Κόκκινα δάνεια – Ισόβιοι οφειλέτες. Την Τρίτη 13 Ιανουαρίου, 6-8 το πρωί μία αποκαλυπτική εκπομπή από την ΕΡΤopen

Η ανεξέλεγκτη δράση των τραπεζών και η ολομέτωπη επίθεση που εξαπολύουν εναντίον των Ελλήνων πολιτών. Οι απειλές εναντίον των δανειοληπτών, το δίκτυο των εισπρακτικών εταιρειών, το άβατο των δικηγορικών γραφείων με τα φασόν κόκκινα δάνεια, η βιομηχανία των διαταγών πληρωμών και δικαστές – φερέφωνα των τραπεζών.Τα μνημόνια, οι τραπεζίτες πρωθυπουργοί και υπουργοί οικονομικών, η ανακεφαλοποίηση, τα παιχνίδια με τους πλειστηριασμούς, τα funds και τα μαύρα κοράκια της αγοράς των δανείων.

Την Τρίτη 13 Ιανουαρίου, 6-8 το πρωί, θα μεταδοθεί σε επανάληψη η εκπομπή “Αφύλαχτη Διάβαση”, που επιμελείται και παρουσιάζει ο Θωμάς Σίδερης. Στο στούντιο της εκπομπής ο μαχητικός δικηγόρος Μάριος Μαρινάκος δίνει αποκαλυπτικές απαντήσεις για το οργανωμένο σχέδιο των τραπεζών αλλά και συγκεκριμένες οδηγίες για την προστασία πολιτών – καταναλωτών, ειδικά τώρα μετά την άρση των πλειστηριασμών. 

Η “Αφύλαχτη Διάβαση” μεταδίδεται κάθε Κυριακή, 6-8 το απόβραδο και σε επανάληψη από τις περιφερειακές ΕΡΑ σε όλη τη χώρα και μέσω των βραχέων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *