ΕΚΤΑΚΤΟ: «Την κοπανάνε» οι πολιτικοί από τις παρελάσεις;

Φόβος και τρόμος φαίνεται ότι έχει καταλάβει τους πολιτικούς κάθε απόχρωσης – με την εξαίρεση ενδεχομένως κάποιων… αρκετά αριστερής προέλευσης που με κάποιο μαγικό τρόπο δεν έχουν τεθεί στο στόχαστρο – εν όψει των παρελάσεων για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Όπως μάλιστα αποκαλύπτει κατ’ αποκλειστικότητα διαδικτυακή πύλη με εξειδίκευση στα θέματα παιδείας (esos.gr) η κυβέρνηση εξετάζει να γίνουν οι παρελάσεις χωρίς επισήμους! Κι όλα αυτά μετά τις «προειδοποιητικές βολές» στις δύο τελευταίες επεισοδιακές παρελάσεις στα Γιάννενα και τη Ρόδο.

Όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα, η πρώτη επαφή έγινε γι’ αυτό το ενδεχόμενο μεταξύ αρμοδίων της κυβέρνησης και του υπουργείου Παιδείας και το εάν θα υιοθετηθεί αυτή η πρόταση, θα αποφασιστεί αύριο σε ευρεία σύσκεψη.

Όλα δείχνουν ότι πάλι οι παρελάσεις θα γίνουν μόνο με την παρουσία όσων ο ελληνικός λαός εξακολουθεί να τιμά με την εμπιστοσύνη του, δηλαδή με κάποιους καταξιωμένους τοπικούς άρχοντες και τις ένοπλες δυνάμεις, που αν μη τι άλλο συμπάσχουν κυριολεκτικά και μεταφορικά με τον απλό καθημερινό πολίτη…

www.defence-point.gr

Ένα σχόλιο σχετικά με το “ΕΚΤΑΚΤΟ: «Την κοπανάνε» οι πολιτικοί από τις παρελάσεις;”

  1. Oχι ρε κουτσαβάκια , μη φευγετε !
    Υπάρχει λύση .
    Φτιαξτε υαλοπίνακες , υαλοθώρακες  με υαλοκαθαριστήρες , μπείτε μέσα  και αφήστε μας να απολάυσουμε το θέαμα εφόσον λεφτά για εξοδους δεν έχουμε. Δεν είδατε τον Νταλάρα ; Μας προσφέρει την χαρά να τον φτύνουμε δημοσίως και προ παντός δωρεάν.
     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *