Μήνυση σε βάρος 2 διευθυντών Τραπεζών στα Τρίκαλα εξαιτίας ….περίεργου χαρτονομίσματος

Απρόβλεπτη εξέλιξη πήρε χθες το μεσημέρι για Τρικαλινό, η προσπάθειά του να εισπράξει από ΑΤΜ Τράπεζας χρήματα από την μισθοδοσία του…
και εν συνεχεία να καταθέσει μέρος των χρημάτων σε ΑΤΜ άλλης Τράπεζας για την πληρωμή δόσης καταναλωτικού δανείου.

Ο Τρικαλινός πήγε στο ΑΤΜ Τράπεζας και έκανε ανάληψη 400 ευρώ και συγκεκριμένα 6 χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και 5 χαρτονομίσματα των 20 ευρώ.

Στην συνέχεια, πήγε στο ΑΤΜ άλλης Τράπεζας και έχοντας βάλει ποσό 225 ευρώ στο ΑΤΜ, το μηχάνημα τον ειδοποιούσε ότι κατέθεσε χαρτονόμισμα των 20 ευρώ ως «ύποπτο παραχάραξης».

Αμέσως ζήτησε ακύρωση συναλλαγής που έγινε, αλλά το ΑΤΜ του επέστρεψε ποσό 205 ευρώ, παρακρατώντας το επίμαχο χαρτονόμισμα.

Τότε ο Τρικαλινός, προσπάθησε να ζητήσει εξηγήσεις από την Διεύθυνση της Τράπεζας, αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό, καθώς είχαν ολοκληρωθεί οι συναλλαγές με το κοινό και τον παρέπεμψαν στην …Δευτέρα.

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και στο σημείο όπως κατέγραψε το trikalanews.gr έφθασαν Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ και αφού πήραν τα στοιχεία του Τρικαλινού, ζήτησαν να μιλήσουν με τον Διευθυντή της Τράπεζας ο οποίος όμως αρνήθηκε να ανοίξει την Τράπεζα.

Τότε ο Τρικαλινός, κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων όπου υπέβαλλε μήνυση κατά των 2 Διευθυντών των Τραπεζών και κατά παντός υπευθύνου για «παράνομη παρακράτηση χρηματικού ποσού» και ζήτησε να ενεργοποιηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου.

«Θέλω να ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και οφείλουν να αποκαταστήσουν την τιμή μου και οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις οι Διευθυντές των Τραπεζών για αυτή την περιπέτεια που έμπλεξα», δηλώνει στο trikalanews.gr ο Τρικαλινός και προσθέτει «αν είχα κάνει απευθείας την συναλλαγή ίσως σήμερα να ήμουνα και κρατούμενος για παραχάραξη χαρτονομίσματος χωρίς να φταίω σε τίποτα. Ας βρουν αυτοί πως διακινούνται μέσα από τα ΑΤΜ τους, ύποπτα για παραχάραξη χαρτονομίσματα που μπορούν να μπλέξουν ανυποψίαστους πολίτες»…

trikalanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *