300.000 οφειλέτες οι ευνοημένοι από την πρόταση της κυβέρνησης για τα δάνεια

Πάνω από 300.000 είναι οι οφειλέτες στεγαστικών δανείων που μπαίνουν στην ουρά για τη ρύθμιση της οφειλής τους μέσω του νέου καθεστώτος για την προστασία της πρώτης κατοικίας που προτείνει η κυβέρνηση.

Πρόκειται για τη συντριπτική πλειοψηφία των δανειοληπτών με κόκκινα δάνεια, που με βάση τα στοιχεία των τραπεζών αντιπροσωπεύουν έως και το 95%ς των οφειλετών που έχουν μη εξυπηρετούμενα δάνεια έως και 150.000 ευρώ.

[button url=”https://www.mononews.gr/trapezes/proti-katikia-i-protasi-tis-kivernisis-ke-i-kokkines-grammes-ton-trapezon” target=”blank” wide=”yes” radius=”round” icon=”icon: arrow-right”]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ[/button]

Ένα σχόλιο σχετικά με το “300.000 οφειλέτες οι ευνοημένοι από την πρόταση της κυβέρνησης για τα δάνεια”

  1. Επειδή τώρα τελευταία διακινούνται απίθανα σενάρια στα ΜΜΕ σχετικά με το νέο καθεστός προστασίας της Α’ κατοικίας….. να τονίσουμε: Συνταγματικά δεν μπορεί να ισχύσει η επιθυμία των τραπεζών που ζητούν την αναδρομική ισχύ του νέου νόμου για εκκρεμείς περιπτώσεις, καθώς οι ρυθμίσεις που εισηγούνται φέρνουν σε δυσμενέστερη θέση τον προσφεύγοντα από ότι εκείνες βάσει των οποίων έγινε η κατάθεση της αίτησης……. Αυτό για να ξεκαθαρίζουμε πως όσοι έχουν ήδη λάβει δικασίμους και προσωρινές διαταγές ενόψει τους ΔΕΝ επηρεάζονται!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *