Πως να βγάλετε λεφτά από τις εισπρακτικές εταιρίες

γράφει ο begar

Σας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε οικονομικά τα άπειρα τηλεφωνήματα που δέχεστε από εισπρακτικές εταιρίες και τράπεζες και να βγάλετε και μεροκάματο;

Αν όχι, τότε συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο.

Το daneiakartes.info προχώρησε σε εμπεριστατωμένη έρευνα και μελέτη του θέματος.

Ναι, είναι αλήθεια ότι μπορείτε να βγάλετε λεφτά. Πως; Με τον ίδιο τρόπο που βγάζουν λεφτά οι αστρολόγοι και οι ροζ αριθμοί..

Το σύστημα είναι απλό:

 • Επισκεφθείτε το site viva.gr.
 • Ανοίξτε δωρεάν έναν λογαριασμό.
 • Αγοράστε ένα επαγγελματικό τηλεφωνικό αριθμό της μορφής 875ΧΧΧΧΧΧΧ.
 • Ορίστε μέσα από τον πίνακα ελέγχου που σας παρέχεται, την εκτροπή όλων των κλήσεων που θα δέχεται ο παραπάνω αριθμός, σε κάποιο κινητό που θα έχεται διαρκώς μαζί σας.
 • Απαντάτε ανελιπώς σε όλες τα κουδουνίσματα του κινητού και φροντίστε η συνομιλία να διαρκέσει όσο γίνεται περισσότερο.

Αυτό ήταν. Έχετε δημιουργήσει μια επιχείρηση που παράγει χρήμα από τις τηλεφωνικές σας συνδιαλέξεις.

Πάμε τώρα να εξηγήσουμε τι είναι όλα τα παραπάνω, τι κοστίζουν και τι προσφέρουν.

Καταρχήν η αγορά επαγγελματικού αριθμού θα σας στοιχίσει minimum 20 ευρώ το μήνα (πάγιο), για αγορά πακέτου 24 μηνών. Επιπρόσθετα, απαιτείται μια αρχική χρέωση 20 ευρώ για τη διαδικασία ταυτοποίησης των στοιχείων σας, δηλ να καταχωρηθεί επίσημα ο αριθμός 875ΧΧΧΧΧΧΧ στο όνομά σας.

Άρα σύνολο αρχικής επένδυσης 500 ευρώ.

Για κάθε κλήση που θα δέχεστε στον παραπάνω αριθμό, η viva.gr χρεώνει τον καλούντα (τράπεζα, εισπρακτική, δικηγόρος και λοιποί νταβατζήδες) με 0,75 ευρώ ανά λεπτό συνομιλίας. Από αυτά σας παραχωρεί τα 0,45 ευρώ ανά λεπτό. Παράλληλα, χρεώνεστε τα έξοδα εκτροπής της κλήσης προς το κινητό σας με 0,10 ευρώ ανά λεπτό συνομιλίας.

Άρα, σας μένει καθαρό κέρδος της τάξης των 0,35 ευρώ ανά λεπτό συνομιλίας.

Αν τώρα διαιρέσουμε τα 20 ευρώ μηνιαίο πάγιο που πληρώνετε με το 0,35, τότε προκύπτει ότι θα πρέπει να μιλάτε το λιγότερο 57,5 λεπτά το μήνα, για να μην μπείτε μέσα. Από το 58 λεπτό και μετά βγάζετε κέρδος.

Ενημερώνετε λοιπόν τράπεζες, εισπρακτικές και λοιπούς νταβατζήδες, ότι ο νέος αριθμός στον οποίον θα σας βρίσκουν και θα απαντάτε 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα είναι ο 875ΧΧΧΧΧΧΧ.

Φυσικά μόλις σας τηλεφωνήσει κάποιο από τα παραπάνω παράσιτα, φροντίζετε να είστε ευγενικοί και να έχετε πολλές απορίες, οι οποίες απαιτούν μεγάλης διάρκειας συνομιλία για να επιλυθούν.

Μερικές φορές, αφού έχετε μιλήσει κανένα δεκάλεπτο, καλό είναι να τους παρακαλέσετεε να σας ξανακαλέσουν την επόμενη μέρα για να τους πείτε το ακριβές ποσό που σκοπεύετε να καταθέσετε για την αποπληρωμή του δανελίου σας, για να έχετε άλλη μια δεκάλεπτη συνομιλία.

Υπενθυμίζω ότι όσο περισσότερο μιλάτε, τόσο κερδίζετε εσείς και πληρώνουν αυτοί.

Προϋπόθεση για ολα τα παραπάνω είναι να έχετε τη δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου προς τη viva.gr, για να μπορεί να σας πληρώνει τα χρήματα.

Επίσης απαγορεύεται αυστηρά να πραγματοποιήσετε εξερχόμενες κλήσεις από τον αριθμό 875ΧΧΧΧΧΧΧ.


Δεν ξέρω αν ξύπνησα μέσα σας το επιχειρηματικό δαιμόνιο, ελπίζω όμως να σας έκανα να γελάσετε λιγάκι, μια και το έχουμε τόσο ανάγκη αυτή την περίοδο.
 

***** Τα παραπάνω δεν είναι φάρσα. Τα στοιχεία που αναφέρονται στο άρθρο είναι 100% αληθή και προέκυψαν μετά από λεπτομερή έρευνα 5 ωρών.

ο δικός σας Begar

 

 

6 σχόλια σχετικά με το “Πως να βγάλετε λεφτά από τις εισπρακτικές εταιρίες”

 1. Πω , πώ !
  Και πάνε τόσο χάλια οι δουλειές μου .
  Τα λεφτά της επένδυσης δεν ξέρω που θα τα βρώ .
  χμμμμ ….
  Σε ευχαριστώ . Με δελεάζει η ιδέα . 

 2. Έτσι… Αθάνατο ελληνικό δαιμόνιο!!! Θα παρακαλάμε να χρωστάμε για να μας τηλεφωνούν. Και άμα σε λίγο καιρό βάλει και η εφορία και η ΔΕΗ εισπρακτικές… τρελό κονόμι φίλε μου! Να ‘σαι καλά!

 3. Για να πάρεις τέτοιο αριθμό θα πρέπει να έχεις επιχείρηση οποιασδήποτε νομικής μορφής, να καταθέσεις αίτηση στην ΕΕΤΤ και μαζί κατάθεση 300ευρά στον λογαριασμό της ΕΕΤΤ. Απο εκεί και πέρα η viva σε πιστώνει με vivapoints, των οποίων η αναλογία είναι 1 viva point = 0,01 ευρώ. Οι προυποθέσεις για να σου δώσουν φράγκα είναι :

  το συνολικό άθροισμα των Viva Points που έχουν προέλθει από προμήθεια είναι άνω των 22.000 Viva Points
  το διαθέσιμο υπόλοιπο του viva λογαριασμού σας, αφαιρώντας το άθροισμα των Viva Points που προέρχεται από προμήθεια, είναι θετικό
  έχει εκδοθεί Βεβαίωση Κατόχου Τηλεφωνικού Αριθμού για τουλάχιστον ένα viva number, η οποία και βρίσκεται σε ισχύ
  είναι δυνατή η έκδοση τιμολογίου παροχής υπηρεσιών όπως ορίζεται από ΚΒΣ με στοιχεία εταιρίας που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και διαθέτει ελληνικό ΑΦΜ. Το τιμολόγιο αυτό εξοφλείται από το Viva εντός 60 ημερών από την ημερομηνία έκδοσής του.(Το διάστημα αυτό παρατείνεται σε περίπτωση που έχετε οποιουδήποτε είδους εκκρεμότητα με το λογαριασμό σας όπως πχ εάν δεν έχετε προσκομίζει στοιχεία που ενδεχομένως σας έχουν ζητηθεί και αφορούν στην υπηρεσία που παρέχετε)

  Αν ισχύουν οι παραπάνω προϋποθέσεις και συμπληρωματικά, από το σύνολο των Viva Points που έχουν προέλθει από προμήθεια, παραμένουν στον viva λογαριασμό τουλάχιστον 2.000 Viva Points, τότε είναι δυνατή η εξαργύρωση των Viva Points σε ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση είναι απαραίτητη η έκδοση τιμολογίου παροχής υπηρεσιών, όπως αναφέρεται παραπάνω.

  1. Σωστά. 22000 viva points = 220 ευρώ

   Για να δούμε: Εγώ χρωστώ σε 7 τράπεζες. Μου τηλεφωνούν 7 άνθρωποι καθημερινά.

   Αν μιλήσω με τον καθένα 10 λεπτά, παίρνω καθαρό ποσοστό 7 Χ 10 Χ 0,35 = 24,5 ευρώ.

   Βάλε τώρα ότι θα σε ενοχλήσουν μόνο 15 φορές το μήνα. Έχουμε 15 Χ 24,5 = 367,5 ευρώ σε ένα μήνα καθαρά.

   Άσχημα είναι;

   Εννοείται ότι τον ίδιο αριθμό το δίνεις σε κάθε ανεπιθύμητο παπάρα που δεν θέλεις να σε ενοχλεί.

   Λοιπόν;

   **** Η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου ως προϋπόθεση αναφέρεται στο άρθρο. Και για να έχεις μπλοκάκι, προφανώς πρέπει να έχεις κάποιο εταιρικό σχήμα, να πληρώνεις ΤΕΒΕ κλπ.

   Ή να διαθέτεις συγγενή που τα έχει ήδη. χα χα χα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *