Τέλος οι μεγάλες προεκλογικές συγκεντρώσεις για τη ΝΔ

Η κοινωνία βράζει κατά των πολιτικών γι’ αυτό και η Νέα Δημοκρατία «μαγειρεύει» πριν… «πεινάσει».

Ενόψει της προεκλογικής περιόδου, στη Συγγρού έχει ξεκινήσει για τα καλά ο σχεδιασμός. Που εκτός των άλλων προβλέπει ότι δε θα γίνουν μεγάλες, ανοιχτές συγκεντρώσεις.

Το επιβεβαίωσε ο γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Λυκουρέντζος μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ. «Στη ΝΔ σχεδιάζουμε την εκλογική μας εκστρατεία στο “πνεύμα”, μικρές συγκεντρώσεις, μεγαλύτερη επικοινωνία με τους πολίτες με ψυχραιμία, με νηφαλιότητα και να αποκρούσουμε τις όποιες ακραίες συμπεριφορές, που, ενδεχομένως, σχεδιάζονται από ορισμένους κύκλους να εκδηλωθούν, να ναρκοθετήσουν την ομαλή πορεία της χώρας προς τις εκλογές».

«Έχουμε σοβαρές ενδείξεις ότι στη σκέψη ορισμένων πολιτικών παραγόντων επικρατούν τέτοιες αντιλήψεις για ακραίες συμπεριφορές», πρόσθεσε.

Κατηγόρησε για λαϊκισμό πρώην στελέχη της ΝΔ, αλλά και την Αριστερά. «Ο λαϊκισμός δεν έχει τη διάκριση από πού προέρχεται. Είναι λαϊκισμός. Εκείνοι που έχουν τις εύκολες και μαγικές λύσεις, ανήκουν στο σύνολο του πολιτικού φάσματος της χώρας. Δεν με εντυπωσιάζει αυτό, διότι κι αυτοί, που προέρχονται από το χώρο της ΝΔ κι αυτοί που ανήκουν στην Αριστερά, ταυτίζονται».

www.newsit.gr

4 σχόλια σχετικά με το “Τέλος οι μεγάλες προεκλογικές συγκεντρώσεις για τη ΝΔ”

 1. Φυσικά. Αν τολμάς κάνε, ανοικτές συγκεντρώσεις! Τα αβγά θα σκεπάσουν τον ήλιο και ο ομιλητής θα μιλάει στη σκιά.

  χα χα χα

   

  1. Χαχαχαχα! Τώρα μου θύμισες τον Διηνέκη!

   “Ωραία λοιπόν, θα πολεμήσουμε στη σκιά!” (Θερμοπύλες)

 2. έκανε τα πάντα για να μην γίνει πρωθυπουργός… τι να πεις; εκεί που όλα έδειχναν ότι θα τον ψήφιζαν  είπε ναι στις αυτοκτονίες των συνανθρώπων μας, στην επαιτεία στο κουκούλωμα στην διαφθορά στην απελπισία στην ανεργία στην εξαθλίωση… ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!.
   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *