Παραδέχεται ο Παπανδρέου ότι γίναμε πειραματόζωα!

Ο πρώην πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στο περιοδικό Time λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές παραδέχεται ότι «Ήμασταν το πειραματόζωο», προσπαθώντας να απολογηθεί για τα όσα έγιναν τα δυο τελευταία χρόνια και να πείσει ότι δεν είναι ευθύνη του ίδιου η κατάσταση στην χώρα!

«Δεν θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί. Ήμασταν το πειραματόζωο» λέει χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, αναφέρει «λαϊκιστές» ορισμένους ηγέτες της Ευρωζώνης οι οποίοι δεν αναγνώρισαν τα όσα έχει κάνει ο ελληνικός λαός.

Ο αρθρογράφος του περιοδικού γράφει: «Τα μέτρα λιτότητας συνέθλιψαν την ελληνική οικονομία, η οποία διανύει την πέμπτη χρονιά ύφεσης. Το ποσοστό ανεργίας εκτοξεύτηκε από το 9% το 2009 στο 21% σήμερα. Αύξηση παρουσιάζουν και τα ποσοστά αυτοκτονιών. Δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις έκλεισαν. Ορισμένοι από τους οικονομικά ασθενέστερους Έλληνες βρέθηκαν ξαφνικά άστεγοι και ζουν από τα συσσίτια».

Σύμφωνα με το Time, οι βουλευτικές εκλογές της Κυριακής αναμένεται να είναι οι πιο περίπλοκες εκλογές των τελευταίων δεκαετιών, ενώ εκτιμά ότι αυτή η εκλογική διαδικασία θα είναι άλλη μία ψηφοφορία κατά των μέτρων λιτότητας.

olympia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *