Μόνο τον Οκτώβριο “πέταξε” το 4% των καταθέσεων…

Τελευταία ενημέρωση την 15 Δεκ 2011 — 10:59

Αν και δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι ελληνικές τραπεζικές καταθέσεις φεύγουν γρήγορα, τόσο στο τραπεζικό σύστημα της χώρας και στη χώρα μετά την εκροή ρεκόρ του Σεπτεμβρίου των 5.5 δις €, η κατάσταση χειροτέρεψε τον Οκτώβριο, όπου τα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι ένα ποσό ρεκόρ 6.8 δις € καταθέσεων τραβήχτηκε από επιχειρήσεις και νοικοκυριά σε ένα μήνα. Αυτό είναι πρωτοφανές το 4% του συνόλου των καταθέσεων 176 δις € από την αρχή του χρόνου πέταξε σε ένα μήνα.

 

 
Μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου έχουν τραβηχθεί από τις τράπεζες 33 δις €, που αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 20% της καταθετικής βάσης της χώρας το 2011, που ξεκίνησε με 210 δις € σε μετρητά και είναι τώρα κάτω από 176 δις € .
Ένα πράγμα είναι σίγουρο: τον Νοέμβριο τα δεδομένα και στη συνέχεια τον Δεκέμβριο και ούτω καθεξής, θα είναι χειρότερα και χειρότερα και χειρότερα, μέχρι το σύνολο της χώρας να καταρρεύσει οριστικά.
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.