Πρόσκληση για την τακτοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών σας προηγούμενου μήνα

Αυτό είναι το email που λαμβάνουν όσοι καθυστερούν να πληρώσουν φόρους:

================================

Αγαπητέ/ή κύριε/α,

Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στα ηλεκτρονικά αρχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών στις 23/01/2013, διαπιστώθηκε ότι έχετε ληξιπρόθεσμη/ες δόση/εις οφειλών σας, βεβαιωμένες στις Δ.Ο.Υ. και σας καλούμε να προβείτε στην τακτοποίηση της παραπάνω εκκρεμότητας προκειμένου:

  • Να μην επιβαρύνεστε με προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής (1% για κάθε μήνα καθυστέρησης).
  • Να έχετε τη δυνατότητα να λάβετε Αποδεικτικό Φορολογικής Ενημερότητας (Α.Φ.Ε.).
  • Σε περίπτωση που είστε επιτηδευματίας να μπορείτε να θεωρήσετε Βιβλία και Στοιχεία (Κ.Β.Σ.) εφόσον πληρούνται και οι λοιπές προϋποθέσεις.

Για τις συγκεκριμένες οφειλές σας, για τις οποίες σας έχει ήδη αποσταλεί ατομική ειδοποίηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www1.gsis.gr/webtax/incomefp/per2010/index.jsp προκειμένου να έχετε άμεση πληροφόρηση για το είδος, το ποσό και τη Δ.Ο.Υ. στην οποία έχει πραγματοποιηθεί η βεβαίωση των οφειλών σας. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε άμεσα στη Δ.Ο.Υ., όπου είναι βεβαιωμένες οι οφειλές σας, ή σε οποιαδήποτε άλλη Δ.Ο.Υ σας διευκολύνει. 
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι είναι πλέον δυνατή η μερική ή ολική πληρωμή στις Τράπεζες και στα ΕΛΤΑ των βεβαιωμένων και μη ρυθμισμένων ατομικών οφειλών σας, με τη χρήση της Τ.Ο. (Ταυτότητα Οφειλής) την οποία μπορείτε να εκτυπώσετε από τη σχετική ιστοσελίδα της Γ.Γ.Π.Σ. : http://www.gsis.gr/ 
Σε περίπτωση που έχετε τακτοποιήσει με οποιοδήποτε τρόπο τις ληξιπρόθεσμες δόσεις οφειλών σας, παρακαλούμε να αγνοήσετε την παρούσα επιστολή.
Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση μας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική διεύθυνση: For_sym@gsis.gov.gr

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Πρόσκληση για την τακτοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών σας προηγούμενου μήνα”

  1. “…Σε περίπτωση που έχετε τακτοποιήσει με οποιοδήποτε τρόπο τις ληξιπρόθεσμες δόσεις οφειλών σας…”
    Α χα χα χα χα χα χα χα αχ αχ ωχ ωχ ωχ βαχ βαχ βαχ !!!!!
    Πόνεσε η κοιλίτσα μου !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *