30 σχόλια σχετικά με το “Η επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη”

  1.  begar εγώ είμαι 43 δεν έχω δει την Κανέλλη να φοράει ποτέ μία φούστα, τέτοιο στόμα που έχει αυτό ΤΟ… ούτε 40 αρσενικά μαζί.
     
     

    1. Ο Μιχαλολιακος δεν κατεκρινε τον Κασιδιαρη για την συμπεριφορα του.
      Αντιθετως τον υπερασπισε ριχνοντας την ευθυνη στην Κανελλη για το συμβαν.
      Αν καποιος ψηφισει Χρυση Αυγη στις επερχομενες εκλογες μετα απο αυτο που εγινε δηλωνει ξεκαθαρα οτι συμφωνει με τετοιου ειδους συμπεριφορες και πρακτικες.
      Δεν θα ειναι απλα και μονο ενας αγανακτισμενος Ελληνας πολιτης της πολιτικης του Μνημονιου που ψηφισε Χρυση Αυγη, θα ειναι ενας πολιτης ενσυνειδητα τοποθετημενος σε συγκεκριμενες πολιτικες επιλογες και να περιμενει ζησει και τα αποτελεσματα των επιλογων του.

  2. Το θέμα μας βρε ipnosςςς είναι αν είναι γυναίκα ή άντρας αυτός που δέχεται βία; Έχει καμία σημασία; 
    Η βία είναι ανεπίτρεπτη από όποιο φύλο και αν προέρχεται και για όποιο φύλο προορίζεται. Δε δικαιολογείται για κανένα λόγο. Αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι και όχι ζώα, θα πρέπει να συμπεριφερόμαστε και ανάλογα.
    Το γεγονός ότι ένας άνθρωπος, που ως βουλευτής (και μάλιστα νέος) θα πρέπει να είναι υπόδειγμα συμπεριφοράς και παράδειγμα δημοκρατίας, αντιδρά με απροκάλυπτη βία σε ό,τι δε του αρέσει, εμένα προσωπικά με φοβίζει. Αλλά ακόμα περισσότερο με φοβίζουν οι άνθρωποι που επικροτούν τέτοιες πράξεις.

    1. vassoula

      για μένα είναι θέμα το ότι χτύπησε γυναίκα και μάλιστα αρκετά μεγαλύτερή του ηλικιακά.

      Τι σκατά του δίδαξαν οι γονείς του ακριβώς;

      Που είναι εκείνοι οι κανόνες που λένε ότι προστατεύουμε τους πιο αδύναμους;

      Και μην γελιέσαι επειδή πρόκειται για την Κανελη. Αφού μπροστά στην κάμερα κάνει αυτά που κάνει, σκέψου τι κάνει απούσας της κάμερας.

      Άσε, δεν το συνεχιζω γιατί αηδιάζω.

  3. Για μένα είναι θέμα που δεν έχουμε χώρα που όποιος θέλει βγάζει ένα νόμο και σου κατασχέτει το μισθό που τα παιδιά μας δεν έχουν μέλλον που το κράτος αυτός δεν παράγει παρέχει τίποτα, Το χαστούκι ή τα χαστούκια στο πρόσωπο της Κανέλλη είναι χαστούκι στο κατεστημένο. Τον προκάλεσε ήταν άπειρος του την είχαν στημένη.
    Ο Στρατιώτης δεν γυρίζει την πλάτη δεν αφοπλίζεται και ο Ηλίας είναι στρατιώτης όχι πολιτικός.
    Δεν προκάλεσε του επιτέθηκαν ο κόσμος είδε, καταργούμε το σάπιο πολιτικό σύστημα που παράγει κουμπάρους και μίζες. Δεν θέλω να βλέπω τα παιδιά μου ταπεινωμένα επαίτες της Ευρώπης γιατί ο Άκης αγόρασε υποβρύχιο με δανικά που θα πληρώσω εγώ.
     

    1. Α και όποιος είναι άπειρος πλακώνει στις μπάτσες τους συνομιλητες του;

      Ελα μωρέ, ένας αληταράς είναι!

  4. όχι είναι ένας Έλληνας Στρατιώτης, Η Κανέλλη η φίλη της Λιάνης Παπανδρέου είναι αυτή με την παράταξη της έδιωξε όλες τις επιχειρήσεις από την χώρα.

  5. Συμφωνούμε begar 🙂 Απλά δεν έχει σχέση με το φύλο. Με τον σεβασμό έχει να κάνει. Από εκεί ξεκινάνε όλα. Τα παιδιά αυτά δεν ξέρουν τι θα πει σεβασμός. Πλακώνονται στα αναβολικά, χτυπάνε οι ορμόνες κόκκινο και ψάχνουν να πλακωθούν.Οι γονείς του συγκεκριμένου μάλλον δεν του δίδαξαν τίποτα. Γι’αυτό και ανέλαβε η ΧΑ, να πάρει ένα παραμελημένο παιδί και να το κάνει να αισθάνεται κυρίαρχος του κόσμου. Πριν απο 2 χρόνια έτυχε να βλέπω ομάδα τους, δέκα 16χρονα με τον “καθοδηγητή” 30χρονο. Έπρεπε να τον δεις ψήσιμο που τους έκανε. Είναι απλό. Τα παιδιά αυτά βρίσκουν μια οικογένεια να αντικαταστήσει αυτή που δεν υπάρχει ή δεν τους καταλαβαίνει. Και τι αλλο θέλει ένας έφηβος εκτός από μια ομάδα που τον καταλαβαίνει, του δίνει ασφάλεια και εξουσία. Όταν είσαι σε τέτοια ηλικία ξέρεις πόσο εύκολο είναι να σου διαστρεβλώσουν την άποψη για τη δημοκρατία, την ηθική, την ελεύθερη σκέψη; Κιμά μπορούν να σου κάνουν το μυαλό.
    Τα χαστούκια Υπνε, είναι χαστούκια και τίποτα παραπάνω. Αν σήμερα τα νομιμοποιήσουμε για την όποια Κανέλλη (την οποία σιχαίνομαι) αύριο θα τα νομιμοποιήσουμε και για τα παιδιά μας, όταν αυτά δεν ακολουθούν το κατεστημένο. Δεν είναι η βία, λύση. Ποτέ δεν ήταν.
     
     

    1. Vassoula, προσωπικά συμφωνώ με όλα όσα λες και γω κατά της βίας είμαι αλλά τον πρόσβαλαν τον ξεφτίλισαν τον έθιξαν τον οδήγησαν στα άκρα και κανένας δεν τον υπερασπίστηκε, στο πρόσωπο του έβλεπαν τον Γιαγκούλα, μόνο και μόνο γιατί είναι μέλος της χρυσής αυγής.
      μπήκε να αναπτύξει τα πιστεύω του τις απόψεις του τις θέσεις του κόμματος του και τον διέλυσαν.
      προσωπικά πιστεύω πως έκανε καλό η χρυσή αυγή βγήκε κερδισμένη σήμερα και αν δεν με πιστεύεις κάνε μια βόλτα σε διάφορα site όπως ναυτεμπορική πρώτο θέμα κ.τ.λ. και θα καταλάβεις τι σου λέω.
      Ο Σεβασμός είναι κάτι που κάποιος τον κερδίζει η Κανέλλη τίνος σεβασμό χαίρει ????????

  6. Δεν υπάρχει αλλά. Η ανωτερότητα του ανθρώπινου είδους βρίσκεται στο ότι μπορεί και δεν ανταποκρίνεται ενστικτωδώς αλλά κατόπιν κριτικής σκέψης. Τι πάει να πει τον πρόσβαλαν; Τι παέι να πει τον οδήγησαν; Παιδάκι δημοτικού είναι να λύσει τις διαφορές του με ξύλο; Τι σόι σοβαρός άντρας είναι αν δεν ξέρει να συγκρατεί την οργή του απέναντι σε γελοίους συνομιλητές; Για την ακρίβεια, ιδιαίτερα όταν βρίσκεται με γελοίους συνομιλητές.
    Ο πνευματικά ανώτερος άνθρωπος επιδεικνύει σεβασμό και συμπεριφέρεται βάσει αυτού. Δεν τον απαιτεί. Ο καλός δάσκαλος είναι πνευματικά ανώτερος από ένα μάτσο παιδιά γιατί τα σέβεται ακόμα και όταν αυτά συμπεριφέρονται ως πιθήκια. Δεν μπαίνει στη τάξη απαιτώντας σεβασμό. Τους μαθαίνει τον σεβασμό ώντας παράδειγμα.
    Ειλικρινά δε με ενδιαφέρει αν η χρυσή αυγή βγαίνει κερδισμένη ή όχι. Έχω δυστυχώς ελάχιστα αποθέματα πίστης στους πολίτες αυτής της χώρας. Δε θα πάψω όμως να διαμαρτύρομαι όταν βλέπω να νομινομοποιείται η βία.
     

  7. Ο δημοσιογράφος της Jerusalem Post, Γκιλ Σέφλερ, ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει ρεπορτάζ για την Χρυσή Αυγή και κατέληξε στο νοσοκομείο. όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, την Τρίτη στις 8 μ.μ., έξω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο,  μια ομάδα περίπου 20 μασκοφόρων ……

    Η συνέχεια εδώ :

    http://www.eglimatikotita.gr/2012/06/blog-post_2018.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+http%2Feglimatikotitablogspotcom+%28ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ%29

    …..Και η κατρακύλα συνεχίζεται . Κάποιοι  ” το  έχουν βάλει αμέτι μου χαμέτι μου” να μας “πείσουν” δια ροπάλου , με ατράνταχτα επιχειρήματα δηλαδή ,  ότι δεν καταγόμαστε από τον Homo Sapiens , αλλά από τους πιθήκους.
    Δαρβίνε έχασες ! Σκίσε τα πτυχία σου !
    Η γή δεν είναι στρογγυλή Ερατοσθένη ! 
    Ζήτω ο Μεσαίωνας ! …….
     

  8. http://www.youtube.com/watch?v=R0xjxws-Ers Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε τον Τατσόπουλο να την πέφτει στον Σταυρίδη .Τότε δεν σχολιάστηκε από πουθενά λόγω αριστερής προέλευσης .Αυτό δείχνει τα δυο μέτρα και σταθμά των ΜΜΕ- όχι ότι συμφωνώ με τις εν θερμώ ενέργειες του Κασιδιάρη αν και δε με χάλασαν τα σκαμπίλια που της έδωσε όπως δεν με χάλασαν και τα γιαούρτια που της έριξαν οι αγανακτισμένοι έξω από την βουλή .Κομματάκι του συστήματος είναι και η Κανέλλη και δεν στεναχωριέμαι για ότι παθαίνουν οι βουλευτές .Τώρα σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδίκασε τις ενέργειες αυτές .Ποιος ? Αυτοί όλοι που μας έχουν φέρει στην εξαθλίωση ! Φανταστείτε να έριχνε ο Κασιδιάρης μπουκέτα στον Πάγκαλο Μάλλον για αυτοδύναμη κυβέρνηση θα πήγαινε η Χρυσή Αυγή !!!

    1. Έχει καμιά σχέση αυτό που βλέπεις στο video, δηλ. δυό καραγκιόζηδες που φωνασκούν, με έναν μαλάκα που βαράει σφαλιάρες μια γυναίκα σχεδόν 60 χρονών;

    2. Είδες ύφος ο Τατσόπουλος,  είναι όλοι οι συριζα έτσι? η τεχνική της τηλεόρασης πετάνε ένα πυροτέχνημα και αν δεν το γνωρίζεις τελείωσες κάθεσαι και ασχολείσαι με το πυροτέχνημα. Ο Ηλίας δεν γνωρίζει είναι λαϊκό απλό παιδί που θα έδινε και τη ζωή του για τα πιστεύω του όταν βλέπει προδότες διαπλεκόμενους ελεεινούς άθλιους που συμβάλουν τόσα χρόνια στο άθλιο πολιτικό μας σύστημα και του επιτείνονται σαν να είναι ο Ηanibal τότε κτυπάνε καμπανάκια και κατεβαίνουν οι διακόπτες.  Ηλία την άλλη φορά μην τη χτυπήσεις γιατί θα λερωθείς γύρνα την πλάτη στο βούρκο / βρώμα. 

      1. Oι στρατιωτες δεν την κοπανανε Υπνε, καθονται ορθιοι και πολεμανε μεχρι τελικης πτωσεως.
        Φωτια και τσεκουρι σε ολο το συρφετο που παει να καπελωσει τον πολιτισμο μας και την Δημοκρατια μας … γαμημενα τομαρια.
        Αμεσος ελεγχος των υποθεσεων της Χρυσης Αυγης εδω και τωρα για να μην εχουμε αλλα προβληματα.
        Ξηλωμα και ποινικη διωξη σε ολους τους αστυνομικους διοικητες, δικαστες και ολο το κακο συναπαντημα του βαθεως κρατους που τους συγκαλυπτει εδω και χρονια.
        Υπαρχουν μανες που κλαινε ακομα τα παιδια τους απο δαυτους.
        Αντε για να τελειωνουμε με αυτη την ιστορια.
         

  9. Ρα ούτε με τις αυτοκτονίες συμφωνώ, ούτε με χίλια στραβά ούτε με το σκοτάδι, αυτό το λιγοστό κράτος που έφτιαξαν θα τελειώσει η μέση λύση δεν υπάρχει όταν ο κόσμος τρώει από τα σκουπίδια και όσοι τον οδήγησαν εκεί έχουν καταθέσεις 3.000.000 euro. Δεν βλέπω την ώρα να φιλάνε τα ΜΑΤ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ κι όχι απ’ έξω!!!!!!!!!!!!
    καλημέρα ΡΑ,

    1. Για να καταλαβω καλυτερα απο οτι ειπες παραπανω …
      Θελεις να καταλυθει η οποια Δημοκρατια/Βουλη και να αντικατασταθει απο ενα αλλο καθεστως στην Ελλαδα ?
      Please advise !!!

      1. ΡΑ, αυτό που λέω είναι ότι όποιος έσπειρε ανέμους θα θερίσει θύελλες. Θέλω να μη ζήσω αύριο αυτό που ζω σήμερα θέλω κάτι διαφορετικό αλλά αυτό θα τελειώσει τέλος οι αντιβιώσεις εξαγωγή. 
         

        1. Και εγω θελω να ζησω κατι διαφορετικο απ’ αυτο που ζω σημερα οπως και το 70% του ελληνικου λαου αν δουμε τα αποτελεσματα της 6ης Μαιου.
          Για να τελειωσει ομως αυτο που ζουμε σημερα θα πρεπει να γινει ολικη ανατροπη και κατι τετοιο σημαινει καποιου τυπου επανασταση … ειτε πολιτισμικη ειτε κοινωνικη.
          Τιποτα απο αυτα τα δυο δεν βλεπω να εχει την ικανη δυναμικη για να ανατρεψει το κατεστημενο.
          Θα συνεχισουμε ως εχει δηλαδη με μερικες παραλλαγες στην καθημερινοτητα μας.
          Η αλλη λυση ειναι να πυροβολαμε ο ενας τον αλλον και οποιος ζησει.
          Διαλεγουμε και παιρνουμε.
           

  10. Το μόνο που με στεναχώρησε από τις καρπαζιές που έριξε ο Κασιδιάρης ήταν ότι έδωσε την ευκαιρία στους πολιτικούς που ευθύνονται για την κατάντια της Ελλάδας να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο για λίγες μέρες αλλά σημαντικές αφού απομένουν μόλις 8 ενεργές χρησιμοποιώντας τον ως αποδιοπομπαίο τράγο .Δεν είναι τυχαίο που ο πχ Alpha είχε 45 από τα 55″ δελτίου αφιερωμένο σε αυτό ο γεγονός και ας βγήκε ο πρωθυπουργός Πικραμένος και είπε : κάντε κάτι με τα φάρμακα θα πεθάνουν άνθρωποι !

    Όταν ξυπνήσουμε στις 18/6 θα το καταλάβουμε αλλά θα έχει σημασία για τον καθένα πόσο αμάσητο το φάγαμε .Για εμάς που στηρίξαμε Χρυσή Αυγή δεν αλλάζει τίποτα .Και πριν τις 6 Μαίου το ίδιο μας βρίζατε και τότε αποκλεισμένους μας είχατε Από όσους μας βρίζετε κανείς δεν μας ψήφισε .Αλλά μ αρέσει να πηγαίνω εναντίον όλων Μπείτε στην ουρά λοιπόν και περιμένετε την σειρά σας .

    1. Όταν λες “μας βρίζατε”, τι ακριβώς εννοείς. Εδώ μέσα δεν βρίζουμε κανέναν και ακούγονται όλες οι απόψεις.

      Γι’ αυτό και τα σχόλια των αναγνωστών δημοσιεύονται ΑΜΕΣΑ, χωρίς καμιά λογοκρισία. Όχι σαν μερικά άλλα”blogs”, όπου ή δεν μπορείς να σχολιάσεις ή τάχα μου μπορείς να σχολιάσεις, αλλά το σχόλιό σου δεν ανεβαίνει ποτέ.

      Και να επισημάνω το εξής: Η αρχική μου επιθυμία, ως δημιουργός του blog, ήταν να απαγορεύονται οι πολιτικές συζητήσεις, γιατί σκοπός μας είναι η ενημέρωση σε θέματα δανειοληπτών. Για πολιτικά θέματα υπάρχουν χιλιάδες άλλοι δικτυακοί τόποι.

      Κατόπιν, όμως πολλών μηνμάτων που δέχθηκα, πείστηκα ότι δεν μπορούμε να μην προβάλλουμε και πολιτικά θέματα, όταν η χώρα βρίσκεται σε μια, ας το πω κομψά, “περίεργη κατάσταση.

      Όσο για τον Κασιδιάρη, μου είναι αδιάφορο ποιος είναι δεξιός ή αριστερός ή ότι νάναι. Όταν ένας νεαρός καλογυμνασμένος “άνδρας” πλακώνει στα χαστούκια μια 60χρονη γυναίκα, σταματάω να συζητάω για το ποιος έκανε πρώτο τι.

    2. Ακόμα και το μαγικό λυχνάρι να έχεις ή την μεγάλη πολιτική ιδέα που θα σώσει τον κόσμο, όταν την εκφράζεις και τη διαδίδεις σαν 15χρονο στην αλάνα, έχεις χάσει το απιχνίδι.

  11. begar ένας 24χρονος  θα μπει φυλακή σήμερα ο εισαγγελέας του απάγγειλε κατηγορία δολοφονία από πρόθεση εν βρασμό ψυχής. Δεν μπορώ να συντηρώ ένα καθεστώς  που έχει την αποκλειστική ευθύνη για το χάλι μας, αλλά αναλαμβάνει το πολιτικό κόστος…
     
     

    1. Ο 24χρονος έχει την πλήρη συμπάθειά μου, διότι έμπλεξε στα καλά καθούμενα, επειδή ένα αρχίδι αποφάσισε να τον ληστέψει και να απειλήσει την οικογένειά του.

      Έσφαλε όμως, διότι ενώ οι ληστές τράπηκαν σε φυγή και έφυγαν από το σπίτι του, αυτός τους κυνήγησε και συνέβη το μοιραίο. Γι’ αυτό και η κατηγορία είναι “ανθρωποκτονία από πρόθεση, εν βρασμο ψυχής”. Τι θες ρε Χριστιανέ μου και τους κυνηγάς; Αφού έφυγαν, δεν κινδυνεύεις πια. Άσε την αστυνομία να κάνει αυτή τη δουλειά.

      Όπως και να έχει, εύχομαι το δικαστήριο να του επιβάλλει την πιο ελαφριά ποινή που επιτρέπει ο νόμος, γιατί όπως καταλαβαίνουμε όλοι, μόνο φονιάς από πρόθεση δεν είναι ο συγκεκριμένος νεαρός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *