Το… «δωράκι» της Eurobank στον Πέτρο Κωστόπουλο!

Ένα μεγάλο “καλοκαιρινό” δωράκι, έκανε η προηγούμενη διοίκηση της Eurobank στο Πέτρο Κωστόπουλο, που θυμίζουμε πως πέρυσι είχε χρεοκοπήσει η εταιρεία του.

Με μία “περίεργη” απόφαση η Eurobank έδωσε “χάρη” στον Πέτρο Κωστόπουλο, με αποτέλεσμα ο αμφιλεγόμενος εκδότης να είναι με την σύζυγο του Τζένη Μπαλατσινού, στην Μύκονο, κάνοντας ζωή και κότα, σαν να μην συμβάινει τίποτα, ενώ δεν έχει κατασχεθεί κανένα από τα δύο σπίτια του , σε Φιλοθέη και Μύκονο, που είχαν αγοραστεί με δάνεια της τράπεζας.

Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι, προσπαθούν ακόμη και σήμερα να εξασφαλίσουν τα χρωστούμενα, από τον πάλαι ποτέ εκλεκτό εκδότη του ΠΑΣΟΚ και μετρ της δημοσιογραφίας του life style….

www.parapolitika.gr

2 σχόλια σχετικά με το “Το… «δωράκι» της Eurobank στον Πέτρο Κωστόπουλο!”

  1. Ενώ σε μας τηλεφωνούν 20 φορές την ημέρα για δυό και τρία χιλιάρικα.

    Βρε ούστ!

    Φράγκο σε κανέναν τους.

  2. Μα ….
    Ο Πέτρος είναι η ίδια η τράπεζα .
    Ο Γκέμπελς , ο γκουρού της μετατροπής του μέσου Ελληνα από “Αλβανό τουρίστα” καθώς έλεγαν οι μαθητές του και γελούσαν (Ξέρετε το πασέ λουκ , σκαρπινι με κάλτσα, κλπ. )  σε “Ἑλληνα τουρίστα (ούτε καν ντόπιο)με δανεική ζωή “.
    Τόσα προϊόντα πούλησε το στέλεχός τους ….Να το αδειάσουνε ;; Κρίμα …Στα υπόγεια των τραπεζών έχει φτύσει αίμα να τρίβει σε  σκόνη τις δόσεις των καρτών , να πακετάρει και να τις σπρώχνει στα στέκια των καταναλωτών . Αν δεν προλάβαινε ο ίδιος έβαζε τις εταιρίες ενημέρωσης και σου κάνανε ντελίβερι α λα Αμερικέν. 
    Ο Πέτρος είναι ο μεγάλος ντήλερ της καταναλωτικής πρέζας . Είναι ο “Γρούεζας -Παπαγιανόπουλος-στην ταινία με τον Μαυρογιαλούρο . Για την τράπεζα κὐριε Βουλευτά , για το κομμα…..
    Ρε σύ Πέτρο ,
    θέση για το ελικόπτερο έχεις κρατήσει ; 
    Αχρείαστη νά ναι ………Ξέρεις ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *