώματα που κατείχαν.

Πηγή: seleo.gr

8 σχόλια σχετικά με το “Τώρα – Ισόβια στον Παπαγεωργόπουλο”

  1. Τί γίνεται ρε παιδιά; Άρχισε να μπαίνει κόσμος στη φυλακή;

    Την προηγούμενη εβδομάδα έφαγε 12 χρόνια κάθειρξη ο πρώην νομάρχης Λασιθίου.

    1. Το συγκεκριμενο ατομο ειχε κανει μπιζνα το ξεπατωμα, την ανακατασκευη, το ξαναξεπατωμα και ξανα ανακατασκευη και παει λεγοντας, ολων των πεζοδρομιων του κεντρου της Θεσσαλονικης χρεωνοντας τεραστια ποσα στο δημο.
      Προφανως ξεμεινε απο κολληταρια για να τον κλεισουν μεσα η δεν μοιραζε τα κλεμμενα σε ανωτερα κλιμακια … τα ετρωγε μονος του.

      1. Ή οι δικαστές στέλνουν μήνυμα στους πολιτικούς, πως μετά την μείωση των αποδοχών τους, δεν είναι πια φιλαράκια.

        1. Οι δικαστες και τα αναδρομικα τους πηρανε και ενα επιδοματακι που ηταν να αποσυρθει αλλα δεν αποσυρθηκε τελικα συνεχιζουν να παιρνουνε εν μεσω βαθειας κρισης.
          Οχι φιλαρακια … γκαρντασια ειναι με τους πολιτικους ακομα.

    2. Χαχαχα… Επικοινωνιακά πυροτεχνήματα! ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΛΑΚΑΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΣΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ (ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΝΑ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ…). Ως τότε απλώς γελάω με την κοροίδια στον κοσμάκη.

  2. Ως σαλονικιος εχω να δηλωσω οτι ο κοσμος το χε τουμπανο και μεις κρυφο καμαρι!!! και πολυ αργησαν, επρεπε να ειχαν ξεκινησει απο τον κοσμοπουλο, εκει να δειτε μασες πολιτιστικη πρωτευουσα και πρασινα αλογα και πρασινες και μπλε μασες…… Καλες και οι φυλακισεις αλλα και καμια δημευση κλεμμενων δεν θα εβλαπτε. Μας εχει πηδηξει ο δημος με τα νταβατζηλικια του. Επισης προς γνωσιν και συμμορφωσιν ολων ειναι οτι αν δεν ειχε αλλαξει η διοικηση του δημου δεν θα ειχε βγει τιποτα προς τα εξω. Μαλακας μεν ο μπουταρης αλλα τον εκοψε και οταν καταλαβε τι ειχε γινει κρατησε αποστασεις και δεν τον καλυψε οπως εκανε ο εκαστοτε δημαρχος για τον προηγουμενο. Αυτο μεταφραζεται ως που και που στις εκλογες ας αλλαζουμε διοικησεις. Πανω απο 8 χρονια οχι ιδιο κομμα στην διοικηση. Στην υπηρεσια που εργαζομαι η νυν διοικηση εχει φαει μεν πολλα αλλα εχει καλυψει δε και τα των προηγουμενων και τωρα ειναι στο παραπεντε να βρεθουν στην σεντρα και να πληρωσουν για ολα. Ειναι καθαρα θεμα πολιτικης αποφασης του υπουργειου αν θα προχωρησει η θα θαφτει το θεμα …….. Θεσσαλονικη μεγαλη λαμογιομανα ……………………….

    1. @rantaplan
      Και πού να δεις τί γίνεται στην Αθήνα! Η Θεσσαλονιίκη φαντάζει chicco μπροστά της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *