Καταγγελία – βόμβα: «Το βράδυ των εκλογών ετοιμάζουν νοθεία με αλλοδαπούς και λογισμικό»!

Ερώτηση – βόμβα της Δήμητρας Γκαλονάκη στην Πρόεδρο της «Κοινωνικής Συμφωνίας» Λούκα Κατσέλη.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος που έχει ενοχλήσει πολλές φορές τον θρασύτατο Βενιζέλο, αναφέρεται στις πληροφορίες για ΝΟΘΕΙΑ που ετοιμάζουν το βράδυ των Εκλογών, με τους ελληνοποιημένους λαθρομετανάστες και το λογισμικό του Υπουργείου Εσωτερικών, που θα πρέπει να δώσει τα αποτελέσματα!

Υπενθυμίζουμε πως σε αυτές τις Εκλογές ΔΕΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (!) και επικεφαλής της μετάδοσης των αποτελεσμάτων θα είναι ο πασόκος Γιαννίτσης!

Δυστυχώς, η κ. Κατσέλη αποφεύγει να απαντήσει, αποδεικνύοντας πως παρότι έφυγε από το Πασοκ, παραμένει στο αμαρτωλό σύστημα που διέλυσε την Ελλάδα!

Τα ερωτήματα όμως που έθεσε η κ. Γκαλονάκη παραμένουν, όπως και η προσοχή και επαγρύπνηση που πρέπει να έχουμε όλοι μας στις 6 Μαίου, για να χαλάσουμε τα σχέδια στους ολετήρες του δικομματσμού!

ellas-afipnisi.blogspot.com

9 σχόλια σχετικά με το “Καταγγελία – βόμβα: «Το βράδυ των εκλογών ετοιμάζουν νοθεία με αλλοδαπούς και λογισμικό»!”

  1. Στο ζωναρι τα εχουν τα κολυβα ολοι τους.
    Ποιος θα τους προστατεψει, ο ταγματασφαλιτης αστυνομικος της φρουρας τους ?
    Με το που πεφτουν τα πρωτα βολια … τα ποδια στον ωμο και ο σωζων εαυτω σωθητω.
    Αν νομιζουν οτι θα πανε Αρουμπα και γλιτωσανε κανουν πολυ μεγαλο λαθος.
    Η ανθρωπινη ζωη σημερα αξιζει 30.000 Ευρω στα συμβολαια θανατου.
    Λοιπον, μην παιζεται με τον ελληνικο λαο γιατι θα εχουμε προβληματα.
     

  2. είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάτι μαγειρεύουν δε νοείται τέτοια ψυχραιμία σε τόσο κρίσιμες εκλογές που όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν την κατάρρευση του δικομματισμού. 
    Καλό θα είναι να το σκεφτούν καλά οι έχουν την ευθύνη … γιατί η απελπισία δεν είναι καλός σύμβουλός και το 1.000.000 άνεργοι δεν νομίζω να ψηφίσουν το χθες…

  3. Θελουν εξεγερση στην Ελλαδα και θα την μοχλευσουν συν τοις αλλοις με καραμπινατη νοθεια στις εκλογες.
    Αυτο θα ειναι το αλλοθι τους για να ενεργοποιησουν τους ηδη παρευρισκομενους μισθοφορους τους στην Αθηνα σε συνεργασια με ακομα περισσοτερους μισθοφορους που συγκεντρωνουν σε Βουλγαρια και αλλες χωρες των Βαλκανιων (τεχνικη σφυρι και αμονι).
    Ολα αυτα τα κελεκια θα ειναι ο στρατος κατοχης της Ελλαδος για να εξυπηρετηθουν τα συμφεροντα των δανειστων της βαση του αγγλικου δικαιου και καλα. Ισως μιλαμε για 200.000 στρατο.
    Δεν ειναι εκει ομως το θεμα … ολα αυτα ειναι η προφαση !!!
    Το θεμα ειναι οτι θελουν να δεσουν τον ελληνικο λαο ετσι ωστε να μην υπαρχει καμια των περιπτωσεων να αντιταχθει στα σχεδια τους αναφορικα με τον πολεμο στο Ιραν.
    Η Τουρκια ειναι η μοναδικη συμμαχος τους στην περιοχη και θα πολεμησει μαζι τους σ’ αυτο τον μεγαλο πολεμο γι’ αυτο και αποψιλωνουν την περιμετρο αυτης της χωρας.
     
    Σταματηστε επιτελους να τρωτε παπα Συνελληνες και δειτε την αληθεια ως εχει.

  4. Αγαπητέ ΡΑ,

    συμφωνώ απολύτως μαζί σου στο κομμάτι που αφορά τον πόλεμο στο Ιράν. Ο πόλεμος αυτός θα αλλάξει το χάρτη από την Τουρκία μέχρι την Ινδία. Την Τουρκία ειδικά, κοίτα την καλά γιατί δε θα την ξαναδεις με αυτή τη μορφή και τα σύνορα ….
    Θα γίνει της αποκαλύψεως εκεί κάτω. Οι Ρώσοι ετοιμάζονται εδώ και μήνες με τεράστιες μετακινήσεις στρατευμάτων στις παρακαυκάσιες πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες!

    Για το κομμάτι του στρατού κατοχής που αναφέρεις, δεν έχω στοιχεία για να αξιολογήσω, άλλα εκτιμώ ότι σε τέτοια περίπτωση, ο Ελληνικός Στρατός και τα Σώματα Ασφαλείας θα πράξουν το καθήκον τους όπως πάντα. Μαζί και όλοι εμείς!

    1. Aγαπητε Σπυριδιε,
      Πιστευεις οτι υπαρχει αυθορμητισμος στην πολιτεια του ελληνικου στρατου και των σωματων ασφαλειας ?
      Αυτοι οι οργανισμοι ειναι ευνουχισμενοι και επισημα μετα τις εντολες του πραγματικου Αρχοντα αυτης της χωρας … δηλαδη του Ανθυπατου της CIA που εδρευει εν Αθηναις.
       
      Οι οσοι οποιοι νομιζουν οτι επειδη κατακτησανε την Πορνη θα κατακτησουν και την ωραια αδερφη της πλανονται.
      Η ωραια αδερφη θα σκοτωσει τους γαμιαδες της Πορνης.
       

      1. Φίλε μου, οι θεσμοί μπορεί να είναι πουλημένοι και υπόλογοι, επιμένω όμως και εκτιμώ, ότι ο απλός Έλληνας -εάν φτάσουμε σε σημείο να επιτεθούν στην Ελλάδα 200,000 ένοπλοι μισθοφόροι- θα πολεμήσει!

        Παρ’ όλ’ αυτά, σε γεωπολιτικό επίπεδο, εκτιμώ ότι η πρόσφατη στρατηγική “συμμαχία” μας με το Ισραήλ (άρα και γεωπολιτική σύμπλευση), μας απαλλάσει σε τεράστιο ποσοστό από τέτοιες περιπέτειες και επιπτώσεις. ΠΡΟΣΕΞΕ, δεν αξιολογώ τη “συμμαχία” αυτή, απλά την καταθέτω ως γεγονός. Θα είδες, ότι ξεκινάνε τα έργα υποθαλάσσιας ηλεκτρικής σύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ με δυναμικότητα μεταφοράς 2,000 μεγαβάτ! Μιλάμε για πολλά λεφτά επένδυσης και ενεργειακής αλληλεξάρτησης …. Αυτά δε γίνονται τυχαία, και κυρίως όχι για να πάνε στο … βρόντο!

        Όσον αφορά την αδερφή και την Πόρνη, … δυστυχώς όποια πόλη -παγκοσμίως- “στεγάζει” τη συγκεντρωτική διοίκηση, μετατρέπεται συνεπαγωγικά σε Πόρνη. Είναι στο χέρι της ισάξιας αδερφής της να ξεπεράσει επιτέλους την κρίση αυτοεκτίμησής της και να συνδράμει στη διάσωση της Πόρνης, με τις τεράστιες δυνατότητες που διαθέτει!

        1. Επειδη οι απαντησεις σου ειναι ομορφες συνεχιζω λοιπον.
           
          – Για να πολεμησει ενας λαος χρειαζεται ηγεσια που να τον εμπνεει (μη με παρεξηγεις επανω σ’ αυτο γιατι προσωπικα ειμαι αμεσοδημοκρατης). Σημερα στην Ιερη Ελλας, δυστηχως δεν υπαρχουν μορφες που να εμπνεουν … ισως πλεον ο ελληνικος λαος δεν εμπνεεται απο τιποτα (βλεπε αυτοκτονια Δημητρη Χριστουλια). Αν ομως ο ελληνικος λαος δεν εμπνεεται απο τιποτα … τοτε ειναι καταδικασμενος να σαπισει γιατι ειναι ηδη πεθαμενος. Ισως κατι τετοιο ζουμε σημερα και δεν το εχουμε καταλαβει.
          – Οσον αφορα τη συμμαχια Ελλαδος-Ισραηλ βεβαιοτατα και ειναι θεμιτη διοτι υπαρχει συγκλιση συμφεροντων και περα απ’ αυτο η παρουσα συμμαχια προσδιδει στρατηγικο βαθος για την χωρα μας.
          – Η Πορνη φιλε μου ειναι πορνη και δεν προκειται να ξαναγινει παρθενα ποτε. Εφ’ οσων λοιπον καταλαβαινουμε οτι ειναι απο την αλλη μερια και εμεις συνειδητα τοποθετουμε τον εαυτο μας στην αντιθετη πλευρα … τοτε η μονη οδος ειναι να την απορριψουμε. Η Πορνη δεν διασωζεται γιατι ειναι αρρωστη … απομονωνεται και αφηνεται μεχρι να γινει γρια αρκει να μην ερχεται σε επαφη με τα παιδια της και τα ανηψια της. Μεχρι να γερασει η Πορνη η ωραια αδερφη θα φροντισει για τα ανηψια της … γιατι για τα δικα της παιδια ειναι δεδομενο οτι εχει φροντισει.

          1. – ‘Οσον αφορά την έλλειψη ηγεσίας στην παρούσα χρονική στιγμή, συμφωνώ! Θα σε παραπέμψω όμως στην Οδύσσεια και την υπερβατικότητα που συμβολίζει, καθώς και την υπεράνθρωπη προσπάθεια και πίστη στο ακατόρθωτο στην πιό σκοτεινή στιγμή! Εκτιμώ ότι ο Έλληνας, όπως έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν, ΔΕ σαπίζει και ΔΕΝ πεθαίνει, διότι πρόκειται περί μεγάλης ΙΔΕΑΣ, και όχι κάτι υλιστικού!

            – Όσον αφορά την Πόρνη, θα διαφωνήσω τώρα, διότι δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να δεχτεί διχαστικό υπονοούμενο, πρόθεση εγκατάλειψης ή έστω απαξίωσης “αδερφής/ού” εντός της Πατρίδας! Το αίμα νερό ΔΕΝ γίνεται! Και όπως λέμε στην πολεμική ορολογία, “δεν αφήνουμε κανένα πίσω …!”.

            Την καληνύχτα μου, λόγω … εξωτερικής πίεσης!

          2. – H Οδυσσεια ειχε τον Οδυσσεα της που ενεπνεε τους συντροφους του. Εμεις εχουμε τον Λαζοπουλο, δε βαριεσαι.
            – Ο Ελλην ειναι ψωνιο και γι’ αυτο δεν εξαφανιζεται … αλλα δεν σημαινει οτι οταν εισαι ψωνιο νικας κιολας.
            – Η Πορνη θα εγκαταλειφθει και τα παιδια της θα σωθουν σε αλλα μερη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *