Ban BaNk – Έκδοση 171

by xreokopimenos

Ban BaNk
Έκδοση 171
——————-

 

 

Νέες Δυνατότητες:

  • Αυτόματη αναζήτηση στην λίστα του daneiakartes.info αν η εφαρμογή δει internet (και είναι τσεκαρισμένο) και μπλοκάρισμα φυσικά (αυτό βέβαια δεν αποκλείει την offline βάση που ανανεώνετε τακτικά).
  • Αυτόματη επανεκτέλεση εφαρμογής ώστε να μην σβήνει ποτέ από το σύστημα (συμβαίνει σε νέες εκδόσεις Android). Το τσεκάρετε ως επιλογή αν θέλετε – τρώει λίγη μπαταρία.
  • Lock Partial – κλειδώνει μέρος του επεξεργαστή ώστε να ασχολείται με την εφαρμογή αποκλειστικά. Το τσεκάρετε ως επιλογή αν θέλετε – τρώει λίγη μπαταρία.
  • Επανάληψη Ανάγνωσης Επαφών, σε τακτά διαστήματα… σε περίπτωση που περνάτε συνεχώς επαφές στο κινητό σας – ώστε να μπορούν να σας καλέσουν αν έχετε τσεκαρισμένη την επιλογή Μόνο επαφές… αν δεν έχετε τσεκαρισμένη την επιλογή επανάληψης τότε χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση για να διαβαστεί εκ νέου ο κατάλογος.
  • ByPass Debugger – ξεπερνάει τα όποια προβλήματα συναντήσει η εφαρμογή στην διάρκεια χρήσης ώστε να μην crashaρει… βέβαια αυτό έχει περισσότερο να κάνει εφόσον φορτώσει κανονικά την 1η φορά μετά από επανεκκίνηση.

Σωστός τρόπος Εγκατάστασης ή Αναβάθμισης:
—————————————————————————
Εφόσον εγκατασταθεί η εφαρμογή από το Google Play Store, μπαίνουμε μέσα στην εφαρμογή δίνουμε όλα τα δικαιώματα που ζητάει και ρυθμίζουμε την εφαρμογή ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.
Φυσικά η 1η επιλογή πρέπει να τσεκαριστεί οπωσδήποτε.

Το επόμενο σημαντικότερο αφού ρυθμίσουμε, πατάμε το πλήκτρο back ώσπου να βγούμε από την εφαρμογή και κάνουμε επανεκκίνηση αμέσως!
Όταν ανοίξει το τηλέφωνο – θέλει τον χρόνο της ώστε να διαβάσει επαφές και βάση δεδομένων – σε σύγχρονο τηλέφωνο περίπου 10~20 δευτερόλεπτα… σε παλιότερο φτάνει και τα 50 δευτερόλεπτα… όταν εμφανιστούν 2 Notification Icon στην πάνω μπάρα… τότε η εφαρμογή δουλεύει σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας πλέον.

Οι νέες εκδόσεις Android πάνω από 8.1 Oreo, θέλουν περισσότερες άδειες από τον χρήστη.

Σε περίπτωση που κάποιος έχει Android 9> και δεν δουλεύει κανονικά η εφαρμογή – παρακαλώ να επικοινωνήσει με το service@magma.gr – ώστε να τον κατευθύνουμε ή να του στείλουμε την beta εφαρμογή σε APK προς εγκατάσταση ώστε να την δοκιμάσει.

Σημαντικό για νέες εκδόσεις ANDROID 6+
———————————————————————
Όλες οι νέες εκδόσεις προσπαθούν να διαχειριστούν την μνήμη και την μπαταρία καλύτερα… το αποτέλεσμα είναι να κλείνουν εφαρμογές στα καλά καθούμενα.
Π.χ. σε android 8.1 πρέπει να αφαιρεθεί η εφαρμογή DURASPEED ή να απενεργοποιηθεί.
Επίσης σε κάποια κινητά XIAOMI υπάρχει η διαχείριση μνήμης και μπαταρίας που κλείνει κάποιες εφαρμογές. Ακόμη και το Viber υποφέρει από το DuraSpeed.
Οπότε αν παρατηρήσετε ότι το εικονίδιο πάνω στην μπάρα εξαφανίζεται πρέπει να απενεργοποιήσετε τελείως τις υπεύθυνες εφαρμογές και να κάνετε επανεκκίνηση.

Φυσικά είστε όλοι ελεύθεροι να βαθμολογήσετε την εφαρμογή με τον βαθμό που θέλετε, αν και τα 5 αστεράκια βοηθούν πολύ στην ψυχολογία μας!

Ps: Θα βγουν και άλλες εκδόσεις σύντομα. Το ατού της συγκεκριμένης έκδοσης είναι η αυτόματη ενημέρωση από το daneiakartes.info.
Οποιαδήποτε αλλαγή γίνει στην σελίδα γίνεται άμεσα αντιληπτή από την εφαρμογή. Νέα τηλέφωνα μπαίνουν άμεσα αρκεί το daneiakartes.info να είναι τσεκαρισμένο.

 

 

Το daneiakartes.info δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ανάπτυξη της παραπάνω εφαρμογής ή τους δημιουργούς της, αλλά ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ την προσπάθεια τους, διότι θεωρεί ότι η εφαρμογή προσφέρει στους χρήστες της την «ψυχική ηρεμία», που τράπεζες, εισπρακτικές και κορακοδικηγόροι, τόσο επίμονα προσπαθούν να αφαιρέσουν.

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Ban BaNk – Έκδοση 171”

  1. Εύγε! Από τότε που τη χρησιμοποιώ έχει ησυχάσει το κεφάλι μου !
    Έχω πάψει επίσης να εξασκω και τα “γαλλικά” μου ,χάρη στην εφαρμογη σας, καθώς δεν έρχομαι πια σε επαφή με τα εισπρακτόρια. Δεν χαλάω πια τη ζαχαρένια μου.
    Ευχαριστώ θερμά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *