Διαγραφή ΟΛΩΝ των δανείων των πολιτών! 1-7-2013 όλοι εξω απο την τράπεζα της Ελλάδος

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ!

Μέχρι τώρα σώζονται οι τράπεζες με άφθονα δισ.από χρήματα μας τη στιγμή που αδυνατούμε να εξυπηρετήσουμε πια τα δάνειά μας. Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη.

Οι φόροι που πληρώνουμε χρησιμοποιούνται αποδεδειγμένα για την σωτηρία των τραπεζών.

1-7-2013 ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Facebook: https://www.facebook.com/events/1180562795416755/

Το κράτος έχει μπει εγγυητής των δανείων μας προς τις τράπεζες (για να τις ”σώσει” από τα κόκκινα δάνεια).
Και ενώ τις έχει αποπληρώσει με τα δικά μας λεφτά, (ανακεφαλαιοποίηση, χαράτσια , νέοι φόροι) , αυτές συνεχίζουν να ζητάνε από εμάς τους πολίτες να ξαναπληρώσουμε για τα ίδια δάνεια, τα οποία έχουν εξοφληθεί μέσω του εγγυητή μας, δηλαδή του κράτους!

epam-uk.com

10 σχόλια σχετικά με το “Διαγραφή ΟΛΩΝ των δανείων των πολιτών! 1-7-2013 όλοι εξω απο την τράπεζα της Ελλάδος”

  1. Ετσι μπράβο . Αυτό είναι . Κρίμα που το κάλεσμα δεν οργανώθηκε νωρίτερα . Ας ελπίσουμε για κατι μαζικότερο και πανελλαδικό . Κανονικά πρεπει να μαζευτεί τόσος κόσμος όσος ήταν τότε για το θέμα της Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη . Και το πιό σημαντικό να μην καπελώνεται κομματικά. Κανενας κερατάς δεν πρεέι να σπεκουλάρει ένα τέτοιο θέμα ζωτικής σημασίας . Μακάρι . 

  2. Για προσγειωθείτε λίγο στην πραγματικότητα σας παρακαλώ, νομίζετε πως με το να μαζευτούμε 200 άτομα και να διαμαρτυρηθούμε έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος για μερικές ώρες θα γίνει τίποτα; Και τους λαιμούς μας να κόψουμε ομαδικώς δεν πρόκειται να διαγράψουν τα δάνεια μας…

    1. Κώστα , καταλαβαίνω το καλοπροαίρετο σχόλιό σου αλλά μην ξεχνάς οτι καθώς λέει και ο Νιτσε : 
      “Εχουμε την τέχνη, για να μη πεθάνουμε από την αλήθεια.” 
      Στο “ρεαλισμό” και στην “προσγείωση” που θέλουν να μας επιβάλουν , πρέπει να προβάλουμε σθεναρά την “ουτοπία” μας ,αλλιώς θα μας εξαφανίσει η “αλήθεια” τους. 
      Μας αφιερώνω, ολονώνε και ολούθενε , το παρακάτω :
      Μεγάλο μεν , πολύ καλό δέ.
      🙂
      http://www.anotherworldishere.com/άρθρα/1878/

  3. Αυτο που λεει το ΕΠΑΜ ειναι σωστο.
     
    Τα δανεια των τραπεζων προς ιδιωτες ειναι περιπου 240 δις και οι εγγυησεις που πηρανε απο το δημοσιο οσο θυμαμαι ηταν 232 δις. Αρα μιλαμε για περιπου ισα κεφαλαια.
    Τα λεφτα που πηρανε οι τραπεζες απο ΕΚΤ ως δανεικα βαση εγγυησεων ελληνικου δημοσιου (150 δις ζεστο χρημα) κατα τεκμηριο δεν θα τα πληρωσουν οποτε θα εκπιπτουν οι εγγυησεις και θα προστιθενται στο δημοσιο χρεος.
    Τα δανεια απο ΕΚΤ ειναι τριετη και καποια στιγμη θα ληξει η περιοδος αναμονης και η ΕΚΤ θα τα ζητησει πισω.
    Αντιθετως, οι τραπεζες ολο αυτο το διαστημα μοιρασανε τα λεφτα των εγγυησεων κυριως σε αναληψεις καταθετων με αποτελεσμα να μην εχουν πολυ χρημα και παλι στο ταμειο.
     
    Αν το κρατος φορολογησει ολους τους πολιτες με επιπλεον φορους για να πληρωσει κι αυτο το επιπροσθετο χρεος τοτε προκειται για κλεψιμο.
    Το πιο σωστο ειναι να φορολογηθουν βαση κλιμακας οσοι πηρανε λεφτα μεσω αναληψεων απο τις τραπεζες αρχης γενομενης απο το 2008 που αρχισαν να δινονται εγγυησεις δημοσιου … ετσι ωστε να πληρωθει το χρεος των τραπεζων προς την ΕΚΤ.
    Στο κατω κατω ποιες ειναι οι τραπεζες ?
    Οι μετοχοι και οι καταθετες φυσικα !!!
    Αυτοι θελανε να κερδοσκοπησουν με τοκογλυφικες πρακτικες των τραπεζων στην πλατη των πολιτων.
    Αν γινουν ολα αυτα, οι δανειοληπτες δεν πρεπει να πληρωσουν τιποτα σχεδον διοτι τα δανεια τους εχουν ξεπληρωθει απο τις εγγυησεις δημοσιου και η μετακυλιση του χρεους προς το δημοσιο θα εχει πληρωθει απο καταθετες και μετοχους τραπεζων.
    Κατα συνεπεια ο κυκλος του χρεους σ’ αυτη την περιπτωση εχει κλεισει και ο χρεωστικος λογαριασμος κρατους και δανειοληπτων μηδενιζεται.
     
     

  4. Με το φρέντο στο χέρι δεν γίνεται επανάσταση, ούτε με 500 νοματέους έξω από την ΤτΕ…
    Πιο πολλούς είδα προσωπικά σήμερα που κατέβηκα στο κέντρο έξω από το κτήριο διοοίκησης των ΕΛΤΑ όπου οριστικοποιήθηκε ότι απολύονται σχεδόνο όλοι οι συμβασιούχοι αλλά και αρκετό μόνιμο προσωπικό (μια λάιτ εκδοχή ΕΡΤ)…

  5. Οι τραπεζες πηρανε 232 δις εγγυησεις δημοσιου για ανακεφαλαιοποιηση.
    Τα δανεια που δωσανε σε ιδιωτες ειναι περιπου 240 δις αντε 250 δις.
    Τελος παντων,
    οσο αυτα τα λεφτα των εγγυησεων ειναι στον αερα και δεν εχουν επιστραφει στην ΕΚΤ απο αυτες … τοτε θα πρεπει να υπαρξει παγωμα των απαιτησεων των τραπεζων προς τους δανειοληπτες.
    Οταν τα επιστρεψουν στην ΕΚΤ τοτε να ζητησουν κι απο τους δανειοληπτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *