Παραλύει με 48ωρη η χώρα για το ασφαλιστικό

Στον πάγο μπαίνει Παρασκευή 6 και Σάββατο 7 Μαΐου – ημέρα που κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό – όλη η χώρα. 

Κάλεσμα σε 48ωρη απεργία έχουν απευθύνει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ενώ ηΠΝΟ ανακοίνωσε τετραήμερη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων από αύριο στις 6.00 το πρωί της Παρασκευής 6 Μαΐου έως στις 6 το πρωί της Τρίτης 10 Μαΐου. 

Στη 48ωρη απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ για το νέο ασφαλιστικό θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε όλα τα ΜΜΕ, όπως ανακοίνωσε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών.  Η 48ωρη απεργία θα ξεκινήσει στις 6 τα ξημερώματα της Παρασκευής και θα διαρκέσει ως τις 6 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Στην απεργία θα συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου την ερχόμενη Κυριακή.

Όλοι οι κλάδοι έχουν προγραμματίσει και τις δύο ημέρες πορείες και συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλλες πόλεις της χώρας. 

Τρεις διαδοχικές συγκεντρώσεις διοργανώνει το ΠΑΜΕ

Mε τρεις απεργιακές συγκεντρώσεις κλιμακώνει το ΠΑΜΕ τις αντιδράσεις ενάντια στην ψήφιση του ασφαλιστικού-φορολογικού νομοσχεδίου. Συγκεκριμένα η πρώτη θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 6 Μαΐου στις 11.00 π.μ. στην Ομόνοια, θα ακολουθήσει νέα συγκέντρωση την ίδια ώρα πάλι στην Ομόνοια το Σάββατο 7 Μαΐου, ενώ η κορύφωση θα γίνει με τη συγκέντρωση που θα γίνει την Κυριακή 8 Μαΐου στο Σύνταγμα στις 10.30 π.μ.

Το ΠΑΜΕ έδωσε στη δημοσιότητα και σποτ με το οποίο καλεί σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις του:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *