Προφυλακίστηκε η «μαϊμού» δικηγόρος που εξαπατούσε για οφειλές και «κόκκινα» δάνεια

Είχε αποσπάσει πάνω από 2.250.000 ευρώ από τα θύματά της, υποσχόμενη λύσεις στα «κόκκινα» δάνεια, τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς στις Δ.Ο.Υ.

Η «μαϊμού» 46χρονη δικηγόρος η οποία είχε αποσπάσει πλέον των 2.250.000 ευρώ από τα θύματά της, υποσχόμενη λύσεις στα «κόκκινα» δάνεια, τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς στις Δ.Ο.Υ., κ.λπ. κρίθηκε σήμερα προφυλακιστέα μετά την απολογία της.

Η ανεπάγγελτος, «μαϊμού» δικηγόρος δρούσε από το 2013 μαζί με ένα ολόκληρο κύκλωμα. Μεταξύ των ανθρώπων του κυκλώματος ήταν ο σύζυγός της (ο οποίος εμφανιζόταν ως υψηλόβαθμος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού), ένας επίκουρος καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), μία γυναίκα που τη συνόδευε παντού και οπλοφορούσε, υποδυόμενη τη σωματοφύλακά της.

Η 46χρονη υποδυόταν τη μεγαλοδικηγόρο Αθηνών και υποσχόταν στα θύματά της ότι «θα λύσει όλα τα οικονομικά προβλήματά τους». Εμφανιζόταν ως ειδήμονας σε ζητήματα χρεών προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, των «κόκκινων» δανείων, ενώ στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται ηχηρά ονόματα του επιχειρηματικού χώρου και της ναυτιλίας.
Υποδυόταν ότι είχε μεγάλες διασυνδέσεις και σχέσεις με κρατικές υπηρεσίες, ενώ συνεργαζόταν με υπαρκτούς δικηγόρους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Ακόμη, ως «πηγή» νέων θυμάτων χρησιμοποιούσε ιερείς και μέντιουμ, οι οποίοι την εμφάνισαν ως τη μεγαλοδικηγόρο που «μπορούσε να λύσει όλα τα οικονομικής φύσεως προβλήματα».

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. η 46χρονη οφείλει πάνω από 1.000.000 για τον περσινό ΕΝΦΙΑ, λόγω των δεκάδων ακινήτων που είχε αποκτήσει από ανυποψίαστους πελάτες.

Παράλληλα, πλέον του ότι 46χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα, ο ανακριτής και ο εισαγγελέας επέβαλαν περιοριστικούς όρους σε 3 ακόμη άτομα μέλη του κυκλώματος και συγκεκριμένα στον σύζυγό της, στον επίκουρο καθηγητή του ΑΠΘ και στην δήθεν σωματοφύλακα της 46χρονης.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *