ΙΔΙΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΟΠΟΠΟIΗΣΗ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟ 10% ΔΟΣΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Καταναλωτικής οργάνωσης

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ με έδρα την Αθήνα, οδός Ραγκαβή 101 τηλ. 2106457133, 6977417052

__________________________________________

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

(προς τα μέσα ενημέρωσης)

ΘΕΜΑ: ΜΕΤΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ του Ν. 3869/2010 οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ συνεχίζουν να εκδίδουν την ίδια βεβαίωση οφειλών σε μέλη μας χωρίς να υπολογίζουν το 10% της μηνιαίας δόσης.

 

Σας ενημερώνουμε ότι η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ εξέδωσε βεβαίωση οφειλών του Ν. 3869/2010 ακόμη μετά την ψήφιση τροποποίησης του Νόμου Κατσέλη, χωρίς να λάβει υπ’ όψιν τον νέο νόμο 4161/2013 σύμφωνα από τον οποίο, έπρεπε να υπολογίσει το 10% της μηνιαίας δόσης των δανειακών συμβάσεων του μέλους μας.
Θεωρούμε ότι το έκαναν, διότι είναι δύσκολο έως αδύνατον να προσδιοριστεί επακριβώς το 10% της μηνιαίας δόσης, όπως επιβάλλει ο νόμος.

Πληροφορίες μας λένε ότι δεν θα εκδοθούν νέες βεβαιώσεις, λόγω της έλλειψης τεχνογνωσίας της τράπεζας και οι δανειολήπτες υπερχρεωμένα μέλη μας βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση και πρέπει να λάβει θέση το Υπουργείο Ανάπτυξης και ο αρμόδιος Υφυπουργός Ανάπτυξης.

Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

www.danioliptes.com

4 σχόλια σχετικά με το “ΙΔΙΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΟΠΟΠΟIΗΣΗ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟ 10% ΔΟΣΕΩΝ”

  1. Αυτό το 10% είναι η μεγαλυτερη μαλακία που μπορούσαν να σκεφτούν! Πόσο μάλλον όταν έτσι κι αλλιώς η τελική απόφαση για το ύψος της καταβολής πρίν απο τη δίκη το αποφασίζει και πάλι ο δικαστής , ανάλογα με το εισόδημα του αιτούντος…..

  2. Να καταργηθεί άμεσα και να επέλθει το προηγούμενο καθεστώς. Δεν έχει κανένα ουσιαστικό νόημα. Το μόνο που κάνει είναι να μας στριμώχνει ακόμη περισσότερο και αφού στην πράξη δεν είναι εφαρμόσιμο να παύσει να ισχύει.

  3. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ 1520, ΠΡΟΒΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. ΧΕΣΤΗΚ@ΤΕ ΑΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΑΧΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΝΕΕΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ. Ο ΝΟΜΟΣ ΝΟΜΟΣ! ΜΕΤΑ ΤΗ 10η ΜΕΡΑ ΞΕΣΚΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!

    1. Σε τελική ανάλυση να τσακιστούν να τις χορηγήσουν ιδιοχείρως όπως υπολόγιζαν παλαιά και τους τόκους! Τα λαμόγια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *