Όλο και περισσότερες κλοπές σε σπίτια, όλο και λιγότερες σε τράπεζες!

Όλο και περισσότερες κλοπές γίνονται σε σπίτια, ενώ λιγοστεύουν οι ληστείες σε τράπεζες. Αυτό οφείλεται αφενός στο γεγονός ότι οι τράπεζες έχουν πάρει ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας και αφετέρου στο ότι πολλοί πλέον έχουν κάνει ανάληψη των καταθέσεών τους και φυλάνε τα λεφτά στα σπίτια τους. Κρύβουν τα χρήματά τους ακόμη και σε ψυγεία, προκειμένου να τα σιγουρέψουν. Ανατρέξαμε στο πιο πρόσφατο δελτίο τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Ηπείρου και βρήκαμε τα εξής περιστατικά:
  • Συνελήφθη χθες στα Ιωάννινα ένας 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πολωνίας, ο οποίος κατηγορείται για ληστεία σε βάρος  ημεδαπού.
  • Συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω    στον Λούρο Πρέβεζας 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για  απόπειρα κλοπής.
  • Συνελήφθη στα Ιωάννινα ένας αλλοδαπός, ηλικίας 37 ετών κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής.
  • Συνελήφθησαν στην Άρτα  τρεις αλλοδαποί, δύο υπήκοοι Ρουμανίας και ένας υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 20, 30  και 20 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της  κλοπής κατά συναυτουργία,  παράνομης οπλοκατοχής και παράνομης εισόδου στη χώρα.

www.katoci.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *