Δήλωση «βόμβα» του Μάκη Βορίδη

Δήλωση “βόμβα” του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη, που είναι θετικός στον πλειστηριασμό, ακόμα και των πρώτων κατοικιών, για την αποπληρωμή των δανείων προς τις τράπεζες. Στη δήλωση που έκανε στον Real fm και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, είπε ότι κάποια στιγμή πρέπει να ληφθούν ξεκάθαρα μέτρα, για να αποπληρωθούν οι οφειλές των πολιτών, προς τις τράπεζες.

Απαντώντας επίσης σε σχετική ερώτηση για το κλείσιμο των ελληνικών επιχειρήσεων, ο κ. Βορίδης είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει τι εθνικότητος θα είναι τα κεφάλαια που θα έρθουν στην Ελλάδα.

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

 Η απάντηση Κορκίδη στον Βορίδη

«Το λιγότερο που μπορεί να κάνει ένας βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, είναι να διακατέχεται από οικονομικό πατριωτισμό», είπε στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, στον Real fm,  πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου  κ. Βασίλης  Κορκίδης, απαντώντας στον βουλευτή Μάκη Βορίδη.

Ο κ. Βορίδης λίγο πριν , είπε στην ίδια εκπομπή, ότι «δεν τον ενδιαφέρουν τι εθνικότητος θα είναι τα κεφάλαια που θα έρθουν στην Ελλάδα, απαντώντας σε ερώτηση για τα λουκέτα των ελληνικών επιχειρήσεων. Ενώ ανέφερε επίσης ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο πλειστηριασμών των πρώτων κατοικιών, για να αποπληρωθούν τα δάνεια στις τράπεζες.

Ο κ. Κορκίδης είπε ότι οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, μένουν στη χώρα και δίνουν το δικό τους αγώνα.

Ακούστε το ηχητικό:

 

3 σχόλια σχετικά με το “Δήλωση «βόμβα» του Μάκη Βορίδη”

  1. Αυτον τον βρωμιαρη που εβγαλε και τον νομο για την ποινικοποιηση των αντιδρασεων για τα διοδια εναντι φυσικα ………….. τον ηρωικο ακτιβιστη της δεξιας με τα τσεκουρια ……. τον ψηφισαν για βουλευτη χιλαδες κατω στην αττικη που εχουν και το μεγαλυτερο προβλημα με τα διοδια . Μερικοι δεν αντιλαμβανονται ποσο σημαντικη ειναι η ψηφος στις εκλογες ………. Εμεις οι υπολοιποι τι φταιμε;

  2. Τα μονα κεφαλαια που θα ερθουν στη χωρα μετα τη ληξη του οικονομικου Αρμαγεδωνα που ειναι σε εξελιξη θα ειναι αυτα των πολυεθνικων.
    Και αυτο γιατι δεν υποκεινται στην εξοντωτικη φορολογια βαση συμφωνιων που εχει υπογραψει η Ελλαδα μεσω του Παγκοσμιου Οργανισμου Εμποριου (ΠΟΕ).
    Αρα, η Ελλαδα δεν εχει να παιρνει φορους απο τετοιες επενδυσεις και κατα συνεπεια αυτο που δηλωσε ο Βοριδης ειναι ακυρο.
    Βεβαια, αντιλαμβανομαι οτι ο Βοριδης εννοει και κεφαλαια που θα επενδυθουν στις πιθανες μελλοντικες Ειδικες Οικονομικες Ζωνες (ΕΟΖ).
    Αν εννοει και κατι τετοιο τοτε ειναι δυο φορες ακυρος γιατι οι ΕΟΖ δεν θα υποκεινται στη νομοθεσια του ελληνικου κρατους.
     
    Οπως εχω πει και στο παρελθον μια ευκολη κινηση για να βγουνε λεφτα ειναι να δημιουργηθει στολος απο 200 βαπορια που θα εκτελει ναυλους παγκοσμιως μετα απο διακρατικη συμφωνια της Ελλαδος και των ναυλωτριων χωρων.
    Με 3 δις Ευρω αυτα τα πλοια αγοραζονται εδω και τωρα και μπορουν να φερουν εως και 10 δις Ευρω κερδη τον χρονο.
    Το κανανε οι εφοπλιστες …
    http://www.inews.gr/96/172-ploia-agorasan-oi-ellines-efoplistes-to-2012.htm
     
    Εμεις … ακομα ψαχνουμε για δανεικα !!!

  3. Δώστε στα λαμόγια της βουλής 580€ μισθό,να δούμε τι εξυπνάδες θα λένε μετά,και πώς θα ζήσουν…
    Κρεμάστε και όσους τα έπιασαν,στο Σύνταγμα,και να δούμε που θα τρέχουν να κρυφτούν.
    Ξυπνήστε μωρέ ,ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ!!!!
    Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.
    Η ιστορία επαναλαμβάνεται πάλι.  Πατήστε στο κεφάλι τα ντόπια φίδια και ελάτε να διώξουμε τους ξένους κλέφτες-φονιάδες νέους κατακτητές.
    Τι άλλο μας έμεινε?  Δουλειά δεν έχουμε, αξιοπρέπεια δεν έχουμε, περιουσία δεν έχουμε,να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας δεν μπορούμε,να ονειρευόμαστε δεν μπορούμε…….. 
    Πρέπει πλέον να το καταλάβουμε.Ζούμε έναν πόλεμο,μία Κατοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *