Μόλις 3 μέρες μετά τις εκλογές θα μας έρθει “φουσκωμένη” η εφορία!

Στις 9 Μαΐου, μόλις τρεις μέρες μετά τις εκλογές, θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική υποβολή των φορολογικών δηλώσεων για τα εισοδήματα του 2011.

Τα ραβασακια θα είναι φουσκωμένα γι’ αυτό και θα τα στέλνουν μετά τις εκλογές!

Η προθεσμία εκπνέει στις 15 Ιουνίου για όλους τους φορολογούμενους ανεξαρτήτως ΑΦΜ και τρόπου υποβολής της δήλωσης.

Ήδη, τα νέα έντυπα της φορολογικής δήλωσης άρχισαν να φθάνουν σε όσους έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω από 12.000 ευρώ, καθώς και σε όλους τους συνταξιούχους που ανεξαρτήτως εισοδήματος μπορούν και φέτος να υποβάλουν τις φορολογικές δηλώσεις τους χειρόγραφα.

Το μειωμένο αφορολόγητο που είναι πλέον στις 5.000 ευρω, η κατάργηση των φοροαπαλλαγων κτλ θα “ξετινάξουν” τις άδειες τσέπες των Ελλήνων πολιτών.

Φανταστείτε κάποιος που πέρυσι έπαιρνε 900 ευρώ μηνιαίως με οικογενεια και τώρα είναι σε εκ περιτροπής εργασία με 300 ευρω τον μήνα, πως θα μπορέσει να πληρώσει την εφορία!

Άλλος πονοκέφαλος για τους φορολογουμένους, που στο Υπουργείο Οικονομικων δεν ήθελε να φανεί πριν τς εκλογές, ήταν τα τεκμήρια διαβίωσης. Το έχουμε ξαναγράψει: ένα Αυτοκινητο 1.600 κ.ε. έχει τεκμήριο 6.500 ευρω(!!!). Βάλτε και 3.000 το ότι υπάρχετε… Δεν ζείτε και κάπου; Αν βγάζετε 10.000 ευρω, είναι σίγουρο ότι με αυτά τα “προσόντα” θα φορολογηθειτε τεκμαρτα. Άρα, επιπλέον φόρος.

Να γιατί δεν ήθελαν να φανεί η εφορία πριν τς εκλογές… Δεν θα τους ψήφιζε κανείς!

olympia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *