Οι Γερμανοί επιβεβαιώνουν το “σχέδιο Β” για το ευρώ!

Η Γερμανία έχει έτοιμο ένα “σχέδιο Β” για την “επόμενη μέρα” του ευρώ, όπως είχε αποκαλύψει η www.prionokordela.gr. To γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών έρχεται τώρα να επιβεβαιώσει και επίσημα την ύπαρξη του σχεδίου αυτού! Όπως είχαμε αποκαλύψει, οι Γερμανοί είναι προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο, και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει σχέδιο για το μηχανισμό στήριξης και τον έλεγχο, ακόμη και “μέρους της εθνικής κυριαρχίας” των υπερχρεωμένων χωρών της ευρωζώνης!

Το σχέδιο προβλέπει τη μετατροπή του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης σε Ευρωπαϊκό Νομισματικό Ταμείο, με διευρυμένες αρμοδιότητες, όπως ο πλήρης και απόλυτος “δημοσιονομικός έλεγχος” μίας υπερχρεωμένης χώρας! Εκτός των άλλων, προβλέπεται και η επιβολή “κυρώσεων” στους… άτακτους της ευρωζώνης και σε χώρες που εμφανίζουν ελλείμματα “εκτός των συμφωνηθέντων”, ακόμη και την παραπομπή τους στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στην περίπτωση που δεν ακολουθήσουν το “πρόγραμμα”.

Οι Γερμανοί ομολογούν ευθέως ότι ετοιμάζουν το τελικό χτύπημα στην ευρωζώνη, με τον πλήρη έλεγχο των εθνικών προϋπολογισμών, αλλά και την εθνική κυριαρχία των υπερχρεωμένων χωρών. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι έχουν προχωρήσει και όλες τις άλλες “νομικές” διαδικασίες που αφορούν στην παραμονή στη ζώνη του ευρώ…

www.prionokordela.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *