Το απόλυτο εργαλείο (CPR Call Blocker V5000)

Τελευταία ενημέρωση την 24 Ιαν 2019

γράφει ο Παθώς & Μαθώς

 

Συσκευή που συνδέεται σε σειρά με κοινή  τηλεφωνική συσκευή σταθερής τηλεφωνίας και μπορεί να μπλοκάρει ανεπιθύμητους αριθμούς, απαγορεύοντας στην τηλεφωνική συσκευή να κουδουνίσει.

Έχει προτοποθετημένους, εργοστασιακά, 5000 ανεπιθύμητους αριθμούς, κάτι που δεν αφορά την Ελλάδα, αφού οι αριθμοί είναι κυρίως Βρετανικοί και αμερικάνικοι. Έχει όμως τη δυνατότητα να αποθηκεύσει άλλους 1500 αριθμούς, που θα επιλέξει ο χρήστης, κάτι πολύ χρήσιμο για τη δική μας περίπτωση.

Διαθέτει μεγάλη και ευκρινή οθόνη, είναι απλούστατο στη χρήση, δεν απαιτεί μπαταρίες ή τροφοδοσία ρεύματος ((λειτουργεί με το ρεύμα της τηλεφωνικής γραμμής).

Η λειτουργία του είναι απλούστατη: Μόλις δεχθούμε ένα τηλεφώνημα, στη οθόνη εμφανίζεται ο αριθμός του καλούντος, ο οποίος φυσικά, αποθηκεύεται στη λίστα των κλήσεων που έχουμε δεχθεί. Με τα βελάκια, μπορούμε να δούμε έναν – έναν τους αριθμούς που μας έχουν καλέσει. Όποιον κρίνουμε ως ανεπιθύμητο, πατάμε το μεγάλο κόκκινο κουμπί και μεταφέρεται στη λίστα ανεπιθυμήτων. Όσοι αριθμοί αποθηκευτούν στη black list, δεν μπορούν να μας ξαναενοχλήσουν, αφού πλέον η συσκευή φραγής τους κόβει πριν η κλήση φτάσει στην τηλεφωνική συσκευή.

Κατά τον ίδιο τρόπο, με τα βελάκια μπορούμε να δούμε ποιοι αριθμοί είναι αποθηκευμένοι στη μαύρη λίστα, ώστε αν αποθηκεύσαμε κάποιιον κατά λάθος, να τον αφαιρέσουμε.

Αγορασμένο εδώ και μια βδομάδα και δοκιμασμένο , με τεράστια επιτυχία.

Είναι σχετικά ακριβή η συσκευή, αλλά 100% αποτελεσματική.

Προσοχή, γιατί κυκλοφορούν και κινέζικες παραλλαγές της συσκευής, στο μισά λεφτά, οι οποίες όμως δεν λειτουργούν αποτελεσματικά, δηλαδή τους ξεφεύγουν οι μισές κλήσεις, με αποτέλεσμα να κουδουνίζει το τηλέφωνο.

Ακολουθεί video, το οποίο καλό είναι να το δείτε σε πλήρη οθόνη.

 

Αγορασμένο από AMAZON UK

 

2 σχόλια σχετικά με το “Το απόλυτο εργαλείο (CPR Call Blocker V5000)”

 1. Επιβεβαιώνω απόλυτα τον “Παθώς και μαθώς”. Το χρησιμοποιώ εδώ και 8 μήνες. Δουλεύει άψογα ! Η ησυχία στο σπίτι σταδιακά αποκαθισταται , καθώς ένας ένας μπάσταρδος καταχωρείται στη λιστα ανεπιθύμητων . Με το που καλέσει , εσύ δεν ακούς τίποτα ενώ  αυτός εισπράττει εναν ήχο που θυμίζει πορτούλα  που τρως στη μάπα. Το αγοράζεις με κλειστά μάτια.Τη σύνδεση την κάνει και ένα μικρό παιδί.

  Ένα άλλο μοντέλο φθηνότερο και   άλλης εταιρίας υπόσχεται μπλοκάρισμα 4.000 αριθμών. Δεν το έχω τεσταρει . Σύντομα ελπίζω να το δοκιμάσω καθώς μπορεί να αποτελέσει ένα υπέροχο δώρο σε κάποιον πολύ αγαπητό σας άνθρωπο. Ακόμα και ένας της 3ης ηλικίας θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει άνετα. (Mcheeta call blocker ).

  Νομικό πλαίσιο προστασίας των πολιτών ,επί του θέματος, ανύπαρκτο . Το μόνο αποτελεσματικό τεχνολογικό εργαλείο στη διάθεσή μας. Να ναι  καλά  οι άνθρωποι που το επινόησαν.

  Δεν ξεχνάμε επίσης την εφαρμογή Ban Bank Greek version για smartphones . Ελληνική και υπέροχη δουλειά . Αξίζει σφόδρα !

   

   

   

Απάντηση