Εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ! Τι δείχνει η τελευταία σφυγομέτρηση….

Η πληροφορία είναι έγκυρη και ήρθε πριν λίγο στα parapolitika.gr. Στην τελευταία έρευνα που πραγματοποιήθηκε για την πρόθεση ψήφου, το ΠΑΣΟΚ δεν συγκεντρώνει το 3% και μένει εκτός Βουλής. Την δημοσκόπηση την γνωρίζει τόσο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, όσο και το Μαξίμου, που βλέπει ότι πρέπει να στραφεί και σε άλλες συμμαχίες, αφού στις επόμενες εκλογές ο τωρινός εταίρος μπορεί να μην υπάρχει.

ΑΞΙΖΕΙ: Η συγκεκριμένη είδηση πυροδοτεί πάντως εξελίξεις τόσο στα δεξιά, όσο και στα αριστερά της ΝΔ και κρατήστε το αυτό…

www.bankwars.gr

2 σχόλια σχετικά με το “Εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ! Τι δείχνει η τελευταία σφυγομέτρηση….”

  1. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΙΔΗΣΗ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ (ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝΤΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!)
    Απόπειρα δολοφονίας του προφυλακισμένου μεγαλοεφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη σημειώθηκε πριν λίγη ώρα από Αλβανούς συγκρατούμενούς του: Την ώρα που προαυλιζόταν δέχτηκε επίθεση Αλβανών κρατουμένων με μαχαίρι.
    Αρχιφύλακας του Κορυδαλλού έσπευσε να βοηθήσει τον προφυλακισμένο εφοπλιστή, αλλά ήταν αργά καθώς οι Αλβανοί τον τραυμάτισαν σοβαρά στο λαιμό κοντά στην καρωτίδα.
    Είναι άγνωστο αν έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
    Ο Β.Ρέστης τυπικά είναι προφυλακισμένος για την υπόθεση της τράπεζας FBB όπου όμως έχει επιστρέψει όλο το επίμαχο ποσό προ πολλού. Ουσιαστικά φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα με διακίνηση πετρελαίου από το Ιράν κάτι για το οποίο οι αμερικανικές υπηρεσίες έχουν θέσει ζήτημα στις αντίστοιχες ελληνικές.

    1. Σου έχω ξαναπεί να μην ποστάρεις ο,τι να ‘ναι, όπου να ‘ναι.

      Υπάρχει το forum γενικής συζήτησης γι’ αυτό.

      Στα άρθρα σχολιάζουμε μόνο το περιεχόμενο του άρθρου.

      Μελλοντικά σχόλια, άσχετα με το άρθρο, θα διαγράφονται. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *