Παίδες, πάμε για ένα ελληνικού τύπου Μπανκ-ραν

Πηγαίνετε στις τράπεζες και σηκώστε το 90% των καταθέσεων σας. 

Ναι, επαναλαμβάνω.

Πηγαίνετε στις τράπεζες και σηκώστε το 90% των καταθέσεων σας.

Όπως ακριβώς το μιντιακό κατεστημένο επαναλαμβάνει τις ειδήσεις με το τρόπο που εκείνο θέλει ώστε να σας κάνει να τις πιστέψετε έτσι και εγώ ως μια φωνή υποκίνησης της αλλαγής σας υπνωτίζω να πάτε στις τράπεζες και να σηκώσετε τις καταθέσεις σας.
Όχι μόνο εσείς που διαβάζετε αυτό το κείμενο αλλά και οι οικογένειες σας, οι φίλοι σας, οι γνωστοί σας. Να τους πείσετε να το κάνουν.

Κάντε αναλήψεις της τάξης του 90%. 

Τις επόμενες μέρες ενοποιείται το τραπεζικό σύστημα όλης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης έχει κηρυχτεί επίσημη αργία για τις τράπεζες της Ε.Ε. η 29η Μαρτίου. Είναι δηλαδή ένα 3ημερο, τρίτο κατά σειρά, όπως αυτό της Καθαράς Δευτέρας και του Ευαγγελισμού. Στην καθολική Ευρώπη η 31η Μαρτίου είναι η Κυριακή του Πάσχα!

Παίδες, πάμε για ένα ελληνικού τύπου Μπανκ-ραν

Η Κύπρος παρόλο τις ειδήσεις ότι επιτευχθεί συμφωνία τίποτα δεν είναι βέβαιο ακόμα καθώς ο Κυπριακός λαός δεν θέλει την σκλαβιά υπό το ευρώ. Αυτή την εβδομάδα πολλά θα παιχτούν.

Το σίγουρο είναι ότι ο Σαμαράς έχει εξαφανιστεί. 

Διαβάζω πάνω από 50 άρθρα την ημέρα στο διαδίκτυο και το μόνο που ακούγεται είναι ότι στέλνει γραπτά μηνύματα ή κάνει τηλέφωνα. Μπορεί να μην είναι καν στην Ελλάδα. Ο Στουρνάρας και κάτι άλλοι ποταποί υπουργοί διαμηνύουν συνεχώς και αδιαλείπτως ότι οι ελληνικές καταθέσεις είναι εξασφαλισμένες. Όλοι ξέρουμε τι μπορεί να σημαίνει αυτό και πόσο σχέση μπορεί να έχει με την αλήθεια.

Έρχεται και η τρόικα και πλέον εάν υπάρχουν κενά στα έσοδα από το να κόβει μισθούς και συντάξεις θα παίρνει φόρους από τις καταθέσεις σας. Το έργο παίχτηκε με επιτυχία στην Κύπρο παρόλο που η Βουλή τους είπε όχι. Φανταστείτε εδώ που η Βουλή είναι εντελώς γερμανόφιλη. Θα το παρουσιάσουν και ως καλύτερη λύση από το να κόψουν μισθό/σύνταξη ή να αυξήσουν την φορολογία. 

Επιτέλους, πρέπει να πληρώσουν και οι Γερμανοί φορολογούμενοι. Οι προηγούμενες γενιές των Γερμανών ήταν δολοφόνοι. Επειδή ακριβώς τους «σβήσανε» τις αποζημιώσεις και τα χρέη θα έπρεπε οι Γερμανοί να δίνουν απλόχερα χρήματα για να σωθεί η Ευρώπη και μάλιστα να χαίρονται που η βοήθεια είναι μόνο χρηματική. 

Δυστυχώς όμως, οι τωρινές και οι επόμενες γενιές των ευρωπαϊκών λαών δουλοποιούνται υπό τους Γερμανούς χωρίς καν να φταίνε. Εν ολίγοις, οι Γερμανοί πάλι κερδίζουν και κλαίγεται η γερμανική κυβέρνηση για τον Γερμανό φορολογούμενο. Ε, όχι, τώρα όλοι ξυπνήστε επιτέλους και δώστε τους να καταλάβουν πόσο σάπιο είναι το σύστημα με το ίδιο «νόμισμα».

Ελληνικό Bank Run

pankou1981

www.ramnousia.com

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Παίδες, πάμε για ένα ελληνικού τύπου Μπανκ-ραν”

 1. Δυστυχώς ο ελληνικός λαός ακόμα κοιμάται
   
  σκέφτεται τα φάρμακα του, σκέφτεται την σύνταξούλα του , σκέφτεται τα λιγοστά λεφτουδάκια του στις κωλοτράπεζες και κάθεται να του ρουφάνε το αίμα για μια φορά ακόμα οι γερμανοί.
  ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΕ ΟΛΑ
  ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΒΑΝΚ
  ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ
  Να δεις για πότε συνέρχονται…………αλλά ένας ηλίθιος λαός έχει την κυβέρνηση που του αξίζει
  μας σχολιάζουν ήδη στο εξωτερικό, τι ήρωες και λαμπρο παρελθόν …τα χάσαμε όλα ντροπή μας!
   
   
   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *