5 σχόλια σχετικά με το “Πουλάνε τρέλα με νέα ψέμματα οι τράπεζες”

  1. Διάβασα το εξώφυλλο του ΠΘ και έχω μία απορία. Ψάχνουν λέει οι τράπεζες τους δανειολήπτες μέσω εφορίας. Δηλαδή? Πώς γίνεται αυτό? Πώς η εφορία μεταδίδει προσωπικά δεδομένα σε ιδιώτη για αστική διαφορά?

    1. Νίκο αναπαράγεται σήμερα ένα άρθρο που αναφέρεται σε ένα ποσοστό δανειοληπτών καταναλωτικών του 20% που δεν μπορεί να τους βρεί η τράπεζα ούτε μέσω διεύθυνσης ούτε μέσω τηλεφώνου και τελικά μέσω της εφορίας ή της ΔΕΗ θα τους βρίσκουν…και πέρα από τη δική σου απορία θέλω κάτι να πώ:
      Με έπαιρναν οι εισπρακτικές τηλέφωνο 10 φορές τη μέρα και 9 στις 10 ασκούσαν ψυχολογικό πόλεμο. Αναγκάστηκα και άλλαξα αριθμό. Και αργότερα και διεύθυνση.
      Τους εξηγούσες την αλλαγή κατάστασης στα οικονομικά προσπαθώντας να τους πείσεις για μια ευνοϊκότερη ρύθμιση και όταν τελικά υπέγραψα νέα σύμβαση πιάστηκα 2η φορά κορόιδο. Ρωτώ λοιπόν πως να τους εμπιστευτείς και να ξανά περάσεις το κατώφλι υποκαταστήματος τράπεζας;

      1. Μέχρι στιγμής η εφορία και η ΔΕΗ δεν συνεργάζονται λόγω προσωπικών δεδομένων. Το αν η τράπεζα δεν σε βρίσκει είναι πρόβλημά της, όχι της εφορίας. Εγώ έχω αλλάξει σταθερό και κινητό αλλά όχι διεύθυνση κατοικίας. Η τράπεζα ξέρει πού μένω. Παρά τις τηλεφωνικές οχλήσεις που μπλοκάρονται, έχουν περάσει 6 χρόνια μετά τη διαταγή πληρωμής και δεν μου έστειλε ξανά τίποτα. Όχι επειδή δεν ξέρει πού μένω αλλά επειδή δεν πολυπιστευει πλέον ότι θα εισπράξει κάτι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *