Καμμένος: Ούτε νεκρός δεν θα συνεργαστώ με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος δήλωσε πως «ούτε νεκρός δεν θα συνεργαστώ με το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία.»

«Αυτή τη στιγμή η πατρίδα μας κινδυνεύει. Δεν είναι πολιτικάντικη, ούτε πολιτική η προσπάθεια που κάνουμε, είναι εθνική», πρόσθεσε και κατηγόρησε τους κ.κ. Βενιζέλο και Σαμαρά ότι «είναι συνέταιροι, υπάλληλοι των τραπεζιτών και του κ. Σόιμπλε και εκτελούν γονυπετείς τις εντολές του κ. Τόμσεν».

«Οι πολίτες πρέπει να τους μαυρίσουν τελείωσε η μεταπολίτευση» είπε καταλήγοντας.

Παράλληλα, την αντίδραση του Πάνου Καμμένου προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», η οποία φέρνει στο φως εξώδικο του κ. Γεωργίου Γεωργαλά (υφυπουργός την περίοδο της δικτατορίας) στο οποίο κατηγορεί τον κ. Καμμένο ότι δεν τον πλήρωσε για υπηρεσίες που προσέφερε στο κόμμα του.

«Σε λίγο θα πουν ότι συμμετείχα στο πραξικόπημα σε ηλικία 2 ετών», σχολίασε στο twitter o επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και έκανε γνωστό πως ήδη έχουν κατατεθεί μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Καμμένος: Ούτε νεκρός δεν θα συνεργαστώ με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ”

  1. Αν τυχον συνεργαστεις με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ … λεμε τωρα …. τι βαζεις για εγγυηση της ψηφου που ζητας ?
    Θα μπορουσες να βαλεις για εγγυηση ενα ματι σου, ενα αρκιδι σου, τον κωλο σου … δεν βλεπω να παιρνεις καποιο ρισκο τελος παντων σε περιπτωση που κληθεις να κανεις συγκυβερνηση και εσυ δεχτεις.
     
    Δευτερον, πιστευεις οτι θα λυσεις το ελληνικο προβλημα με επενδυσεις οταν ο παγκοσμιος δεικτης αναπτυξης ειναι μηδεν(0).
    Δεν επενδυεται ουτε ενα δολλαριο δηλαδη παγκοσμιως και εσυ υποσχεσαι (παντα χωρις ρισκο) οτι θα εισαι ο μοναδικος μαγνητης επενδυσεων στο παγκοσμιο γιγνεσθαι οπως φαινεται.
     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *