Σηκώνουν τα χρήματα και μετά τα κλαίνε -Έκαναν φτερά 53.000 ευρώ από τροχοβίλα 53χρονου συνταξιούχου

Tην αγωνία πολλών πολιτών να σώσουν τα χρήματα τους, που τα παίρνουν από τις τράπεζες, φοβούμενοι ενδεχόμενη χρεοκοπία της χώρας, εκμεταλλεύονται διάφοροι αετονύχηδες, οι οποίοι έχουν επιδοθεί σε κυνήγι θησαυρού. Την Τρίτη, στην Ανθούσα Αττικής έκαναν φτερά 53.000 ευρώ από μια τροχοβίλα 53χρονου συνταξιούχου, ο οποίος είχε κάνει ανάληψη των χρημάτων από την τράπεζα εδώ και καιρό, φοβούμενος χρεοκοπία της χώρας.

Ο 53χρονος, ο οποίος έμενε στην τροχοβίλα, μετά την καταστροφή του σπιτιού του από πυρκαγιά, είχε κρύψει τις οικονομίες του σε μια σακούλα πίσω από το ψυγείο, αλλά μετά από μια απουσία του, όταν γύρισε, βρήκε τον χώρο αναστατωμένο και τα χρήματα άφαντα.

Όπως λένε αξιωματικοί της αστυνομίας, το θέμα έχει πάρει έκταση τον τελευταίο χρόνο και παρατηρούνται εισβολές κυρίως σε αποθήκες, απ’ όπου έχουν κλαπεί κατά καιρούς μεγάλα χρηματικά ποσά που οι ιδιοκτήτες τους είχαν κάνει ανάληψη και τα έκρυβαν εκεί.

www.thebest.gr

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Σηκώνουν τα χρήματα και μετά τα κλαίνε -Έκαναν φτερά 53.000 ευρώ από τροχοβίλα 53χρονου συνταξιούχου”

  1. Άμα είσαι μαλάκας αυτά παθαίνεις.

    Από τη στιγμή που θα σηκώσεις τα λεφτά σου από την τράπεζα, θα πρέπει να έχεις εξασφαλισμένη μια καλή κρυψώνα.

    Άκου σακούλα, πίσω από το ψυγείο!

    Πάλι καλά που δεν την κρέμασε στο φωτιστικό του δωματίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *