Τα κόκκινα δάνεια μαυρίζουν το όνομα «Σιούφας»

Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ μπήκαν οι δραστηριότητες εισπρακτικής εταιρείας με έδρα την Ηλεία και η σχέση της με το δικηγορικό γραφείο των υιών του πρώην Προέδρου της Βουλής και υπουργού Δ. Σιούφα.

Μετά από καταγγελίες, όπως αναφέρει η ΔΤ, που έγιναν ο Εισαγγελέας έδωσε εντολή στο ΣΔΟΕ να διερευνήσει τη σχέση και τη συνεργασία της εισπρακτικής εταιρείας με τη νομική εταιρεία των υιών Σιούφα.

Ήδη το ΣΔΟΕ έχει πάει δύο φορές στα γραφεία της εταιρείας στον Ταύρο, μία στα μέσα Δεκέμβρη και μία μόλις χθες. Το ΣΔΟΕ κατέσχεσε 20 τιμολόγια.
Παρότι ο ιδιοκτήτης της φέρεται να υποστήριξε με υπεύθυνη δήλωση πως δεν υφίσταται πλέον σχέση με την εταιρία των υιών του Δημήτρη Σιούφα, οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ έχουν κατασχέσει έγγραφα και τιμολόγια που αναμένεται να ρίξουν φως στο πώς έπαιρνε τις δουλειές η εισπρακτική εταιρία αλλά και αν δρούσαν στα νόμιμα πλαίσια οι εκπρόσωποί της ή σαν «μπράβοι» όπως ανέφεραν σχετικές καταγγελίες.

Ο εισαγγελέας φαίνεται πως έκρινε σκόπιμο να διαπιστώσει τους λόγους για τους οποίους η συγκεκριμένη επιχείρηση είχε καταφέρει να «μονοπωλήσει» σχεδόν το 90% της αγοράς των ανείσπρακτων «κόκκινων δανείων».

www.bankwars.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *