Έρχεται νέο κύμα διαγραφών στα κόμματα την επόμενη εβδομάδα!

Η ψήφιση του νομοσχεδίου για τις επικουρικές αναμένεται να προκαλέσει νέες ρωγμές στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ενώ πιθανόν και σήμερα ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε μικρής έκτασης ανασχηματισμό της κυβέρνησής του. Το νομοσχέδιο για την περικοπή των επικουρικών συντάξεων αναμένεται να έρθει αν όχι στα τέλη της εβδομάδας το αργότερο την ερχομένη, με τις ηγεσίες Ιπποκράτους και Συγγρού να μην αποκλείουν ότι μπορεί να υπάρξουν και νέες καταψηφίσεις από βουλευτές τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ, με αποτέλεσμα να υπάρξουν και νέες διαγραφές, όπως μετέδωσε ο Real Fm.

Επιπλέον, οι διαγραφέντες την Κυριακή το βράδυ, λόγω της άρνησης ψήφου στο μίνι-Μνημόνιο, αναμένεται στην πλειοψηφία τους αν όχι σχεδόν στο σύνολό τους να καταψηφίσουν και το νομοσχέδιο για τις επικουρικές, με αποτέλεσμα να βαθαίνουν το χάσμα με τα έως τώρα κόμματά τους και να ενισχύει τις αναζητήσεις τους για ίδρυση νέων κομματικών σχηματισμών.

Το επόμενο διάστημα, βέβαια, θα έρθουν στη Βουλή και άλλοι δύσκολοι νόμοι, όπως το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, οι γενικές αρχές του φορολογικού κ.ά., αλλά ασφαλώς το πλέον δύσκολο νομοσχέδιο για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι αυτό της μείωσης των επικουρικών συντάξεων.

www.thebest.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *