Ανοικτά τα καταστήματα και τις Κυριακές

«Παράθυρο» στη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων και τις Κυριακές άνοιξε πριν από λίγο ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Αθανάσιος Σκορδάς με δηλώσει που έκανε στο Real fm.

Συγκεκριμένα ο υπουργός ανέφερε ότι τη φετινή εορταστική περίοδο τα καταστήματα θα λειτουργήσουν δύο Κυριακές (βάσει του νόμου επιτρέπεται η λειτουργία τους μόνο μία Κυριακή).

Ειδικότερα προωθείται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων εκτός από την Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα και την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου. Την ίδια ώρα στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο αυτό το έκτακτο για τη φετινή χρονιά μέτρονα πάρει πιο μόνιμο χαρακτήρα την επόμενη χρονιά. 

Σύμφωνα με τους ίδιους δεν αποκλείεται να γίνει δεκτό το αίτημα που έχει καταθέσει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ο οποίος ζητά να επιτραπεί η λειτουργία των καταστημάτων 6 Κυριακές το χρόνο.

2 σχόλια σχετικά με το “Ανοικτά τα καταστήματα και τις Κυριακές”

  1. Επιτέλους ρε! Να και ένας υπουργός με μυαλό.
    Το αντιλήφθηκε ο άνθρωπος το πρόβλημα αμέσως!
    Σου λέει, ο ελληνικός λαός έχει τόσο πολύ χρήμα, που δεν προλαβαίνει να το ξοδέψει, επειδή δεν λειτουργούν αρκετές ώρες και μέρες τα καταστήματα.

  2. Έτσι ακριβώς θα γίνει και με τις εισπρακτικές .
    Όταν δε θα έχει μείνει κανένας να τον ληστέψουν και κανένας να τον εξοντώσουν , θα έρθει μια ωραία πρωία το αρμόδιο π@π@ρι και θα μας ανακοινώσει με άσφαιρη τουφεκιά ότι τις κλείνει γιατί είναι “παράνομες” , γιατί “επεξεργάζονταν προσωπικά μας δεδομένα” , γιατί τελικά ήταν “κοινοί εκβιαστές” ….Στο μεταξύ τα μπός των ευαγών αυτών ιδρυμάτων θα έχουν πουλέψει σε καμιά Ουρουγουάη και σε τίποτα Κέημαν Αιλαντς για να τσεκάρουν πιά από κοντά πως πάνε οι μπίζνες τους . Πως έκανε το γιωργάκι που τα έκανε πουτάνα και μετά έγινε μπουχός και προφέσορας στα πανεπιστήμια των αφεντικών του ; Ε ! ένα τέτοιο πράμα .
    Οι μακελάρηδες των εμπόρων και όχι μόνο μας λένε τώρα τί ; Καλούν τους εμπόρους να πάρουν τα τουφέκια τους τις Κυριακές αφού λεφτά για βενζίνη καπούτ άρα κυνήγι καπούτ και να κυνηγάνε νομιστεράκια -πελάτες . Θα δώσει την ευκαιρία στους εμπόρους όποιο θήραμα χτυπήσουν να το ταριχεύσουν και να το κρεμάσουν ως τρόπαιο με ταμπελάκια ανάλογα με την περίπτωση : “Ηomo afrangus”, “Homo Xreomenus” , “Homo Kamenus” και πάει λέγοντας….Τους δίνει επίσης την ευκαιρία για πολλές Κυριακές να πίνουν ανενόχλητοι και χαλαροί τον καφέ τους και να παίζουν πρέφα με τους απέναντι , επίσης εμπόρους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *