Οι τράπεζες «σκοτώνουν»! Δύο άνθρωποι αυτοκτόνησαν εξαιτίας τραπεζικών χρεών

Στην αυτοκτονία οδήγησαν έναν ηλικιωμένο αγρότη από τη Μεσσηνία τα χρέη που είχε προς τράπεζα, η οποία φέρεται όχι «πάγωσε» τον λογαριασμό του και κατέσχεσε τις καταθέσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοκρατίας, ο 71 χρόνος ΠΛ., που διέμενε με τη σύζυγο του και τα δύο παιδιά τους, το βράδυ της Κυριακής, όταν βεβαιώθηκε ότι όλοι έχουν κοιμηθεί, βγήκε από το σπίτι, πλησίασε ένα από τα ελαιόδεντρα της αυλής και απαγχονίστηκε με αυτοσχέδια θηλιά. Τον αυτόχειρα αντίκρισε πρώτος ο γιος του νωρίς το πρωί, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.

 Οπως ανέφεραν στους αστυνομικούς άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του, ο 71χρονος είχε πάρει δάνειο από τράπεζα, όμως λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν μπορούσε να είναι συνεπής στις δόσεις και σκεφτόταν να ζητήσει διακανονισμό. Σύμφωνα με τους ίδιους, ωστόσο, πρόσφατα η τράπεζα κατέσχεσε τα χρήματα, με αποτέλεσμα να κλονιστεί η ψυχολογική κατάσταση του.

Με τον ίδιο τρόπο έδωσε τέλος στη ζωή του χθες το πρωί ένας 59χρονος φαρμακοποιός από την Πτολεμαΐδα.

Τον αυτόχειρα αναζήτησε η σύζυγος του, που τον εντόπισε απαγχονισμένο στο γκαράζ του σπιτιού του. Έρευνα για τα αίτια διενεργεί η Αστυνομία.

Danioliptes.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *