ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ Οι Εκλογές βλάπτουν σοβαρά την υγεία!

Εξαιρετικά επικίνδυνες για την υγεία, ίσως και για τη ζωή των πολιτών φαίνεται να είναι ακόμα και η συζήτηση για εκλογές στην Ελλάδα.

Όχι γιατί θα πέσουν κι άλλο οι μισθοί. (Το «κι άλλο» είναι πάτος και οι εργοδότες τον έχουν ούτως ή άλλως προγραμματισμένο.)

Όχι γιατί θα μειωθούν οι συντάξεις.( Τα 360 € είναι ποσό ήδη συμφωνημένο  με ή χωρίς εκλογές.)
Όχι γιατί θα εξευτελιστούν περισσότερο η παιδεία και η υγεία.( Τα παιδιά πάνε σχολείο  χωρίς βιβλία και κάνουν τα βασικά εμβόλια μόνο με την αρωγή κοινωφελών  οργανισμών.)
Όχι γιατί θα αυξηθούν οι αυτοκτονίες. (Το «αετίσιο» βλέμμα του πρωθυπουργού σε οδηγεί έτσι κι αλλιώς στα κάγκελα.)

Απλώς  δ ε ν π ρ έ π ε ι   ν α   γ ί ν ο υ ν   ε κ λ ο γ έ ς.
Είναι βέβαιο ότι η πολιτική αστάθεια που θα επιφέρουν οι εκλογές, θα θέσουν σε κίνδυνο την ομαλότητα και ευημερία τις οποίες απολαμβάνουν σήμερα οι πολίτες της χώρας και  θα βάλουν φρένο στην ανάπτυξη!

Σ ε  κ α μ μ ί α   π ε ρ ί π τ ω σ η   ε κ λ ο γ έ ς!!   Φημολογείται ότι σε περίπτωση εκλογών οι έλληνες  θα γεμίσουν εξανθήματα, θα βγάλουν νύχια στο σαγόνι και τέλος θα πέφτουν νεκροί στα πεζοδρόμια.
Σ ώ σ ε   τη ζωή σου και την σταθερότητα που σου εξασφάλισε η κυβέρνησή σου!
Μ η ν    ε μ π ο δ ί σ ε ι ς    την καλπάζουσα  ανάπτυξη!

Ο χ ι  στις εκλογές  –  Ν α ι   στην σταθερότητα!

ksipnistere.blogspot.gr

Ένα σχόλιο σχετικά με το “ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ Οι Εκλογές βλάπτουν σοβαρά την υγεία!”

  1. Όλοι απόρησαν με την αινφίδια αποχώρηση Κουβέλη από την κυβέρνηση, την στιγμή που όλα συγκλίνουν ότι η λύση ήταν ευκολο να επέλθει.
     
    Σήμερα λοιπόν, αποκαλύπτουμε το μυστικό σχέδιο πίσω απο τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.
     
    Την ώρα που όλοι πίστευαν πως υπάρχει ρήξη Σαμαρά – Κουβέλη, οι αποκλειστικές πληροφορίες μου λένε ακριβώς το αντίθετο. Η θεατρική αποχώρηση Κουβέλη ήταν ένα ύπουλο σχέδιο που εξυφάνθηκε στο Μαξίμου προκειμένου η κυβέρνηση να εξασφαλίσει την παντοδυναμία της σε βάθος χρόνου. Εντάξ, δεν ήταν και τελείως δική τους ιδέα, το κόπυ ράιτ το έχει ο Οδυσσέας στον Τρωικό πόλεμο εδώ και κάτι χιλιετίες…
     
    Πως θα χρησιμοποιηθεί ο Κουβέλης ως “Δούρειος Ίππος”; Μα φυσικά με την συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – Κουβέλη! Με την αντιστασιακή του ενέργεια, ο Κουβέλης βρίσκεται ένα βήμα πριν την συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που θα σημάνει την καταστροφή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τελευταία φορά που ο Κουβέλης υπήρξε στον ΣΥΡΙΖΑ, τα ποσοστά του κόμματος “άγγιξαν” το 4%. Φανταστείτε Θάνο Μαργαρίτη, Ανδρέα Παπαδόπουλο και τα άλλα παιδιά, να κραυγάζουν για “την κυβέρνηση του μνημονίου” και τον “δρόμο της Αριστεράς” δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα. Πραγματικά επαναστατική πράξη, η επιστροφή στην …εξωκοινοβουλευτική αριστερά! Και ας φωνάζει ο δύστυχος ο Λαφαζάνης που το είχε μυριστεί εδώ και μέρες… ποιός τον ακουει.
    About these ads

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *