Ευστάθιος Λιακόπουλος (BSS)>Tα “κόκκινα δάνεια” από τα 68 δις ευρώ θα εκτοξευθούν στα 90 δις ευρώ

Πώς θα αυξήσω τα οικονομικά μεγέθη της επιχείρησής μου;

Που κρύβονται οι επιχειρηματικές ευκαιρίες και πώς θα ενισχύσω τη ρευστότητα από τις τράπεζες; Ποιος ο ρόλος του οικονομικού συμβούλου και γιατί είναι αναγκαίος για την εύρυθμη λειτουργία κάθε εταιρείας;

Όπως τονίζει στο Think Big και τη Μαρία Ακριβού, ο Διευθύνων Σύμβουλος της BSS, Ευστάθιος Λιακόπουλος, λόγω κορωνοϊού, τα “κόκκινα δάνεια”, από τα 68 δις ευρώ αναμένεται να φτάσουν στα 90 δις ευρώ, ενώ σε φλέγον ζήτημα ανάγονται πλέον οι χρηματοδοτήσεις με εγγύηση ελληνικού Δημοσίου.

Αποκαλύπτει πως η εταιρεία του εκπονεί ειδική έρευνα για τον ξενοδοχειακό κλάδο και το λιανεμπόριο προετοιμάζοντας τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτούς τους κλάδους για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν ώστε να εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητά τους.

Με παρουσία στον χρηματοοικονομικό τομέα από το 1998, η BSS καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογής υπηρεσιών οικονομικής διεύθυνσης αλλά και υπηρεσίες στρατηγικής και risk management, διαχειρίζεται χρηματοδοτήσεις άνω των 2 δις ευρώ το χρόνο και είναι ο χρηματοοικονομικός σύμβουλος σε περισσότερες από 1.000 επιχειρήσεις.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.