«20.000 γυναίκες εκδίδονται παράνομα στην Αθήνα»

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη δημόσια υγεία αλλά και τη δημόσια ασφάλεια , από την παράνομη πορνεία , κρούει η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία έχει καταθέσει και σχετική ερώτηση στη Βουλή προς τους υπουργούς Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη.

«Στο κομμάτι της υγείας, οι αριθμοί αποτυπώνουν εφιαλτικές καταστάσεις, καθώς  20.000 άτομα χωρίς άδεια εκδίδονται στους δρόμους της πρωτεύουσας ή τους εκατοντάδες παράνομους οίκους ανοχής», τονίζει η κ. Κεφαλογίαννη και συμπληρώνει ότι «Σημαντική είναι και η δεύτερη πτυχή του προβλήματος, που αφορά στη δημόσια ασφάλεια. Όπου ‘ξεφυτρώνουν’ πιάτσες παράνομης πορνείας, δεν αργεί να επέλθει συνολική παρακμή του αστικού περιβάλλοντος και άνευ όρων παράδοση σε επιπλέον μορφές παραβατικότητας, όπως τα ναρκωτικά και το παράνομο εμπόριο. Αυτός ο συσχετισμός σημαίνει για τον πολίτη στέρηση του στοιχειώδους δικαιώματός του στη δημόσια ασφάλεια».
Συμπληρώνει τέλος ότι όλα αυτά αποτελούν πλήγμα στην εικόνα της Αθήνας ως τουριστικού προορισμού και καλεί τους συναρμόδιους υπουργούς να λάβουν άμεσα μέτρα.

24h NewsRoom

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *