ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΠΥΡΓΟΙ οι Τράπεζες με 110 δις Κόκκινα Δάνεια!

Ήταν λογικό να συμβεί καθώς η κυβέρνηση Τσίπρα έχει συνηθίσει να σπρώχνει προς τα πίσω τα προβλήματα αντί να τα λύνει. Εφτασε λοιπόν και η ώρα των 110 δις ευρώ Κόκκινων Δανείων τα οποία απειλούν να μετατρέψουν σε χάρτινους πύργους τις ελληνικές τράπεζες και να στείλουν τον ανεκδιήγητο Τσακαλώτο μόνιμες διακοπές στο ξενοδοχείο του Νίκου Παππά στο διάστημα.

Η κυβέρνηση και το υπ. Οικονομικών βρίσκονται πλέον με 3 ανοιχτά μέτωπα-φωτιά:Aξιολόγηση με κίνδυνο να βρεθούμε στη Δραχμή, Ερντογάν και 8 Τούρκοι στρατιωτικοί που μάλλον θα τους παραδώσουμε και θα γίνουμε ξεφτίλα και 110 δις Κόκκινα Δάνεια.

Αυτό κατάφερε η διαπραγμάτευση 2 χρόνων. Και τώρα έχει σημάνει συναγερμός καθότι δεν είναι δυνατόν να τίθεται θέμα να κουρευτούν τα δάνεια του Μπόμπολα, του Κοντομηνά, του Κυριακού, του Ψυχάρη, του Χατζηνικολάου τα οποία δόθηκαν από ΔΣ Τραπεζών που πλέον είναι πολύ πιθανό να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, και την ίδια στιγμή να βγαίνουν σε πλειστηριασμό τα σπίτια της Αγνής Συριζοπούλας που πίστεψε τον Τσίπρα και στην συνέχεια δεν θάχει μαντήλι να κλάψει.

 

 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *