O στρατός ετοιμάζει μεγάλη κινητοποίηση

Για “αλλοίωση” του σκληρού πυρήνα της Εθνικής Άμυνας κάνουν λόγο πλέον οι στρατιωτικοί ,οι οποίοι ετοιμάζονται να εκφράσουν ενεργά την διαφωνία τους στα νέα μέτρα που ετοιμάζεται να επιβάλει η τρόϊκα μέσω της κυβέρνησης.

Ο ΣΥΣΜΕΔ οργάνωσε μια πρώτη συνάντηση αντιπροσωπείας του με ενώσεις – φορείς αποστράτων “για συντονισμό και κοινή δράση στην επερχόμενη σχεδιαζόμενη λαίλαπα σε βάρος των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στρατιωτικών, ερήμην τους”,όπως λέει σε ανακοίνωσή του στην οποία επισημαίνει:“Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ φιλικό και συναδελφικό πλαίσιο, με ανάδειξη των επικείμενων αλλαγών που φέρεται να προωθούνται από τους Τροϊκανούς δυνάστες, όπως τουλάχιστον αυτά διαρρέονται στα ΜΜΕ και δεν διαψεύδονται από οποιαδήποτε επίσημη πηγή, που θα πλήξουν τόσο τους εν ενεργεία όσο και τους εν αποστρατεία Έλληνες στρατιωτικούς.Σχεδιάστηκε το πλαίσιο κινήσεων, το οποίο θα οριστικοποιηθεί σε συνεχόμενες συσκέψεις με ευρεία συμμετοχή, το προσεχές μέλλον, οπότε και θα ανακοινωθεί, επακριβώς η ημερομηνία και ο τόπος, όπου θα εκπληρωθεί το Συνταγματικώς κατοχυρωμένο δικαίωμα του ειρηνικώς συνέρχεσθαι, για όλους τους Έλληνες πολίτες.

Τονίστηκε ότι σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, που φέρεται να αλλοιώνεται ο σκληρός πυρήνας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με στοχευμένες έξωθεν κινήσεις, χωρίς ιδιαίτερη αντίδραση εσωτερικών παραγόντων, σε βάρος του βασικού πολλαπλασιαστή ισχύος τους, του προσωπικού τους, τόσο του ενεργού όσο και του έφεδρου, κρίνεται αναγκαία η συμπόρευση εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών για ένα ηχηρό και δυναμικό παρών αγανάκτησης:Για να διατηρηθεί το ηθικό των στελεχών των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων ισχυρό.Για να μην αλλοιωθούν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.Για να μη σβήσει η αξιοπρέπειά μας.Για να κοιτάμε τα παιδιά μας, τις επόμενες γενιές των στρατιωτικώνκαι τους Έλληνες πολίτες στα μάτια και να νοιώθουν περήφανοι για εμάς.Για να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι και δυνατοί τη νέα επίθεση που έρχεται.Επειδή δεν περιμένουμε από κανέναν τίποτα.

Προσκαλούμε τους εν ενεργεία συναδέλφους μας να ενημερώνονται, και να ενημερώνουν όσους δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, συνεχώς”.

Τι προκύπτει; Ότι η ηγεσία του ΥΕΘΑ θα περάσει πολύ δύσκολα αυτό το φθινόπωρο.

onalert.gr

2 σχόλια σχετικά με το “O στρατός ετοιμάζει μεγάλη κινητοποίηση”

 1. Μέχρι τώρα οι στρατιωτικοί δεν έλεγαν κουβέντα. Στις τελευταίες δε εκλογές ψήφισαν στη συντριπτική πλειοψηφία τους Σαμαρά. Την επομένη ημέρα των εκλογών συνάντησα έναν φίλο μου στρατιωτικό που μου είπε ότι οι άνθρωποι του Σαμαρά τους υποσχέθηκαν αυξήσεις

  1. Παπαριές.
   Ο μισός στρατός ψήφισε Τσίπρα, όσο και αν σου φαίνεται παράξενο.
   Κανένας δεν υποσχέθηκε αυξήσεις. Αυτό που έντεχνα “διέρευσε” ήταν ότι ο Σαμαράς θα φρόντιζε ώστε οι περικοπές στους μισθούς των στρατιωτικών να είναι μικρές, πράγμα που πξστεψαν μόνο οι ηλίθιοι.
   Ο ντόρος που γίνεται για τα ειδικά μισθολόγια, στην πραγματικότητα αναφέρεται στην αστυνομία (οι μισθοί όλων των ενστόλων καθορίζονται από ένα νόμο και είναι ενιαίοι ).
   Αν όμως γινόταν ντόρος, θα κατηγορούσαν όλοι την κυβέρνηση ότι καλοπληρώνει πραιτωριανούς, για νατην προστατεύσουν από λαϊκές εξεγέρσεις.
   Τώρα, όμως εμφανίζονται ότι πονάει η ψυχή τους για την εθνική άμυνα, άρα εμφανίζονται και ως προστάτες του έθνους.

   Κατάλαβες τώρα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *