Τελευταία ενημέρωση την 28 Μαρ 2013 — 20:30
Έλληνες καταναλωτές,σας είχα αναφέρει σε προηγούμενες δημοσιεύσεις μου ότι για για να μιλήσετε για τις Τράπεζες και τις δικαστικές αποφάσεις θα πρέπει ακόμη και δικηγόροι να είστε να έχετε ειδικές χρηματοοικονομικές γνώσεις.
Σας λέω λοιπόν ότι η απόφαση 652/2010 του Α’ τμήματος του Αρείου Πάγου δεν αναφέρεται καθόλου στα εξωτραπεζικά επιτόκια τα οποία παραμένουν στο 6,75% !!!!!!! (δηλαδή επιτόκιο που πρέπει να χρεώνει η Τράπεζα τα καταναλωτικά – ανοικτά δάνεια , τα δάνεια αυτοκινήτου και τις πιστωτικές κάρτες (απόφαση 1219/2001 απο την ολομέλεια του Αρείου Πάγου και όχι απο ένα τμήμα του).
Σας παραπέμπω για να δείτε ότι δεν άλλαξε το εξωτραπεζικό επιτόκιο στην ιστοσελίδα της Τράπεζας της Ελλάδας και του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (βιβλιοθήκη).
Να είστε σίγουροι ότι εάν είχε εκδοθεί τέτοια απόφαση αμμέσως όλοι οι απατεώνες του Ελληνικού λαού ( Τραπεζίτες – Πολιτικοί – δημοσιογράφοι) θα την είχαν εφαρμόσει.
Η απόφαση αφορά ένα όρο που υπάρχει στις συμβάσεις Δανείων – πιστωτικών καρτών και αφορούσε τη μονομερή αύξηση του επιτοκίου απο μέρος της Τράπεζας χωρίς αιτιολογία και χωρίς την ενημέρωση – συναίνεση του δανειολήπτη.
Παρότι οι Τράπεζες είχαν καταδικαστεί πολλές φορές απο τα Πρωτοδικεία για τον όρο αυτό, το Α’ τμήμα του Αρείου Πάγου εξέδωσε αυτή την απόφαση και τους επιτρέπει να αυξάνουν απο μόνοι τους (όπως έκανανπάντα) το ύψος του επιτοκίου έως 200%.
Για την απόφαση αυτή κάποιοι δικαστές (πολυ μικρή μειοψηφία) είναι υπόλογοι.Πρέπει να γνωρίζετε όμως ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων Δικαστών πραγματικά αντιστέκονται στο σύστημα (διαφορετικά δεν θα είχε το ΕΙΧΕ στα χέρια του περίπου 1000 καταδικαστικές αποφάσεις Τραπεζών μερικές απο τις οποίες έχουν καταστεί αμετάκλητες), τους πολεμούν και τους διαβάλουν με τα μέσα ενημέρωσης.
Και είναι μια πολύ έξυπνη στρατηγική γιατί έτσι αποθαρρύνουν τον δανειολήπτη , τον υπερχρεώνουν και του παίρνουν και το σπίτι , το αυτοκίνητο κ.α. για μία κάρτα, ένα δάνειο αξίας 1.000 -2.000 ευρω !!!!!!!!!!!!!!
Μην πάς στο δικαστήριο είναι δικοί τους , μην τα βάζεις με τις Τράπεζες θα χάσεις κ.α.
Μία δίκη σε Ειρηνοδικείο έχει έξοδα 280 ευρω, σε πρωτοδικείο 400 ευρω, φυσικά χωρίς την αμοιβή του δικηγόρου ( ο οποίος όπως έχω αναφέρει στο παρελθόν πρέπει να έχει ειδικές χρηματοοικονομικές τραπεζικές γνώσεις – τις δίκες τις κερδίζουν ή τις χάνουν οι δικηγόροι όχι οι δικαστές).
Τι προτιμάτε λοιπόν να χάσετε το σπίτισας για 400 ευρω;
Έλληνες δανειολήπτες ξυπνήστε!!!!,μυνήστε τους μην τους αφήσετε σε χλωρό κλαρί,διώξτε τους δικαστικά για απάτη,τοκογλυφία, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και πάνω απ΄όλα μην τους φοβάστε γιατι είναι γίγαντες με γυάλινα πόδια.
Ελάτε μαζί μας να δείτε πως θα τους χτυπήσετε εκεί που πονάνε πραγματικά, στο να μη μπορούν να κλέψουν , γιατί πρόκειταιγια απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου.
Πηγή: www.eixe.gr