Ενδιαφέρει όλους του Δανειολήπτες και Φορολογούμενους Έλληνες

Σας προσκαλούμε στην ομιλία του κ. Θεοδωρίδη Παναγιώτη Οικονομολόγου στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης ¨ΕΚΑΒΗ¨ το Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 18:30 με θέμα:

ΕΤΣΙ  ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ  ΝΑ  ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ  ΤΙΣ  ΤΡΑΠΕΖΕΣ  ΝΟΜΙΜΑ !!!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το κίνημα ακομμάτιστων πολιτών ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ, αποτελείται από πολίτες που ζητάνε και βρίσκουν τα επίσημα κρατικά έγγραφα που αποδεικνύουν αν είναι αλήθεια ή όχι αυτά που μας λένε οι εκάστοτε Κυβερνώντες – Διαχειριστές της εξουσίας.
ΤΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ
Ανακαλύψαμε ότι αυτά που γράφουν τα ΦΕΚ είναι εντελώς αντίθετα με τα λεγόμενα των κυβερνώντων.
Βρήκαμε λοιπόν ότι τα περισσότερα από τα χρήματα που αποτελούν το χρέος της χώρας δεν μπήκαν στα ταμεία του κράτους αλλά στις τσέπες των τραπεζών.
Οι εκάστοτε Κυβερνώντες δίνουν χρήματα στις Ιδιωτικές Τράπεζες και ζητούν από τους πολίτες να τα πληρώσουν αυτοί, δηλαδή κάνουν το χρέος των Τραπεζών Δημόσιο για να το πληρώσουμε εμείς!!
Για αυτό πήραν και παίρνουν βαρύτερα φορολογικά μέτρα με στόχο την μεταβίβαση του Δημοσίου και Ιδιωτικού μας Πλούτου στις Τράπεζες.
Τα χρήματα αυτά που εγγυήθηκε το δημόσιο (δηλ. εμείς οι Έλληνες φορολογούμενοι) που έχουν πάρει οι Τράπεζες, μπορούμε να τους τα πάρουμε πίσω κάνοντας αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα για να δεσμεύσουμε τα περιουσιακά τους στοιχεία.
Επίσης ζητάμε αποζημίωση για την απάτη που στήσανε σε βάρος μας από την αρχή.
Στείλαμε δε εξώδικο στις 31.01.2013 και τους καλούμε να εφαρμόσουν τον νόμο πριν προχωρήσουμε στις νόμιμες ενέργειες.
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Για αυτό το θέμα, αλλά και πως πρέπει να αντιμετωπίσει ο κάθε πολίτης την πίεση που μας ασκείτε από τις Τράπεζες και το Κράτος (δηλ. με φοροεπιδρομή) θα γίνει αναλυτική ομιλία-συζήτηση το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό κέντρο ΕΚΑΒΗ στις 6.30 μμ. στην Κατερίνη.
ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ

http://antistasitora.blogspot.gr/

2 σχόλια σχετικά με το “Ενδιαφέρει όλους του Δανειολήπτες και Φορολογούμενους Έλληνες”

  1. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΕΣΥ begar ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΝΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ “ΚΑΜΠΟ”… ΑΜΑ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ, ΚΡΑΤΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ (ΦΥΣΙΚΑ, ΑΜΑ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙΣ ΕΚΕΙ).

    1. Το θέμα είναι ότι οι πολιτικοί μας έφτιαξαν έτσι το νομικό πλαίσιο, ώστε πέρα από τη συμμετοχή του λαού στις εκλογές, δεν μπορεί να κάνει τίποτα, με νόμιμο τρόπο, για να αντιδράσει.

      Μόνο αν εξεγερθεί και απαιτήσει τη σύνταξη, εκ νέου, Συντάγματος που να προβλέπει συμμετοχική δημοκρατία, θα αλλάξουν τα πράγματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *