Γλιτώνουν το «ψαλίδι» οι συντάξεις του ΟΓΑ

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο να μειωθούν κατά 30 ευρώ το μήνα οι συντάξεις του ΟΓΑ. Σύμφωνα με τις δηλώσεις, τόσο του Φώτη Κουβέλη, όσο και του υπουργού οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, το σενάριο μείωσης των συντάξεων των αγροτών δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο τραπέζι των συζητήσεων.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Γ. Στουρνάρα ότι στο βασικό σενάριο του πακέτου των 11,5 δισ. ευρώ δεν περιλαμβάνονται οι περικοπές στις συντάξεις του ΟΓΑ.

Νωρίτερα είχαν προηγηθεί δηλώσεις του Φώτη Κουβέλη ο οποίος τόνισε: «Οι συντάξεις του ΟΓΑ δεν πρέπει να περικοπούν και δεν θα περικοπούν».

Όπως είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ η επεξεργασία των μέτρων των 11,5 δισ. δεν έχει ολοκληρωθεί και θα υπάρξει νέα συνάντηση των τριών αρχηγών.

24h NewsRoom

3 σχόλια σχετικά με το “Γλιτώνουν το «ψαλίδι» οι συντάξεις του ΟΓΑ”

  1. Ε βέβαια. Σου λέει “κάτσε να γλύψουμε τα αγράμματα γεροντάκια που μας ψήφισαν, ώστε να αισθανθούν δικαιωμένα για την επιλογή τους”.

  2. Άσε τι λέει η κυβέρνηση. Δεν κάνει κουμάντο αυτή. Κουμάντο κάνει η τρόικα. Όταν θα έρθει “με το κακό” οι περικοπές που θα διατάξει να γίνουν θα είναι πολύ χειρότερες από αυτές που έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα.

    1. Συμφωνώ μαζί σου, απλά σχολιάζω το σκεπτικό των …. διαρροών. Όπως γίνεται με τους μισθούς των ενστόλων, θα βγει η κυβέρνηση και θα πει ότι πάλεψε για ένστολους και αγρότες, αλλά δεν τα κατάφερε.
      Παπατζηλίκια δηλαδή. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *