Να που πάει η περιβόητη δόση των 31,5 δις. Στους τραπεζίτες!

Προς ρομπες ξεκουμπωτες και αλλα τσατσακια εχω να πω οτι η δοση των 31,5 δις που δώσαμε γη και ύδωρ για να πάρουμε, αναλυεται ως εξης:

Από αυτά λοιπόν, τα 24,8 δισ. θα χρησιμοποιηθούν από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών,
τα 4,6 δισ. για την αποπληρωμή
τοκοχρεωλυσίων,
ενώ τα 2 δισ. για την εξόφληση εντόκων γραμματίων.
Με τα υπόλοιπα 100 εκατ. περίπου θα πρέπει να διευθετηθούν ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου, οι «τρύπες» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του ΕΟΠΥΥ και το πρωτογενές έλλειμμα του 2012!

Η δόση των 31,5 δισ. ουδεμία σχέση έχει με την ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας, αλλά κατευθύνεται αποκλειστικά στο χρηματοπιστωτικό σύστημα και στους δανειστές, είτε με τη μορφή της ανακεφαλαιοποίησης και της αποπληρωμής εντόκων γραμματίων (ελληνικές τράπεζες) είτε για αποπληρωμή τοκοχρεωλυσίων (χώρες-μέλη της Ε.Ε. και ΔΝΤ).
καταλαβατε κυριοι;
Η χώρα ολόκληρη ξεπουλιέται για τις τραπεζες.

Representative Zero

12 σχόλια σχετικά με το “Να που πάει η περιβόητη δόση των 31,5 δις. Στους τραπεζίτες!”

  1. Φυσικό είναι.Αυτοί μας κυβερνούν και οι πολιτικοί είναι υπάλληλοί τους και συνέτεροι. Μας κοροιδεύουν και μας ληστεύουν. Μας έκοψαν την χαρά της ζωής,την ανάσα μας.Ξυπνάμε και κοιμόμαστε παραμιλώντας. Οι τράπεζες από τον Σεπτέμβριο εξαπέλισαν ένα ανευ προηγουμένου πόλεμο με εξώδικα,διαταγές πληρωμής και κατασχετήρια (τουλάχιστον σε επιχειρήσεις).
    Και φυσικά οι εισπρακτικές έχουν μπεί χοντρά στο παιγνίδι της ψυχολογικής πίεσης-εξόντωσης του πληθυσμού. Αναρωτιέμαι βρέ φίλοι μου,πως μπορεί και δουλεύει κάποιος σε αυτές τίς εταιρίες. Λένε ότι το κάνουν από ανάγκη. Καλύτερα να κάνουν βίζιτες(ποιό ηθικό είναι) να πέρνουν το κατοστάρικο και να τούς λέει και ευχαριστώ στο τέλος ο πελάτης,παρά να τον τσακίζουν στα τηλέφωνα και να τον απειλούν.Λές και με τα συνεχή τηλέφωνα ο άλλος θα βρεί λεφτά να πληρώσει.
    Οι περισσότεροι έχουν κόμπλεξ και μπορεί να δουλεύουν σε εισπρακτική για 400€ αλλά ηδονίζονται ασκόντας εξουσία σε ανήμπορους ανθρώπους.Ειναι θέμα ημερών ή μηνών κάποιος απελπισμένος να μπουκάρει σε καμμιά εισπρακτική και να τους καθαρίσει.Γιατί ο άνθρωπος έχει όρια αντοχής και το λογιλκό από το παράλογο το χωρίζει μία κλωστή…
     

  2. Ενταξει, ειναι γνωστη ειδηση αλλα δεν μπορω να κρατηθω και να μην πω ενα ακομα … ΟΥΣΤ ρε κοπροσκυλα.
    Εχουν περασει 2,5 χρονια που παραδεχτηκανε οτι υπαρχει προβλημα και δεν εχει υπαρξει η παραμικρη προνοια οχι για την αναπτυξη … αλλα για την διατροφικη επαρκεια του πληθυσμου.
    Ο πολιτης εχει αφεθει στην φιλανθρωπικη διαθεση του φιλου η του γειτονα κυνηγημενος απο εφορια και τραπεζες καθε μερα που ξημερωνει.
    Η Ελλαδα σημερα ειναι μια αρενα οπου συντελειται ενα καθημερινο ανθρωποκυνηγητο απο ανεξελεγκτα αγρια θηρια προς τους Ελληνες … με το ελληνικο κρατος να εγγυαται οτι δεν υπαρχουν κανονες στο παιχνιδι οντας κι αυτο απο μονο του ενα εκ των αγριων θηριων που πειναει για ανθρωπινη σαρκα.
    Φυσικα και θα τα παρουν τα λεφτα της δοσης οι τραπεζες … αφου αυτες ειναι η Ελλαδα ως εχει.
     
     

    1. “δεν μπορω να κρατηθω και να μην πω ενα ακομα … ΟΥΣΤ ρε κοπροσκυλα”

      χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα 

      1. Ρε, θελει φορτηγακι μερσεντες 608, να γραψεις απ’ εξω “ΜΠΟΓΙΑΣ” και να μπαινεις σε πολιτικα γραφεια νδ/πασοκ/δημαρ, να τους αρπαζεις απ’ το λαιμο με θηλεια και μετα κλωτσια μεσα στην καροτσα να κανουν παρεα με κανονικα κοπροσκυλα μεχρι να τους αδειασεις σε καμια χωματερη.
         

        1. Σήμερα τα έχετε βάλει με τους σκύλους ;
          Και δη με τους κοπρόσκυλους ;
          Παίζει κανας ρατσισμός να ΄ούμε ;
          Εμείς δηλαδής τι σχέση έχουμε με τους αυτούς τους τύπους ;
          Κάνουμε πολιτική ;
          Ασκούμε εξουσία ;
          Εχουμε δάνεια ;
          Εχουμε σπιτι ;
          Εχουμε δουλειά;
          Ξενοδοχείον “τ΄αστέρια” έχουμε ρε καρντάσια !
          Μιά ζωή συσσίτιο !
          Μη μας αμαυρώνεται , μη μας ταυτίζεται .
          Εμείς καμμία σχέση απολύτως με αυτούς.

          Κυνικά ,
          Οι αδέσποτοι σκύλοι πάσης Ελλάδος.

           

          1. Aρε κουφαλιτσα … Λαηκα γεννηθηκες, Λαηκα θα πεθανεις.
            Η διαφορα του κοπροσκυλου απο το ρατσας … ειναι οτι το κοπροσκυλο δεν αναγνωριζει το χερι που το ταιζει ψηλε.
            Αυτα τα σκυλια τα τουφεκανε στην πατριδα μου.
            Τελος παντων, ας μην απελπιζομαστε … υπαρχουν ακομα αγγελοι αναμεσα μας ετσι ωστε να μας θυμιζουν οτι υπαρχει ομορφια στη ζωη …
            Φιλια πολλα απο Σαλονικα …
             
            http://www.youtube.com/watch?v=HVJCaOMKQrE
             
             

          2. …”Λαηκα γεννηθηκες, Λαηκα θα πεθανεις.”…

            Χα , χα , χα , χα , χα ! 

            Φιλαράκι ,πίνω λευκό κρασάκι χύμα .
            Τσουγκράω το ποτήρι σου και πίνω στην υγειά μας  !

             

          3. Νασαι καλα ρε ψηλε και τσιν-τσιν.
            Εδω που τα λεμε … και εγω καποια στιγμη θελω να παω Εκατερινεσμπουργκ να δω το μερος που με σκοτωσανε.
            Η δε με σκοτωσανε τελικα.
            Αν ζω, ποιος ειμαι, τι ειμαι, που παω !!!

  3. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 24,8ΔΙΣ ΠΟΙΟς ΘΑ ΤΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ; ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΜΕ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΟΥ Η ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΛ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ. ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ..ΟΤΑΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΣΤΕ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΗΘΟΣ ΘΑ ΤΗΡΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ  ,ΘΑ ΚΛΕΙΝΑΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *